Boşanmak istemiyorum.

Baba evinde ne yasadinda bu erkek musvettesini bulunmaz hint kumasi yaptin. Seni kadin es olarak sevip saygi duyacagi koruyacagi yerde koltuk gibi muamele yapmis. Ne zaman ki sizi seven birisiyle tanışırsınız iste ozaman anlarsniz. Bu evliliginize de lanet eder aglayip uzuldugunuz her damlaniz icin bin pisman olursunuz. Sukredin bence suan
Baba evimde rahattım sorunum yoktu ama her genç kız gibi hayallerim vardı yuvam olucak şöyle yapicam felan diye hayaller kurardım hayallerim çöp oldu ilklerimi verdim ona şu evden beyaz gelinlikler içinde çıktığım günü aklimdan atamiyorum ne hayallerim vardi benim geçen sene bugün düğün telasim vardı şimdide ne durumdayim hiç aklımın ucundan geçmezdi valla.gecen sene bugunlerde ikimizde heycanlı bi şekilde telasliydik mutluyduk şimdi de beni istemeyen benden nefret eden soğumuş bi adam var.beni sucluyo ya o yüzden ne yaptimki sucluyo beni diyorum kafama takıyorum ne dediyse sesim çıkmadı niye böyle yaptı diyorum.suanda onun karşısında olup sayıp bagirasim var mesaj atasim var ama mesajda atmisligim var takmiyo.suan zor tutuyorum kendimi hele bide kaynana evine gidip sayıp sovesim var bumuydu sizin merhametiniz insanliginiz diye kusasim var icimdekileri öyle bi hirsliyimki şuanda

Baba evimde rahattım sorunum yoktu ama her genç kız gibi hayallerim vardı yuvam olucak şöyle yapicam felan diye hayaller kurardım hayallerim çöp oldu ilklerimi verdim ona şu evden beyaz gelinlikler içinde çıktığım günü aklimdan atamiyorum ne hayallerim vardi benim geçen sene bugün düğün telasim vardı şimdide ne durumdayim hiç aklımın ucundan geçmezdi valla.gecen sene bugunlerde ikimizde heycanlı bi şekilde telasliydik mutluyduk şimdi de beni istemeyen benden nefret eden soğumuş bi adam var.beni sucluyo ya o yüzden ne yaptimki sucluyo beni diyorum kafama takıyorum ne dediyse sesim çıkmadı niye böyle yaptı diyorum.suanda onun karşısında olup sayıp bagirasim var mesaj atasim var ama mesajda atmisligim var takmiyo.suan zor tutuyorum kendimi hele bide kaynana evine gidip sayıp sovesim var bumuydu sizin merhametiniz insanliginiz diye kusasim var icimdekileri öyle bi hirsliyimki şuanda

Karşındaki insanlar merhametsiz vicdansız istediğini söyle gözlerinin önünde kendine benzin dök yak hiç birşey yapmazlar çünkü iplemiyorlar. Narsist bir kocan var sadece kendini düşünen. Hatalarının sorumluluğunu almayıp sana yükleyen. Özgüvenini kaybetmişsin. Evliliğine bel bağlamışsın bazı bayanlar güçlü olamıyor kabul.. Ama onları bırak artık dünyada her çeşit insan var yanlış insana aşık oldun yaptığı iyilikler değilde, yaptığı kötülükleri aklına getirerek soğut yüreğini. Bir kursa yazıl kafanı dağıt. Böyle yaparak onları bulunmaz hint kumaşı zannettirme kendilerine. Seni sevmeyeni sende sevme. Bunu yapmak zorundayız. Allah seni senden iyi bilendir. Seni kurtarmış bebeğini korumuş. Aşktan gözün dönmüş. Egon yerlerde. Karşılık alamadığın için. Bol bol kitap oku dua et. Gececek. Ailen yanındaysa en büyük servetin. Yeri gelince ağla çok ağla akıt içindeki zehiri ama asla yazma. Zamanla alışacaksın zaten bu duruma. '' İNSAN UNUTANDIR'' geçecek....

