Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedimoda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
Zor olan nedir ?
Adam bunları durup dururken yapmamış. Adam gerçekten o gün belki hiç dışarı çıkmak istemiyordur ve arabadan atmasının sebebi de eşi araba kullanırken konu sahibinin kafasına vurması. Tamam yine de arabadan atması hiç hoş değil ama konu sahibi de pek masum sayılmazU
Zor olan nedir ?
Burda eşim dediği kişi konu sahibini rencide ederek arabadan atmış ve sokak ortasında bırakmış bu hiç normal değil. .
1 yıllık evliliğin içinde sevgi, saygı, aşk olmalı. .Hele saygı en önemlisi.
Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedimoda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
Canım ben daha kötü şeyler yaşadım eşinizin huyuna gidin emınım düzelecektir ilk 3 yıl zaten zor günler geçirirsnz bende sevgli iken evlendım bende sizn yaptgnz hatayı yapıp anneme anlattım herşeyi anlatmayın ailenize anlatmayın ilerde daha iyi anlarsnz bunu eşinizle yuvanızı kurtarın dua edin şeytan yuva bozmak içn çok ugraşırmş burda herkes boşan diyor seviyorsnz boşandnz diyelım başka biryle mutlu olunca daha iyimi olcak başkasyla evlenınce yine aklınzda o kalacak namazını klın bence otrup konuşun herşeyi benım eşim günlük beni boşayacagını söylüyordu kaç kere gt evden dedi emın ol sabır duaKızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedimoda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
bu ne ya bu evlilik mi koca mi sizde ki gerçekten annenizin gel demesini beklemeden hemen orada gitmeniz lazımdı.. nasıl omur gecireceksiniz bu adamla.. gecenin bi saati kapıya koymasını beklemeyin bnce.. boşanınKızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedimoda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
Canım ben daha kötü şeyler yaşadım eşinizin huyuna gidin emınım düzelecektir ilk 3 yıl zaten zor günler geçirirsnz bende sevgli iken evlendım bende sizn yaptgnz hatayı yapıp anneme anlattım herşeyi anlatmayın ailenize anlatmayın ilerde daha iyi anlarsnz bunu eşinizle yuvanızı kurtarın dua edin şeytan yuva bozmak içn çok ugraşırmş burda herkes boşan diyor seviyorsnz boşandnz diyelım başka biryle mutlu olunca daha iyimi olcak başkasyla evlenınce yine aklınzda o kalacak namazını klın bence otrup konuşun herşeyi benım eşim günlük beni boşayacagını söylüyordu kaç kere gt evden dedi emın ol sabır duasadece bende 1 yıl 7 aylık evliyım benımde yaşım 22 evlilik zor ve güzel
Değdi evet ben sevdiğim için sabrettim birde kayınbabam kaynanam hep arkamda oldular bazen tartşmamz oluyor ama çok uzun sürmüyor zaman ne gösterir bilmiyorumŞimdi bari sabrettiginize değiyor mu? Yani esiniz şimdi size adam gibi davranıyor mu merak ettim
Değdi evet ben sevdiğim için sabrettim birde kayınbabam kaynanam hep arkamda oldular bazen tartşmamz oluyor ama çok uzun sürmüyor zaman ne gösterir bilmiyorumçok iyi birisi ama kötü arkadaşları yüzünden hep aramz bozuluyordu
Eşinin yaptığı affedilir değilKızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedimoda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?