Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmak istemiyorum fikir verin bana bilmiyorum napacağımı
- Konu Sahibi esranmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Sizinki bile bile lades madem anlaşamıyorsanız neden evlendiniz? İmza atmak gördüğünüz gibi sorunlar çözmüyor. 2 saat yürüdüm diyerek abarttığınızı varsayıyorum. Ne kadar uzaklaşabildiniz ki evden? Eşiniz evde kalmak istemiş o an dışarı çıkmak istememiş adama resmen oyun oynanmışsınız tavrınız çok yanlış ben olsam navigasyon yok mu koca kadın nasıl kayboldun derim, kızmakta haklı. Kafa dağıtmak istese kendisi gelirdi yanınıza siz neden onun yerine düşünüp karar veriyorsunuz? Evin tam yanına çağırdım diyorsunuz sonra bilmediğim sokakta attı diyorsunuz arada nokta kullanmadığınız için anlamadım orasını. Karşılıklı olarak birbirinize vurmuşsunuz ikinizin de birbirinizden farkı yok bu durumda. İkiniz de daha olgunlaşmadan evlenmişsiniz zaten olgunlaşsanız birbirinizle evlenmediniz. Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız ki düşünmüyorum yazmışsınız o zaman annenize hiçbir sorununuzu anlatmayın. Siz unutur affedersiniz ama anneniz unutmaz üzüldüğüyle kalır. Sırf karşı tarafı pişman etmek adına evinizi terk etmeyin yüz göz olduğunuzla kalırsınız.
- 23 Kasım 2015
- 160
- 943
- 103
Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedim oda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
Neden büyümeden evlendiniz? Beden yaş olarak değil zihin yaşı ve olgunluk açısından soruyorum. Konumuza gelecek olursak sevgi saygı kalmamış. Devam etmeye çalışsanız bile ne kadar veya nasıl sürecek tam bir muamma. Geçmiş olsun
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Bir de bosanmak istemiyorsaniz neden araba kullanan adamin kafasina vuruyorsunuz? Benim kafama biri durduk yere vursa ben de bosanirdim sanirim.
Esin de hatali. Vurup kapiyi acip ittirerek in arabadan demek ne demek?
Buyumeden neden evlendiniz? Evliligi evcilik mi saniyorsunuz siz?
Evlilik iki tarafin da istenesiyke yurur. Adam surekli bosanalim diyorsa sadece tek tarafin cabasiyla yurumez ki ikiniz de anladigim kadariyla caba harcamiuorsunuz. Iktidar savasi mi yapiyorsunuz, anlamadim.
Esin de hatali. Vurup kapiyi acip ittirerek in arabadan demek ne demek?
Buyumeden neden evlendiniz? Evliligi evcilik mi saniyorsunuz siz?
Evlilik iki tarafin da istenesiyke yurur. Adam surekli bosanalim diyorsa sadece tek tarafin cabasiyla yurumez ki ikiniz de anladigim kadariyla caba harcamiuorsunuz. Iktidar savasi mi yapiyorsunuz, anlamadim.
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
U
Burda eşim dediği kişi konu sahibini rencide ederek arabadan atmış ve sokak ortasında bırakmış bu hiç normal değil. .
1 yıllık evliliğin içinde sevgi, saygı, aşk olmalı. .Hele saygı en önemlisi.
Zor olan nedir ?
Burda eşim dediği kişi konu sahibini rencide ederek arabadan atmış ve sokak ortasında bırakmış bu hiç normal değil. .
Adam bunları durup dururken yapmamış. Adam gerçekten o gün belki hiç dışarı çıkmak istemiyordur ve arabadan atmasının sebebi de eşi araba kullanırken konu sahibinin kafasına vurması. Tamam yine de arabadan atması hiç hoş değil ama konu sahibi de pek masum sayılmazU
Zor olan nedir ?