Yurt dışından tanımadan evlenmek de iyi cesaretmiş gerçekten.
Hepimizin zaafları var işte.
Size de yurt dışı cazip mi geldi ne.
Ondan hemen kabul ettiniz herhalde.
Hayatla ilgili hiçbi tecrübeniz olmamış anlaşılan.
Hala da sürdürmek için direniyorsunuz.
Asla ama asla düzelmeyecek.
Sizi gözden çıkarmış ve sevmiyor.
Yurt dışındakiler Türkiye’den biriyle evlenmemeli.
Uyum problemi had safhada olur çoğunlukla.
Ya esim türktü kendisi 2 senedir yurt dışında çalışıyo ailesi turkiyede yasiyo zaten para birikim için oraya gitmiş.bana yurtdışı cazip gelmediki hatta orayı hiç sevmedim bile istanbulda yasiyorum istanbulu ozluyordum tabi bunu belli etmiyrdum baba evimizde bahçemiz var kizken hep bahceye çıkar otururdum oraya bi gittim tabi afalladim birden 13.katta oturuyoduk sadece balkona cikabiliyosun çıkıp geziyim desen yer yok.bana bi gün dediki turkiyeye dönelim bende dedim yok sen benden önce bi hayalle gelmissin buraya senin hayalini yarıda birakip donersek ilerde başıma kakarsin diye kabul etmedim keşke kabul etmis olaydim valla insanligmdn da anlamadi.

Konunuzu takip ediyorum ve kusura bakmayın size inanmıyorum. Böyle bir durum yaşandığına da inanmıyorum. Yeni üye olmuşsunuz. Burada sıkıntılarını paylaşan pek çok insanın satırlarını okuyoruz ve samimiyetlerini hissediyoruz. Siz anlattığınız şeylerle bizi daha fazla nasıl şok edersiniz acep diye bile bile yapıyorsunuz adeta. Israrla boşanmış insanlarla konuşmak istiyorsunuz. Bin tane konu var burada boşanma ile ilgili okuyun. Kusura bakmayın tekrar ya kötü bir trol girişimi yapıyorsunuz ya da çok iyi bir psikiyatra görünmeye ihtiyacınız var.

Off ya ne kadar gerçeklikten uzak hayalleriniz varmış sanki her evlenen mutlu oluyor. Hayaliniz okuyup ekonomik özgürlüğünüzü ilan etmek ve mutlu olmak olsaydı su an hersey çok farklı olurdu bence. Kızacak biri varsa önce kendinize kızın böyle boş bir adam ve ailesi için zamanınızı harcıyorsunuz. Üstelik sanslısınız da adam sizi sorunsuz bırakmış vallahi şu mübarek günlerde şükür secdesi edin sadaka dağıtın.

Bu adamdan neden bosanmak istemediğinizi tekrar yazarmisiniz rica etsem? Psikopatligindan başka birsey göremedim. Ayrica kızlarımıza bir tavsiye vereyim burdan: Bilip bilmeden yurtdisina evlenmeyin sakın. Bir cok kadın icin düşündügunden bambaşka birşey cikiyor sonra
ben de bi zamanlar az kalsın amerikada yaşayan biriyle evlenecektim görücü usulü.. sonradan acaba bitirmekle yanlış mı yaptım dedim.. iyi mi yapmışım?

