- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
- Konu Sahibi zehralinasmom
İyide zaten şiddet te var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiler için hiçbir şey boşanma sebebi değil ki. Siz annanenizi fazla dinlemeyin bence.Bu sefer cok kararliyim ama ananem hata ediyorsun diyor. Bende hepinize danismak istedim
Iste o pislige sorarsan bunlar ayrilik sebebi değilmiş hakime ne diceksin diyor hakim bile bosamaz bana hak verir diyorAnnende arkandaymış işte neyi bekliyorsun güzel kardeşim kurtar kendini ve çocuğunu
He hee hak verir beklesin oIste o pislige sorarsan bunlar ayrilik sebebi değilmiş hakime ne diceksin diyor hakim bile bosamaz bana hak verir diyor
aslında az buçuk belli ederler kendilerini ama sizinki iyi pusmuş.Sevmistim. Sevgiliyken böyle değildi.Ben inanmıştım. Ama hic oyle olmadığını anladim.
evet şiddet. Şiddet sadece vurmak dövmek kanatmak değil.Çünkü etrafımdaki herkes bu siddetmi diyor (
Fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddete uğramışsınız.Şu an annemdeyim annem haric akrabalarim sadece para vermiyor sana diye mi ayriliyosun diyo. Cidden psikolojik olarak hic ama hic iyi değilim
Sorsan iyi davranıyor kirasini veriyor faturalari ödüyor baska ne yapayim diyorn bide 44 yasinda olgun ya. Para harcasin akli gidiyoBoşanın tabiki bu ne böyle Allah aşkına bu adam ne biçim davranıyor size
Dur dur tam kıvamında bence ayrılık için. Sigortan varsa vakti zamanında çalışmışsın. Ayrıl çocuğa annen baksın. Şimdi o düsünsün.Merhabalar. Şu an 26 yasindayim 1 hafta sonra 27 olcam olabilirsem... 3 yasinda bir Kizim var. Eşim bende 18 yas büyük. Size simdi en basindan anlatayim. Çözüm bulamiyorum.
Esimle ilk evlendiğimizde hemen hamile kaldim. 4 5 aylikken kızım evde böcek gördüm eşimede dedimki ev sahibini arayalim binayi ilaçlatsin. Ertesi gun oldu sabah sen aramayacaksan ben arayayim dedim. Benim ustume plastik sise patlatti kolumu sıktı mosmor oldu aglamaktan helak oldum ama aileme soylemedim cunku esime gore o hakliydi. Bu arada bebegin eşyalarını gitti baskasinin 2.el esyasini getirdi besik buna dahil. Parasi da var birikmisi ama bana asla yerini soylemez. Benim geceligimi vs ailem aldi. Cocugun ilk esyalarinida. Ben dogumumu ozel hastanede yaptim o ara sigortam vardi bir lira dahi ödemedi. Neyse bebeğim dogdu onun akrabalari bizde. Yegeni kizimin kapi susunu kirdi bende aldim eşimin ayak dibine attim senin yuzunden diye. O gun beni yine tartakladi ve hakaret etti. Mesela evlendiğimden beri kendime aldigim kiyafet sayisi 10dur almaz cunku para vermez. Evde bisey biter yalvarta yalvarta alir sonra da parasi bitti diye laf eder. Kizim yarik damak dogdu ememedi mama yedi hep. Bana o zaman bile anne olup emzirseydin mamaya para vermezdik dedi. Bana 20 lira verir arkasina geçer. Kizimla disari cikarim ayda yilda bir arkadaslarla bilusmaya bana 50 lira verie. Evlendigimden beri ne sacimi boyattim nede agdaya gittim para vermez. Ben annemlerden alirsan giderim. Her zaman parasi yok ama sorsan 90 bini birikmisi var. Benim ailem calar diye eve saklamiyor. Bunlar boyle devam etti dun yine kavga ettik annem geldi annemin ve benim ustume yurudu agiza alınmayacak kufurler etti. Ya simdi size soruyorum bunlar ayrilmak icin yeterli neden değilmi? Artik antidepresan kullanmaya basladim kendime zarar vermemek icin. Yoruldum nolur bi fikir verin.
