Ilaç kullanıyorum fayda etmiyorki kafam da düşünüp duruyrum şu evden çıktığım günlerimi ne hayallerim vardı ya.onlar geliyor aklıma bide hep keşke böyle olmasydi diyorum o gün turkiyeye donmeseydim kalsaymışım orda diyorum bide çocuğum dusmeseydi affederdi beni diyorum hep kendimi suçluyorum çünkü karşı taraf beni sucladikca otomatik psikoljm benide o yöne itiyo.millete anlatiyormus yemek yapmiyodu sabah kalkmıyordu gece yatmıyordu felan diye evet en son zamanda yapamadim doğru.tartistigmz zaman yemek yapmiydum yemiycegni bildgm için yemiyoduda zaten suratıma bakmıyordu oyuzdn yemekte yapasim gelmiyodu bunuda millete kendi aleyhine kullanms anlatms.ben yaptim ama ya yemegini yine yaptim o bunu niye inkar ediyoki ya.bigun arkadaslrnin yanında bana abdest al felan dedi dedim şimdi alamam ya felan bunuda gitmis millete kadına abdest aldiramadik felan diye anlatmis namaz kildiramdik diye anlatmis sanki kendi çok namz kiliyodu şuan kılıyorum elimden geldigi kadar ozamanlarda niye namaz kilamamsm onu dinlemeyip oyuzdnde sucluyrm kendimi
ama bide karşı taraf bana baskı yapınca benim yapasim gelmiyo bide o var oyuzdn içimden gelmesi gerekiyodu