Kendine saygısı olmayana başkası hiç saygı göstermez. Bu nedir yahu resmen sizi hiçe sayarak yaşamış 6 ayı daha neyine üzülüyorsunuz sevinin yol yakınken kurtuldugunuza

Benim hikayem çok uzun sıkılıp okumazsnz diye yazmadim ama biraz anlatym.ben görücü usluyle tanıştım birbirmzi sevdik 8 ay içinde evlendik çünkü esim yurtdisndydi fazla gorusemiyrduk bende yurtdışına gelin gittim.esim sevgisini belli etmeyen kinli hicbiseyi unutmayan kafasinda kuran ona inanan sert bi karaktere sahiptir bense neşeli gülen şaka yapmayı seven bi insanmdr etrafmdklr bile dedi bu adam çok soğuk kati nasıl anlascksnz diye dedim aynı evin içine girince anlasirz ya dedim.ve ben ailemden ayrilip yurtdisna gittim ilk baslarda evi temizleme derdi yerlesme derdim oldu sonra oraya alışma sürecim var tabi ben kendimi temizlge vurdum sonra bazen canim skliyodu arkdsm yoktu felan beyfendi senin buraya alisacgn yok felan dedi sonra ben onun huylarini bilmiyrm tabi geldiginde masa hazır olucakmis bense baba evinde öyle görmedim bizde işten gelen dinlenir sonra yemek yenirdi masayı hazır görmesin yemegi yemezdi ardindan çayı hemen gelicekmis tabi ben bilmiyrumya hemn çay icilmz bi yemegi otursun diye sonra demliyim dedim yok demleme geçti artık dedi dedim nolduki bi huyunu bilmiyrum mesla beni uyarmiyodu ben nerden bileyim peki bana soylemezsen.sonra ilk baslarda ben geceliklerim vardi onlari giyerdim o ya istemezdi yada görmezdi ben tesettrluydum kapıda görüntü sistemi var o geldigini goruyordum ve kafam açık aciyodum bunu bile bahane etti kafası açık aciyodu felan halbuki hemen açıp kenara cekiliyrdm ilk zamanlr kahvaltlrni hazrlrdim son aylarimda gece uykum olmamisti oyuzden kalkamiydm ona neyaptysam yaranamadim yemek yapardım bazen yer bazen yemezdi tok olurdu bi hatta yemekleri fazla yapiyorum diyede sinirlenirdi çamaşıra karisirdi mutfaga karisirdi benim annem babam arardı konusmazdi onlarla bende aileme hep yalan soylerdim iste diye.kufurleri vardı hep sustum hiç cevap vermedim o ne derse hep alttan aldim sen haklisin dedim çünkü kendisi biseyi kabullenmydu hep beni sucluydu en son 5.ayımda film izliyrduk ben birden aglamaya başladım çünkü dert sahibi olmustum bide ozman hamileymisim farkinda degildim hormonlrdn o ara esime ilk kez derdimi anlatym dedim annemi babamı özledim aslında dedim ozmana kadr soylememstm hic bi soyliyim dedim anlatym içimi dedim burda kimsem yok daraliyorum dedim kardeşin gelsin biraz kalsın yanimzda dedim onunla gezerz felan benim kardeşim gelemez senin annen baban çıkıp işten onlar gelsin diye çıkıştı bana sonra ogunden sonra yataklri ayirdi yanına yattim beni tekmeleyerk ensemdn tutup salona firlatti tabi hamileyim bilmiyrm ben ayrı yattim konusmadi benimle hic ne zaman yanına gitmye kalksam bardak fırlattı eşya firlatti ben tabi anneme babama anlatmyrm bunlri uzulmesn diye esim gitmis kaynanama anlatmış ben bunu istemiyrm anlasamyrz bundan kârı olmaz diye felan neyse ben 6.ayımda Allaha yalvardm bi mucize olsun bi bebegm olsun diye içime doğmuş gibi gidiyim bi test alıyım dedim yaptm baktım hamileyim ben seviniyorum adama atiyorum adam bana al g.t.ne sok dedi kufr etti git babanın evinde büyüt dedi sonra neyse bizi barıştidalr benim mide bulantm depresyonm artmsti kokulardn tiksiniydm ne yemek yiyeblydm ne yapablydum yerimden kalkamydm bu bikere sabah geldi işten bana kahvalti hazirlmya gelmis sozde sucuklu yapmış kokuyo yiyemiyrum zaten halbuki kendine yapmis bende hormonlrmdn sen beni sevmiyosun dedim oda evet sevmiyorum dedi sonra yine bi gürültü en son günümde ben uyuya kalmışım gece beni kaldirdi soru soruyo oturum iznim bitck feln turkiyeye gitmk istymsn diyo dedim uyku sersemi yarin konuşalım adam bi cildirdi kaldirdi yataktan dayak yedim kapıya koydu tekrar aldi bagirdi çağırdı senin amacın ne kızım diye ertesi gün de turkiyeye gonderdi git kafan dagilsn diye meğersem bosanmakmis niyeti baba evime gonderdi burdanda kaynanmlra gittik duzelsn diye orda kaldim odadan cikmiyrum diye yemiyorum diye ordanda kandirilark baba evine tekrar biraktlr en sonunda çocuğa noldu derseniz baba evine geldigmde düştü ve daha çok şey var anlatlck ama iste
Yarısını okuyabildim, tek bir sorum var; Neresine aşıksın bu adamın Allah aşkına yaa

