• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak için illa şiddet mi olmalı?

Cimri, bencil, üstüne kadına şiddet uyguluyor amca.
Kadın gençliğinin baharında, şimdi boşansa, sıfırdan kariyer yapacak zamanı var. Ki zaten bitmiş okullar, biraz cesarete ihtiyacı var.

Uçmak isteyen düşe kalka öğrenir.
Ömür boyu duygusal, fiziksel, ekonomik şiddet mi? Üstelik 10 sene sonra sen tam hayatın tadını çıkarmaya başladığın yaşlara geleceksin, karşındaki kuruş hesabı yapan bir amcayla bu ne kadar mümkün?

Hiç mi gezmeye, eğlenmeye, yemeğe için akmıyor? Bu ömürler sadece çocuk doğur, büyüt, ev işi yap, çalış, emekli ol ve öl ekseninde kalmak zorunda mı?

Yürü güzel kardeşim. Biliyorum o yola çıkmaya karar vermek yürümekten zor ama yola çıkmış biri olarak sana diyorum ki tek pişmanlığım keşke daha erken çıksaydım. Olsun varsın, kaybettiğim 2 3 5 seneye 60 senemi kurtardım.

Adam size hem psikolojik şiddet hemde ekonomik şiddet , birde şiddet uyguluyor
Antidepresan kullanmanız da zirvesi
Elinde delil de var antidepresan
Aslında en mantıklı çözüm kısa zamanda ayrılmam 18 yaŞ
Demek ruhen de uymuyorsunuz seni ruhen bitiren adamla ne diye beraber olasın kızım, vallahi içim sıkıldı okurken mesleğin eğitim hangi düzeyde birde 18 yaşlı adam ile hangi kafa ile evlendin
Çok tanıdığını mi sandın bu yaştaki adamlar kendini saklar , en iyi becerdikleri hareket kadını kandırmak, manipülasyon hareketler

Cimri, bencil, üstüne kadına şiddet uyguluyor amca.
Kadın gençliğinin baharında, şimdi boşansa, sıfırdan kariyer yapacak zamanı var. Ki zaten bitmiş okullar, biraz cesarete ihtiyacı var.

Uçmak isteyen düşe kalka öğrenir.
Ömür boyu duygusal, fiziksel, ekonomik şiddet mi? Üstelik 10 sene sonra sen tam hayatın tadını çıkarmaya başladığın yaşlara geleceksin, karşındaki kuruş hesabı yapan bir amcayla bu ne kadar mümkün?

Hiç mi gezmeye, eğlenmeye, yemeğe için akmıyor? Bu ömürler sadece çocuk doğur, büyüt, ev işi yap, çalış, emekli ol ve öl ekseninde kalmak zorunda mı?

Yürü güzel kardeşim. Biliyorum o yola çıkmaya karar vermek yürümekten zor ama yola çıkmış biri olarak sana diyorum ki tek pişmanlığım keşke daha erken çıksaydım. Olsun varsın, kaybettiğim 2 3 5 seneye 60 senemi kurtardım.
Insallah kurtulcam

Şu an annemdeyim annem haric akrabalarim sadece para vermiyor sana diye mi ayriliyosun diyo. Cidden psikolojik olarak hic ama hic iyi değilim
Kimseye birşey açıklamak zorunda değilsiniz.evliliğinzle ilgili kimseyle konuşmayın.herkes her şeyi çok bilir çünkü.
Konu açarlarsa konuşmak istemiyorum deyip susturun.

sizle 3-5 in hesabını yapan biriyle ömrünüz boyu evli mi kalacaksınız? acil ameliyatınız olsa ne olacak? aramızda 18 yaş var, daha çok ihtiyacı olur çocuğumuz da var diyemiyor bir de başınıza mı kakıyor 10-20 tlyi? dilerim en yakın zamanda boşanır milyarlarla oynarsınız. bir yere gidip kendiniz için bir şeyler almadıkça yapmadıkça yavaş yavaş soyutlanmış hissedeceğinizi düşünüyorum

