• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istemiyorum fikir verin bana bilmiyorum napacağımı

20 li yaşlarda adı yetişkin olan iki insan biri birinin başına vuruyor ama seviyorum diyor, diğeri eşini arabadan atıyor. Şaka gibi
Önüne gelen, aklına esen evlenememeli. Reşit bile olsa. Evlilik ve nikah ehliyete tabi olmalı. Evlilik öncesi çiftler kurs, mülakat, sınav v.s tabi tutulmalı.

Çocuk olmadan, anlaşamıyorken ayrılmak en güzeli... Yaşınız daha çok küçük. Aileniz de destekmiş. Uzatıp saygıyı iyice kaybetmeden bitirin bence...

Deneyim sahibi olarak söylüyorum bu ilişkiden bir cacık olmaz boşan kurtul. Zaman aleyhine işliyor boşa gidiyor gençliğin ömrün curuyecek o adamla vah vah valla geleceği görüyorum şuan çok üzüldüm.
Hamile kalamiyorum diye eski konun var Allah biliyorda vermiyor.

Kusura bakma ama karşılıklı vurup itmede ben ilk vuranı suçlarım. Kafasına vurdum nedir? Adam çıkmıyorsa çıkmıyor sen çıktıysan kafanı dağıtıyorsan sorun ne? Ben kayboldum diye oynadığın oyun yarın yalancı çobanın hikayesine döner. Şaka mı ciddi mi ne yaptığın belli olsun.

Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedim 😔 oda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba
Aynı benim gibi sin bnde seviyordum eski eşimi onun da beni sevdiğini sanıyordum Bn daha çok seviyormuşum ben de sürekli boşanmakla tehdit edilirdim adamlar tartışmaya gelemiyorlar hemen soğuyup boşanmayı düşünüyorlar bnm de eşim öyleydi sinirlendi mi herseyi yapar bnde tek başıma kaldığımı biliyorum yolun ortasında bunlar normal seyler değil sevgin gercekleri perdelemesin pişman olacağını falan sanmıyorum ilk önce pişman olacak mı diye düşüneceğine bu evlilik yürür mü diye düşün

Kusura bakma ama karşılıklı vurup itmede ben ilk vuranı suçlarım. Kafasına vurdum nedir? Adam çıkmıyorsa çıkmıyor sen çıktıysan kafanı dağıtıyorsan sorun ne? Ben kayboldum diye oynadığın oyun yarın yalancı çobanın hikayesine döner. Şaka mı ciddi mi ne yaptığın belli olsun.
Bende size katılıyorum zıddına giddkçe evlilik daha kötü duruma düşüyor

Eski konuları silmişsiniz ama silmek yasak, ceza alacaksınız.

Eşiniz şu an anacığıyla telde sizi gömüp duruyordur eminim. Ana kuzusuyla evlilikler pek uzun sürmüyor. Annesinden uzak olduğu için farkında olmadan sizden nefret ediyor olabilir, sizi suçluyor olabilir.
Kabul ederse aile terapisi, etmezse malum son. Zaten sürekli boşanmayı dile getiriyorsa er geç boşar. Sakın ona kanıp gebe kalmayın. Bebek olursa değişir sanmayın, değişmez.
Eski evliliğimin kısa bir özeti

Kızlar ben 1 yıllık evliyim evlendik evleneli sürekli kavga ediyoruz 4 senelik ilişkimiz vardı öncesinde o zamanda çok tartışırdık ama ayrılamadık evlendik ben çok ama çokk seviyorum bugün yine tartıştık ve ben dışarı çıktım biz bu şehire yeni taşındık bilmiyorum etrafı tam ilk eşime dedim hadi çıkalım beraber diye yok dedi neyse ben çıktım oda çıksın kafa dağıtsın diye kayboldum gel al beni diye kandırdım geldi evin tam yanına çağırdım kızdı bana bağırdı benimle oyun mu oynuyosun diye alttan aldım aşkım şöyle böyle sende kafanı dağıt diye yaptım dedim aşırı bağrdı bana saydırdı bende kafasına vurdum yeter dedim 😔 oda arabayı durdurdu hiç bilmediğim sokağa attı resmen beni vurdu itti inmem dedim ama açtı arabanın kapıyı kafamdan itti kaldım ortada navigasyonla 2 saat yürüyerek evi buldum anneme anlattım gel dedi gitsem mi boşanma konusunu hep açıyo eşim zaten gitsem pişman olur mu acaba

Sizin hatalarınız sorunlu giden bir iliskiyi devam ettirmek, aşırı ısrarcı olmak ve karşı tarafa vurmak.
Karşı tarafında öfke kontrolü sonucu şiddet ve hoş olmayan davranışları. Nerden bakarsan bak elinde kalıyor.
2 saat uzaklıkta bir yere atıp gitmek ne demek yahu. Gidin bi süre ailenizin yanında kafanızı dinleyin, düşünün. Bu süreçte Karşı tarafında da yaptığı hataları düşünmesine izin verin. Sonra zaten herşey olacağına varır.

Back