ben de bi zamanlar az kalsın amerikada yaşayan biriyle evlenecektim görücü usulü.. sonradan acaba bitirmekle yanlış mı yaptım dedim.. iyi mi yapmışım?
Karakteri nasıldı bilemem ama yurtdışında yaşamak çok zor ailenden vatanindan ayrı dil bilmiyosun istediklerini bulamiyosun ezan sesi bile duymuyosun bide kimsen yoksa hepten kötü dertlescek birilerin yok ben kimseye anlatamiyodum derdimi ailemin aklı bende kalmasın diye uzakta olduğum için içime atarakta ezildim

Karakteri nasıldı bilemem ama yurtdışında yaşamak çok zor ailenden vatanindan ayrı dil bilmiyosun istediklerini bulamiyosun ezan sesi bile duymuyosun bide kimsen yoksa hepten kötü dertlescek birilerin yok ben kimseye anlatamiyodum derdimi ailemin aklı bende kalmasın diye uzakta olduğum için içime atarakta ezildim
kıyamam ya, kurtulmuşsunuz resmen bakın gerçekten sevinin, ben anlattıklarınıza çok üzüldüm, siz iyi birine benziyosunuz bütün bunları haketmiyosunuz.. üzülmeyin lütfen..

kıyamam ya, kurtulmuşsunuz resmen bakın gerçekten sevinin, ben anlattıklarınıza çok üzüldüm, siz iyi birine benziyosunuz bütün bunları haketmiyosunuz.. üzülmeyin lütfen..
Burdaki arkadaslrdn güç aliyorum ancak böyle ayaktayim neresini sevdin diyenler var ben severek evlendim aşk vardı o duygum niyeyse gecmiyo sevgimi içimden atmak istiyorum burda yazılanlar sayesinde yakında oda olur inşallah iyiligimden sessizligimden bu haldeyim şuan tek temennim inşallah beni kaybettiğine pişman olur bir gun o kafasına dank eder ona yaptıklarım benim gibisini bulmuş hala kendisi padişah gibi.artik küfürler ediyorum içimden.

Bacim sen evde falan mı kaldığını düşündün de travma mı yaşadın evlenmeden öncede evlendikten sonra bu ayıyla hala katlanmak istiyorsun

