- 5 Eylül 2020
- 97
- 79
- 3
- Konu Sahibi zehralinasmom
-
O kadar doğru soyluyorsunki. Ama o herseyde kendinin hakli olduğunu bana inandirdi. Kucuk kizim vardi kendimde o cesareti bulamamistim. O kadar haklisin kii....Evlilik değil kevgire dönmüş bi şey. Bunca şey olmuş bahane çok boşanmak için, şiddet geçmişten beri varmış neden şimdi rahatsız oldun? En başta çekip gitmeliydin.
Konu sahibine göre şiddet yokkiEvlilik değil kevgire dönmüş bi şey. Bunca şey olmuş bahane çok boşanmak için, şiddet geçmişten beri varmış neden şimdi rahatsız oldun? En başta çekip gitmeliydin.
Sevmistim. Sevgiliyken böyle değildi.Ben inanmıştım. Ama hic oyle olmadığını anladim.Bunlar ayrılmak için sebep tabiki.
ama sizin bu adamla evlenmek için sebebiniz neydiii??
Çünkü etrafımdaki herkes bu siddetmi diyorKonu sahibine göre şiddet yokki
Şu an annemdeyim annem haric akrabalarim sadece para vermiyor sana diye mi ayriliyosun diyo. Cidden psikolojik olarak hic ama hic iyi değilimBunlar ayrılmak için yeterli ve çok fazla
Etrafımdakilere gore yok. Benim ustume yurumek hakaret etmek siddet degilŞimdi bu evlilikte şiddet yok mu?
Görmezden gelmek ayrı, bile bile sabretmiş arkadaş. Şişe patlamış üstüne yaKonu sahibine göre şiddet yokki
Siz zaten şiddet görüyorsunuz başlığa cevap olarak yazdım bunu
Etrafındakiler yaşamıyor bu hayatıEtrafımdakilere gore yok. Benim ustume yurumek hakaret etmek siddet degil
Annem artik birak bu adam hep boyle olcak ben yanındayım diyorm ama esimden korkuyorum ya pislik çıkarırsa biz daha oncede kac kere kavga ettik ben eve gittim yalvardi ağladı. Artik yoruldum.Etrafındakiler yaşamıyor bu hayatı
Bu sefer cok kararliyim ama ananem hata ediyorsun diyor. Bende hepinize danismak istedimBu adamdan da boşanılmayacaksa kimden boşanılacak zaten? Bitirin.
Annende arkandaymış işte neyi bekliyorsun güzel kardeşim kurtar kendini ve çocuğunuAnnem artik birak bu adam hep boyle olcak ben yanındayım diyorm ama esimden korkuyorum ya pislik çıkarırsa biz daha oncede kac kere kavga ettik ben eve gittim yalvardi ağladı. Artik yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?