Boşanmak istiyorum 2

boşanmak için tekrar mı yakalamak istiyorsunuz tam anlayamadım.

Ortam çok gergin akşama kadar dışarıdaydım. Gelince de oğlum arabada uyuyunca saat beşte bende girdim odama uyudum. Bugün de göresim yok babama gidicem oğlum uyanınca. İşte bu süreçler can sıkıcı. Bir an önce GECSe zaman düzenimi kursam.

Ablacım adam telefonuna biirini karııcıgım diye kaydediyo,sen cicek böcek sinemaya tav olup bide sevgi neydi emekti geyigine ceviriyosun isi
Cidden görüpte görmemezlikten gelmenin bu kadarına pes.
O karıcıgım yazan parmkklarını sökerim pipetle beslerler ömrünün geri kalanında o adamı.

Adamın 6 ay istemesi kısmını okurken aklıam direk delil süresini doldurmak istiyor kısmı geldi çünkü aldatmayı ögrenince 6 ay işlem yapmazsan sonra delil olarak kullanamıyorsun çünkü mahkeme durumu kabullenme olarak mı ne sayıyormuş adam aldatmayı kullanma ondan bişey alma diye çabalıyor gibi geldi bana sevgi saygı bitmiş sizde neden hala adım atmıyorsunuz daha kaç tane boşanma konusu açmanız gerekiyor bunun için

Boşanın. Dilekçeye affettim şans verdim olmadı demeyin sakın. Affetmek aldalılmayı şekilden çıkarır..

Çok güzel yazmışsınız sonrada malesef bahane olarak kadınlar çok duygusal çok fedakar a bağlanıyor olmayın hak edene fedakar olunur duygusal olan karşılık veren koca sevgili sevilir.Yani aslında herkes herşeyin farkında kendine yapıyor kendini bozuk para gibi ömrünü böyle harcayarak gün sonunda dilinde sadece oda mutsuz olsun şarkısı kalıyor.Neye yarar ben mutlu olmayınca onun ne olduğuki.....

Geçmiş geleceğin aynasıdır derler cok doğru. Değişmedi değişmeyecek ben ömrümden yiyorum

Geçmiş geleceğin aynasıdır derler cok doğru. Değişmedi değişmeyecek ben ömrümden yiyorum
Yemeyin ömrünüz den şu an öldünüz gomuleceksiniz (Allah sağlıklı uzun ömür versin) kapatın gözünüzü bunu düşünün.Ciddiyim.Bir şansınız daha olsa şu an dirilecek olsanız napardiniz.ikinci şansı nasıl değerlendirirsiniz onu düşünün bence

Olmayani oldurmaya calisana kimse madalya vermiyor, hatta ustune iyice eziklemeye hor gormeye kalkiyorlar.

Kimse degismez, kendinizi kandirmayin, siz de biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…