Selaminaleykum kardeslerim ablalarim benimde derdim yuvamın yıkılıyor olmasi çok acı çekiyorum tüm kadınlar gibi herkes bi teselli veriyor ama bosanmis ve benim gibi aynı acıyı yaşayan kardeslerimle dertlesmek istiyorum.yuvam yıkılıyor ve şuanda 11 kilo verdim sabahlari mide agrisi kusma tansiyon hergunumde aklimdan cikmayan eşim yasadiklarimiz güzel anilarim geliyor unutamiyorum ya özlüyorum onu aglayamiyorum bile ona yalvardım yakardim mesajlar attım yıkma yuvamizi diye yok dinlemiyo beni bana karşı nefreti varmış ya insan nasıl nefret eder daha 6 aylik evliydik biz 6.ayımda baba evime gönderdi ve 6 aydirda baba evindeyim çıktığım eve döndüm geri odam sanki mezar yerim bi aralar çok agliyordum şimdi boş boş etrafa bakıyorum depresyonun dibindeyim nasıl unutucam ben bunu keskelerim var hep keşke böyle olmasydi diyorum bu kadar basitmi yuva yikmak ya ölüyorum saniyorum ama hergun yine bu acıyla yaşıyorum Allaha hergun yalvariyrum benim gibi bu acıları çeken kardeslerme nolur yardım et diye yuvalari yikilmasin eşleri sevsin diye dua ediyorum kendimi gectim baskalarni dusunuyrum çünkü çok kötü bisey bu sizlerden yardim istiyorum olumlu mesajlarnizi bekliyrum.

Az önce diğer yazinizda okudum ve sen böyle vicdansız adama yalvarıyorsun orda beynini yetmişsin git tedavi ol ben o adma yüzüne çocuğumu kaybedicem bide ona yalvarcam yazık çok yazık cidden suanki halinize üzüldüm.

Ilaç kullanıyorum fayda etmiyorki kafam da düşünüp duruyrum şu evden çıktığım günlerimi ne hayallerim vardı ya.onlar geliyor aklıma bide hep keşke böyle olmasydi diyorum o gün turkiyeye donmeseydim kalsaymışım orda diyorum bide çocuğum dusmeseydi affederdi beni diyorum hep kendimi suçluyorum çünkü karşı taraf beni sucladikca otomatik psikoljm benide o yöne itiyo.millete anlatiyormus yemek yapmiyodu sabah kalkmıyordu gece yatmıyordu felan diye evet en son zamanda yapamadim doğru.tartistigmz zaman yemek yapmiydum yemiycegni bildgm için yemiyoduda zaten suratıma bakmıyordu oyuzdn yemekte yapasim gelmiyodu bunuda millete kendi aleyhine kullanms anlatms.ben yaptim ama ya yemegini yine yaptim o bunu niye inkar ediyoki ya.bigun arkadaslrnin yanında bana abdest al felan dedi dedim şimdi alamam ya felan bunuda gitmis millete kadına abdest aldiramadik felan diye anlatmis namaz kildiramdik diye anlatmis sanki kendi çok namz kiliyodu şuan kılıyorum elimden geldigi kadar ozamanlarda niye namaz kilamamsm onu dinlemeyip oyuzdnde sucluyrm kendimi 😊ama bide karşı taraf bana baskı yapınca benim yapasim gelmiyo bide o var oyuzdn içimden gelmesi gerekiyodu
Kuzum kurban olayım kaç yaşında sin. Ailen başına mı kalkıyor niye geri döndüm diye ? Kadın sığınma evleri var kafanı toplamak için uzaklas ailenden. Doktor ilaç sana ne yapsın. Bir insan neden bunları kendine reva görür ? Tamam ya acini çek. Hangimiz acı cekmiyoruz hangimizin hayatı güllük gulistanlik ama bu kadar düşme. Seni de bir ana doğurdu. Seninde bir yaradanin var etme eyleme. 4. Mesajin bu basım ağrıdı migremim tuttu. Biraz canının kıymetini bil. Git boşanma davasını sen aç kurtul pislikten Allah a havale et. İyi kötü demeden yün gözünü bir işe gir. Ne mezunusun ? Farklı bir bölüm oku. Güzel giyin bi makyaj yap bir yerde otur çay kahve iç. İşkence etme kendine ya

Kafa yapısı olarak öyle düşünüyorlar aileside öyle katı kuralları var karadenizliler bende karadenizliyim ama onların yöresi farklı kime sorarsak soralım onların yörede kadına öyle yaparlar diyorlr.bide annesi de zamanında öyle yapmış kadın köle olmuş bendende 4 4 lük bekledi ama ben daha yeniydim hemen böyle bekleyiş içine girmesi onu farklı düşündürttü kendisinede söyledim ilk zamnlrda ben şuan daha yeniyim alisicam huyuna felan dedim bilmediğim şeyleriniz var niye hemen benden bilmedgm şeyleri bekliyosnki dedim.

