Ben 26 yaşındayım 8 ay içinde görüştüğümüz günler oldu onceleri sevgilmde oldu tabi ama hüsranla bitmişti bu adam çıktığında dedimki evine sahip çıkar bana sahip çıkar olgun bi insan dedim ve konusmya basladik aramızda sevgi oldu oda beni sevmisti.dedigim dedik bi insan evet ailesi bile ondan habersiz bi iş yapmaz ondan korkarlr. Ya ben ona verdiğim onca hayale aciyorum şimdi hayatimin içine etti bide ben sana vurmadimki diyo inkar ediyo
vallahi başka bi kadın olsa onun küfürlerine cevap verirdi ben vermediğim için suçlu oldum salakmisim susmusum içime atmışım.simdi ondan intikam almak istiyorum ya ailem izin verseydi oraya gidip yüzüne sayıp sovesim vardı veya da katil olacaktım o derece hirs yaptim şimdi de diyorumki o bosanmk istoyoya hemen kurtulmak istiyoya aslında bosanmiycaksn surundurceksin mahkemede onu 3 sene öyle değilmi intikamim böyle olsun diyorum kendimce
biliyorum yine bana kizicaksinz ama napim nasıl surundurcem onu ya öyle bi pişman olsun istiyorumki bana yaptığı haksizlklra girdiği vebale