E si
Merhabalar. Şu an 26 yasindayim 1 hafta sonra 27 olcam olabilirsem... 3 yasinda bir Kizim var. Eşim bende 18 yas büyük. Size simdi en basindan anlatayim. Çözüm bulamiyorum.
Esimle ilk evlendiğimizde hemen hamile kaldim. 4 5 aylikken kızım evde böcek gördüm eşimede dedimki ev sahibini arayalim binayi ilaçlatsin. Ertesi gun oldu sabah sen aramayacaksan ben arayayim dedim. Benim ustume plastik sise patlatti kolumu sıktı mosmor oldu aglamaktan helak oldum ama aileme soylemedim cunku esime gore o hakliydi. Bu arada bebegin eşyalarını gitti baskasinin 2.el esyasini getirdi besik buna dahil. Parasi da var birikmisi ama bana asla yerini soylemez. Benim geceligimi vs ailem aldi. Cocugun ilk esyalarinida. Ben dogumumu ozel hastanede yaptim o ara sigortam vardi bir lira dahi ödemedi. Neyse bebeğim dogdu onun akrabalari bizde. Yegeni kizimin kapi susunu kirdi bende aldim eşimin ayak dibine attim senin yuzunden diye. O gun beni yine tartakladi ve hakaret etti. Mesela evlendiğimden beri kendime aldigim kiyafet sayisi 10dur almaz cunku para vermez. Evde bisey biter yalvarta yalvarta alir sonra da parasi bitti diye laf eder. Kizim yarik damak dogdu ememedi mama yedi hep. Bana o zaman bile anne olup emzirseydin mamaya para vermezdik dedi. Bana 20 lira verir arkasina geçer. Kizimla disari cikarim ayda yilda bir arkadaslarla bilusmaya bana 50 lira verie. Evlendigimden beri ne sacimi boyattim nede agdaya gittim para vermez. Ben annemlerden alirsan giderim. Her zaman parasi yok ama sorsan 90 bini birikmisi var. Benim ailem calar diye eve saklamiyor. Bunlar boyle devam etti dun yine kavga ettik annem geldi annemin ve benim ustume yurudu agiza alınmayacak kufurler etti. Ya simdi size soruyorum bunlar ayrilmak icin yeterli neden değilmi? Artik antidepresan kullanmaya basladim kendime zarar vermemek icin. Yoruldum nolur bi fikir verin.
Eee siddet varmis zaten baslihi okuyunca yok sandim.. tabiki ayrilmak icin sebep 18 yas bile kendi basina sebep

Illa şiddet mi olmalı derken sizin evliliğinde şiddet var zaten..

Çekilecek dert değil.
Cimri insandan nefret ederim.
Antidepresan kullanacak noktaya gelmişse bir insan
boşanması daha hayırlıdır.
Sağlık gidiyor.
Yemişim kocasını.

Adam size hem psikolojik şiddet hemde ekonomik şiddet , birde şiddet uyguluyor
Antidepresan kullanmanız da zirvesi
Elinde delil de var antidepresan
Aslında en mantıklı çözüm kısa zamanda ayrılmam 18 yaŞ
Demek ruhen de uymuyorsunuz seni ruhen bitiren adamla ne diye beraber olasın kızım, vallahi içim sıkıldı okurken mesleğin eğitim hangi düzeyde birde 18 yaşlı adam ile hangi kafa ile evlendin
Çok tanıdığını mi sandın bu yaştaki adamlar kendini saklar , en iyi becerdikleri hareket kadını kandırmak, manipülasyon hareketler
Hakim kabul eder mi antidepresani bosar dimi

Arkadaşlar cok haklisiniz gözüm nasil bu kadar kör oldu anlamadim . Kendime nasil bu kadar kötülük yaptim bilmiyorum.. sirf umursamamak icin artik basladim depresana. Cunku yorgun ve caresizim

Simdiden is basvurusu yaptim bile. Kararimdan donmek istemiyorum yardimci olun bana. 9nda psikiyatri randevum var ona anlatamadim henuz ama oDa bana hak vericek biliyorum
Kendinizi telkin etmenizde çok önemli.
2. Evliliğimi yaptim. Bir çocukla ayrılmıştım. Yine olsa yine ayrılırdım kendi adima. Özelden de konuşabiliriz isterseniz

Bu sefer cok kararliyim ama ananem hata ediyorsun diyor. Bende hepinize danismak istedim
Ananen gitsin kendi evliliğine baksın, kendi işiyle ilgilensin. Hiç kimsenin değil bu hayat senin hayatın. Hiç bir şiddeti, kötü huyu vs olmasaydı bile sadece sevmediğini fark edip ayrılmak da isteyebilirdin mesela? O zaman da ortada bir sorun yok diye başının etini yiyeceklerdi.
kiminle evleneceğimizi biz seçeriz, insan hata da yapabilir bu seçimlerde, ama yürütüp yürütmemek de gene bizim seçimimiz. O adamla aynı eve de yatağa da sen giriyorsun, teyzen,ananen, konu komşun vs değil. Kimsenin ne dediği umrunda olmamalı şu aşamada.

Back