Köleliğe alişacammi dedin? Ben bu konuyu zerre inandirici bulmuyorum. Ama güzel gidiyor, bakalim altindan daha neler çikacak..

Azerbaycan'da mı dil sorunu yaşadınız? Neyse ben bu konuya bir daha uğramayacağım.

Benim hikayem çok uzun sıkılıp okumazsnz diye yazmadim ama biraz anlatym.ben görücü usluyle tanıştım birbirmzi sevdik 8 ay içinde evlendik çünkü esim yurtdisndydi fazla gorusemiyrduk bende yurtdışına gelin gittim.esim sevgisini belli etmeyen kinli hicbiseyi unutmayan kafasinda kuran ona inanan sert bi karaktere sahiptir bense neşeli gülen şaka yapmayı seven bi insanmdr etrafmdklr bile dedi bu adam çok soğuk kati nasıl anlascksnz diye dedim aynı evin içine girince anlasirz ya dedim.ve ben ailemden ayrilip yurtdisna gittim ilk baslarda evi temizleme derdi yerlesme derdim oldu sonra oraya alışma sürecim var tabi ben kendimi temizlge vurdum sonra bazen canim skliyodu arkdsm yoktu felan beyfendi senin buraya alisacgn yok felan dedi sonra ben onun huylarini bilmiyrm tabi geldiginde masa hazır olucakmis bense baba evinde öyle görmedim bizde işten gelen dinlenir sonra yemek yenirdi masayı hazır görmesin yemegi yemezdi ardindan çayı hemen gelicekmis tabi ben bilmiyrumya hemn çay icilmz bi yemegi otursun diye sonra demliyim dedim yok demleme geçti artık dedi dedim nolduki bi huyunu bilmiyrum mesla beni uyarmiyodu ben nerden bileyim peki bana soylemezsen.sonra ilk baslarda ben geceliklerim vardi onlari giyerdim o ya istemezdi yada görmezdi ben tesettrluydum kapıda görüntü sistemi var o geldigini goruyordum ve kafam açık aciyodum bunu bile bahane etti kafası açık aciyodu felan halbuki hemen açıp kenara cekiliyrdm ilk zamanlr kahvaltlrni hazrlrdim son aylarimda gece uykum olmamisti oyuzden kalkamiydm ona neyaptysam yaranamadim yemek yapardım bazen yer bazen yemezdi tok olurdu bi hatta yemekleri fazla yapiyorum diyede sinirlenirdi çamaşıra karisirdi mutfaga karisirdi benim annem babam arardı konusmazdi onlarla bende aileme hep yalan soylerdim iste diye.kufurleri vardı hep sustum hiç cevap vermedim o ne derse hep alttan aldim sen haklisin dedim çünkü kendisi biseyi kabullenmydu hep beni sucluydu en son 5.ayımda film izliyrduk ben birden aglamaya başladım çünkü dert sahibi olmustum bide ozman hamileymisim farkinda degildim hormonlrdn o ara esime ilk kez derdimi anlatym dedim annemi babamı özledim aslında dedim ozmana kadr soylememstm hic bi soyliyim dedim anlatym içimi dedim burda kimsem yok daraliyorum dedim kardeşin gelsin biraz kalsın yanimzda dedim onunla gezerz felan benim kardeşim gelemez senin annen baban çıkıp işten onlar gelsin diye çıkıştı bana sonra ogunden sonra yataklri ayirdi yanına yattim beni tekmeleyerk ensemdn tutup salona firlatti tabi hamileyim bilmiyrm ben ayrı yattim konusmadi benimle hic ne zaman yanına gitmye kalksam bardak fırlattı eşya firlatti ben tabi anneme babama anlatmyrm bunlri uzulmesn diye esim gitmis kaynanama anlatmış ben bunu istemiyrm anlasamyrz bundan kârı olmaz diye felan neyse ben 6.ayımda Allaha yalvardm bi mucize olsun bi bebegm olsun diye içime doğmuş gibi gidiyim bi test alıyım dedim yaptm baktım hamileyim ben seviniyorum adama atiyorum adam bana al g.t.ne sok dedi kufr etti git babanın evinde büyüt dedi sonra neyse bizi barıştidalr benim mide bulantm depresyonm artmsti kokulardn tiksiniydm ne yemek yiyeblydm ne yapablydum yerimden kalkamydm bu bikere sabah geldi işten bana kahvalti hazirlmya gelmis sozde sucuklu yapmış kokuyo yiyemiyrum zaten halbuki kendine yapmis bende hormonlrmdn sen beni sevmiyosun dedim oda evet sevmiyorum dedi sonra yine bi gürültü en son günümde ben uyuya kalmışım gece beni kaldirdi soru soruyo oturum iznim bitck feln turkiyeye gitmk istymsn diyo dedim uyku sersemi yarin konuşalım adam bi cildirdi kaldirdi yataktan dayak yedim kapıya koydu tekrar aldi bagirdi çağırdı senin amacın ne kızım diye ertesi gün de turkiyeye gonderdi git kafan dagilsn diye meğersem bosanmakmis niyeti baba evime gonderdi burdanda kaynanmlra gittik duzelsn diye orda kaldim odadan cikmiyrum diye yemiyorum diye ordanda kandirilark baba evine tekrar biraktlr en sonunda çocuğa noldu derseniz baba evine geldigmde düştü ve daha çok şey var anlatlck ama iste
Butun bunlari yasadiktan sonra nasil evli kalmayi istiyosun o adamla

