bosanmak cözüm mü

Boşanmak çözüm mü kismina cevap vereyimBoyle bir adamla evliydim.Kumar hariç hepsi aynı.Evin maddi manevi bütün yükü bende sürekli kartlara borclanir eksiye iner kredi kartı borcu hiç bitmez evle ilgilenmez çocuk benim üstümde.Araba tamirine bile ben goturuyordum bir şey dediğim zaman arabayı sen kullaniyorsun diyorduarabayı ben kullanıyorum diye bir kamyon dolusu adamın içine giriyordum hepsi uzaylı görmüş gibi bakıyordu haliyle.Ben boşanmayı tercih ettim başka bir sebepten oldu ama bahanesi oldu gerçekten.Karisi değil annesiydim hizmetini görüyordum çocuğuna bakıyordum yemeğini önüne koyuyordum.O benim kadınlık dahil hiçbir ihtiyacımı gidermiyordu oturup sohbet bile etmiyordu bir süre sonra anasının bağışının ihtiyaclarini gidertmeye başladı üstelik evi yansa dönüp bakmayan adam onların işine kosuyordu.Bosaninca inanılmaz rahatladım 10 senedir calsiyorum paramı daha yeni yemeye başladim ben çalışıyormuş yasiyormusum estetik bile yaptırıdmüstüme başıma çocuğuma evime deli gibi harcıyorum tatillerde gidiyorum etkinliklere, kurslara, spora gidiyorum ona rağmen para biriktiriyorum.Yillardir bunlar sırtımda kamburmus boşuna tasimisim.Manevi zararlarını anlatmıyorum bile...Hiç üzülmeyeceksin garantisini veriyorum yaşamaya baslayacaksin

Bu zamana kadar sabır göstermiş olmanız bile bence büyük bir adım siz neden bu adamı çekiyorsunuz? Önce bunun cevabını merak ettim işiniz var misler gibi özgürlüğünüzü elinize alıp vurun tekmeyi bence

Çok iyi ya. Adınıza mutlu oldum. Umarım ex kocan senin mutluluğunu görüp çıldırıyordur

Kumar önemli bir bağımlılık ve düzelmesi gerçekten zor.
Bu adamın tek kusuru da kumar değil ki?
Çok afedersiniz ama karaktersiz, karısının ailesinden borç almayı bile alışkanlık haline getirmiş, ayrıca sorumsuzun önde gideni, cinsel hayatınızı hiç söylemiyorum…
Ama siz sanşlısınız, aileniz arkanızda, işiniz var, yeni bir hayat kurun, çocuğunuzun rol modeli bu adam olmasın..
Rabbim size güç versin inşallah, çok güzel yeni bir hayat kurun

Kendi yazınızı dikkatlice okuyun. Bizim gördüklerimizi sizde farketin. Koca teroru resmen

Ne abartması ya. İyi sabır varmış sizde de. Mesleğiniz var, aileniz arkanızda kendinize yazık etmeyin daha fazla.

Tabi abartıyorsun ablacım daha sizi dilendirmemis bile,kumara para falan bulamaz,coluk cocuk dilendirsin sizi öyle bosarsın.
Ay cidden bayılcam bide cözüm mü diye soruyo

Çözüm dediğiniz problemde aranır, sizin eşiniz problem değil parazit. Bosansaniz da çocuğu kullanıp sömürecek sizi belli ki, yani sizin için boşanmak da kesin çözüm olmayacak artık ama en azından bosanirsaniz hayatta kalmak ve çocuğu korumak için bir şansınız olacak. Boşanayim mi diye sormanız bile tuhaf sahiden.

Boşan

dünden beri problem ne sorun ne diye aramadı mesela ilk gidişimde yazıp durdu, terapiye başladım terapistim önce kendini bulman lazım, lütfen kalbini değil aklını kullan dedi, terapiye devam edicem.

sen musluğu açmışsın, yolları süpürmüşsün yürü git ben temizledim demişssin sen çok kendinden ödün vermişsin dedi.

benim şuan problemim o adımı atma cesaretini bulmak. alışkanlık mı bastırılmışlık mı cözemediğim bi engel var.

iyi yönleri hiç yazmamışsınız? bu şekilde sorunuzu cevaplamak çok kolay. "abartmıyorsun boşan" der zaten herkes. önemli olan, hal böyleyken siz neden cevabı göremediniz. acaba basiretiniz mi bağlandı? kocanız ne diyor bu durumları hiç yüzyüze konuştunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…