Böyle kaba bir adamla evli kalmak ! Bilemedim şimdi. .Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedimoda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
Ben 22 eşim 27Böyle kaba bir adamla evli kalmak ! Bilemedim şimdi. .
Yaşlar kaç?
Boşanma konusunu ‘hep’ açıyorsa siz de açın ve iki yetişkin gibi oturun konusun. 1 yıl dolduğundan anlaşmalı bosanabilirsiniz. Ama anlaşmalıda tazminat ve nafaka hakkınızdan vazgeçmeyin. Yanaşmaz ise çekişmeli açın. Bir insanın hayatına girip evlenip sürekli boşanmaktan bahsetmek neyin nesi yahuKızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedimoda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
Eski konuları silmişsiniz ama silmek yasak, ceza alacaksınız.Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedimoda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?