- 29 Ağustos 2014
- 4.840
- 16.924
- 408
- 33
Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedim oda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
Evin tam yanına çağırdınız ama sonra yürüyerek iki saatte döndünüz bir bana mı tuhaf geldi bu
İlaveten araba kullanan adamın kafasına ne demeye vuruyorsunuz, oda sizi arabadan atmış laçkasını çıkarmışsınız işin
Nikahta keramet var deyip anlaşamadığınız adamla evlenmenin cezasını çekiyorsunuz
Canım ben daha kötü şeyler yaşadım eşinizin huyuna gidin emınım düzelecektir ilk 3 yıl zaten zor günler geçirirsnz bende sevgli iken evlendım bende sizn yaptgnz hatayı yapıp anneme anlattım herşeyi anlatmayın ailenize anlatmayın ilerde daha iyi anlarsnz bunu eşinizle yuvanızı kurtarın dua edin şeytan yuva bozmak içn çok ugraşırmş burda herkes boşan diyor seviyorsnz boşandnz diyelım başka biryle mutlu olunca daha iyimi olcak başkasyla evlenınce yine aklınzda o kalacak namazını klın bence otrup konuşun herşeyi benım eşim günlük beni boşayacagını söylüyordu kaç kere gt evden dedi emın ol sabır dua sadece bende 1 yıl 7 aylık evliyım benımde yaşım 22 evlilik zor ve güzelKızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedim oda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
bu ne ya bu evlilik mi koca mi sizde ki gerçekten annenizin gel demesini beklemeden hemen orada gitmeniz lazımdı.. nasıl omur gecireceksiniz bu adamla.. gecenin bi saati kapıya koymasını beklemeyin bnce.. boşanınKızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedim oda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.876
- 598
Canım ben daha kötü şeyler yaşadım eşinizin huyuna gidin emınım düzelecektir ilk 3 yıl zaten zor günler geçirirsnz bende sevgli iken evlendım bende sizn yaptgnz hatayı yapıp anneme anlattım herşeyi anlatmayın ailenize anlatmayın ilerde daha iyi anlarsnz bunu eşinizle yuvanızı kurtarın dua edin şeytan yuva bozmak içn çok ugraşırmş burda herkes boşan diyor seviyorsnz boşandnz diyelım başka biryle mutlu olunca daha iyimi olcak başkasyla evlenınce yine aklınzda o kalacak namazını klın bence otrup konuşun herşeyi benım eşim günlük beni boşayacagını söylüyordu kaç kere gt evden dedi emın ol sabır dua sadece bende 1 yıl 7 aylık evliyım benımde yaşım 22 evlilik zor ve güzel
Şimdi bari sabrettiginize değiyor mu? Yani esiniz şimdi size adam gibi davranıyor mu merak ettim
Değdi evet ben sevdiğim için sabrettim birde kayınbabam kaynanam hep arkamda oldular bazen tartşmamz oluyor ama çok uzun sürmüyor zaman ne gösterir bilmiyorum çok iyi birisi ama kötü arkadaşları yüzünden hep aramz bozuluyorduŞimdi bari sabrettiginize değiyor mu? Yani esiniz şimdi size adam gibi davranıyor mu merak ettim
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.876
- 598
Değdi evet ben sevdiğim için sabrettim birde kayınbabam kaynanam hep arkamda oldular bazen tartşmamz oluyor ama çok uzun sürmüyor zaman ne gösterir bilmiyorum çok iyi birisi ama kötü arkadaşları yüzünden hep aramz bozuluyordu
Inşallah bundan sonra sizin üzmez. Mutlu olursunuz hep
- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 133
- 32
Eşinin yaptığı affedilir değilKızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedim oda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
Sanırım ikinizde zıt karakterlerdesiniz bence hemen boşanmaya gidilmemeli. Annenin evine gitme oturup güzelce konusun birbirinizi Altan alın ve koca 4 seneyi düşünün 4 sene dile kolay sevmeyen Bi insan 4sene katlanıp sonunda evlenmez birbirinize şans verin.. Evlilik çocuk oyuncağı değil
Eşiniz ve siz evliliğinizi savaşa çevirmişsiniz. Evlilik sorumluluk ister. Siz bildiğiniz kavga ile sevgi ölçmüşsünüz. Sonuçta tahammül kalmamış. Büyük ihtimalle burda yazdığınız olanların küçük bir kısmı. Yaşlarınız çok genç ve boşanmayı düşünmeden önce karşılıklı empati yapmayı deneyin. Eşinizin tavrı çok yanlış ama durup dururken bu noktaya gelmemiş gibi geldi bana.