Çook haklisin ..Fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddete uğramışsınız.
O etrafınızdaki çok bilmişlere bakarsanız; boşanmayı haketmek için kolunuzun falan kırılması lazım ama ona da, 'kol kırılır yen içinde kalır' diye bahane bulurlar.
Bir tane hayatınız var.
Elalem dediğimiz akıl fakirlerinin iq ortalaması 10 bile değil. Kendileri gibi acı çekmeyi reddedenlere karşı çıkmalarının tek sebebi; kendi enayiliklerinin, yüzlerine yüzlerine çarpılmış gibi hissetmelerinden.
Boşanın.
Kulağınızı o tenekelere kapatın ve boşanın.
Benim kendi öpöz akrabam, annemi doldurmaya kalktı boşanıyorum diye. "Allah kınadığınızı başınıza versin o halde" dedim de "niye öyle diyorsun" dedi.
Ee ne oldu? Hani bir şey yoktu?
Allah insana, "karşına kendin gibi insanlar çıksın." dediklerinde "amin" diyecek yürek ferahlığı versin.
Simdiden is basvurusu yaptim bile. Kararimdan donmek istemiyorum yardimci olun bana. 9nda psikiyatri randevum var ona anlatamadim henuz ama oDa bana hak vericek biliyorumDur dur tam kıvamında bence ayrılık için. Sigortan varsa vakti zamanında çalışmışsın. Ayrıl çocuğa annen baksın. Şimdi o düsünsün.
Ananenin sözünü dinle istersen mezarında ağlasın koskoca kadın. Bırak o bunu dedi şu öyle dedi. Sen bu hayatı devam ettirmek istiyor musun onu düşünBu sefer cok kararliyim ama ananem hata ediyorsun diyor. Bende hepinize danismak istedim
2 üniversite bitirdim meslegim var. Ben kendime bu kadar kotulugu nasil yaptim nasil gozum kor oldu bilmiyorum inaninKendinizden 18 yaş büyük adamı çok mu aradınız merak ediyorum. Ve 22 23 yaşında evlenmişsiniz. Adam 18 yaş büyükse dahi 40 yaşındaymış o zamanlar. Daha gencecik bir kız iken orta yaşlı bir adamı ne diye seçtiniz ? Hadi seçtiniz diyelim hiç mi gözlem yapmadınız ? Hemen çocuk yaptınız. Şimdi ayrılsanız muhtemelen bir mesleğiniz yok. Bi insan kendine nasıl böyle bir kötülük yapar. Diliyorum genç yaşta ayakları yere basmadan evlenme sevdasında olan bütün kızlara örnek olur böyle konular.
Diyebileceğim birşey yok boşanın zaten ihtiyaçlarınızı aileniz gideriyormuş belki nafaka alırsınız bu vesileyle.
Istemiyorum cunku artik yoruldum kendimi caresiz hissediyorum.Ananenin sözünü dinle istersen mezarında ağlasın koskoca kadın. Bırak o bunu dedi şu öyle dedi. Sen bu hayatı devam ettirmek istiyor musun onu düşün
Kefenin cebi yok mezaramı goturcekmis.tamam insan tutumlu olurda karısından cocugundanda bu kadar esirgemez yanlışSorsan iyi davranıyor kirasini veriyor faturalari ödüyor baska ne yapayim diyorn bide 44 yasinda olgun ya. Para harcasin akli gidiyo
Son 2 yildirr hic vurmadi o yüzden etrafa gore yok. Ben zaten psikoljik siddet goruyorumBoşanmak icin illa siddet mi gerekli deyince siddet yok sanmistim ama ee siz dayakta yiyorsunuz zaten.