Ben 26 yaşındayım 8 ay içinde görüştüğümüz günler oldu onceleri sevgilmde oldu tabi ama hüsranla bitmişti bu adam çıktığında dedimki evine sahip çıkar bana sahip çıkar olgun bi insan dedim ve konusmya basladik aramızda sevgi oldu oda beni sevmisti.dedigim dedik bi insan evet ailesi bile ondan habersiz bi iş yapmaz ondan korkarlr. Ya ben ona verdiğim onca hayale aciyorum şimdi hayatimin içine etti bide ben sana vurmadimki diyo inkar ediyo 😀 vallahi başka bi kadın olsa onun küfürlerine cevap verirdi ben vermediğim için suçlu oldum salakmisim susmusum içime atmışım.simdi ondan intikam almak istiyorum ya ailem izin verseydi oraya gidip yüzüne sayıp sovesim vardı veya da katil olacaktım o derece hirs yaptim şimdi de diyorumki o bosanmk istoyoya hemen kurtulmak istiyoya aslında bosanmiycaksn surundurceksin mahkemede onu 3 sene öyle değilmi intikamim böyle olsun diyorum kendimce 😃biliyorum yine bana kizicaksinz ama napim nasıl surundurcem onu ya öyle bi pişman olsun istiyorumki bana yaptığı haksizlklra girdiği vebale
Ona cezan hemen senden kurtuluyorum demek olsun elinden ne geloyor
Konu fake miymis? Bir arkadaş yazmış yada sosyal deney falan mı acaba. Böyle bir insan olamaz zaten bende inanmıyorum. Boş yere sabah sabah basım ağrıdı ya.
Sosyal deney mi emin misin?Özelden yazmış bana yalvarıyorum kıza arama sorma uzak dur diye niye o kadar dert yansın sanmıyorum deney değildir

X