Boşanmak doğru bir karar mı?

Boșanırmıydınız?

• Ankete Katılan
    9

inurkrkmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
2
8
30
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Tanıdığım kimseyle paylaşamıyorum. Eşim benle evliyken, hatta ben hamileyken eski sevgilisiyle iletişime geçmiş. Bugün öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı.. Neden diye sorduğumda ben seni aldatmadım bir rüya a gördüm ölüm vardı gibisinden bir şeyler söyledi. Onu görmüş... Sanane dediğimde haklisin diyo. Guvenim çok sarsıldı. Ben hamileyken konuşmuş ve su an çocuğum 8 aylık.. Aylar geçmiş ve yeni öğrendim.. Beni aptal yerine koymuş. Siz olsanız bu sebepten boşanırmiydiniz?

Bu sebeple bosanmazdim, onunla nasil konustugu önemli.
Bazen insanlar gecmisten birileriyle iletisime gecmek istiyor, kötü bir döneme denk gelirse hele yasaniyor böyle seyler.
Evli be karisi hamile bir erkek gibi mi konusmus bu arkadasla yoksa siz de tanik olsaniz utanacagi bir sekilde mi?
Orasi önemli.
Ben bile eski sevgililerimi görsem belki de konusmak isterim ama esimi cok seviyorum.
Bu aklima geldi. Kötü düsünmek istemiyorum.

Ben boşanırdım herhalde.
Eski sevgisiliyle iletişime geçebilir, bunu olağan karşılayacağım durum olabilir ama benden gizlenmiş ve bir şekilde kendim öğrenmişsem demek ki saklanacak bir durumdu diye düşünürdüm.
Hepimiz ne rüyalar görüyoruz ohooo.

Daha sitede yeniyim nerde nasil konu acacagimi bilmiyorum kusura bakmayin. 1 2 gun ara ara ya mesajla yada aramış genelde senle alakali konustuk zaten herhangi bir yakinlasma olmadı diyor cildircam ya ne yapacagim simdi

Mune den konunun bdv ye taşınmasını isteyebilirsiniz..daha fazla fikir sunan olur.

Konusmalar hakkinda bilginiz varmi? Ben olsam ayrilmazdim bi sure mesafeli davranirdim ama bende cok badireler atlattim sonunda duzeldik.Yuvanin nekadar zor kuruldugunu hepimiz biliyoruz ama aldatmak gibi bir adimi olmussa sonuna kadar surundurun.

Benimkide soyle oldu..bz yeni evliyken esim liseden kz arkadasiyla sabahlara kadar mesengerden konusuyordu ,bu kiz o zamanlsr bekardi ve evliligimizi bozmak icin cok ugrasti surekli beni kotuledi kendini ovdu ,aksamdan sabaha kadar yatak odasi muhabbetleri yaptilar..bu kz evlendi ve esimden uzaklasti..evliligimizin 7.yilinda esim bu lise arkadasini yeniden buldu..ancak umdugunu bulamadi ..neyse simdi 11 yillik evliyiz bu kila bi sekilde tekrar whapsap uzerinden konusuyorlar ve bu sefer kadinda esime ilgisini belli ediyor..esimle aksam uzeri cok fena kavga ettik..yarin bosanma dilekcesini vericem..artik hayatimda olmasini istemiyorum..olan cocuklarima olacak cok uzuluyorum ama benden bu kadar cok yoruldum (5 yas ve 4 aylik)

Konunuzu isgal ettim kusura bakmayin peki siz benim yerimde olsaniz bosanirmiydiniz

Adamın aklına karpuz kabuğunu sokma eski sevgilisi diyorsun eski sevgilisi için evliliğini bozma surundur

Ya ben anlamiyorum neden erkekler her istedigini yapacakta biz kadinlar altdan alip susup yutmak zorundayiz. Nasil bi adalet bu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…