Boşanmak çözüm mü? Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın..

Psikolog da aynı kanıda. Eşimin 'sapkın' ve aslında kendisinin böyle düşünceler içerisinde olabileceğini söyledi. Benim de midemi bulandıran ve boşanma düşüncesini aklıma sokan bu. Ama insan tabi boşanmak için evlenmiyor ve şuan 26 yaşındayım toplumumuzun boşanmış kadınlara nasıl baktığı ortada korkum bu yüzden sanırım biraz
Toplum herşeye laf ediyor. Ama o toplum sizin gerçekten ne yaşadığınızı, nelere maruz kaldığınızı hiç düşünmüyor sizde düşünmeyin. Tabi ki hiç birimiz boşanmak için evlenmiyoruz ama olmuyorsa gitmiyorsa zorlamak yanlış giden sizin ömrünüzden gidiyor.
Bir mesleğiniz var mı?

Benim onu aldattığımı ima ediyor ama aldatmadım aldatmıyorum.
Felaket senaryosu yazmak istemem ama böyle saplantılı biri size kafasında kurduğu şeyler üzerinden zararda verebilir.
Kendi kardeşinizdsn kıskanmak ne demek ?
Aldatan kendi de onu mu örtbas etmeye çalışıyor sizin üzerinize gelerek?
Nereden baksak normal ve kabul edilebilir değil.
Eşiniz evlenmeden önce de belli etmiştir kendini, o zamanlar vazgeçseydiniz keşke.

Çok genç evlenmişsiniz
Evlenmeden önce de muhakkak o rahatsız edici davranışlarda bulunmuştur
Muhtemelen gözardı ettiniz.
Kesin bir dille destek almazsan ayrılacağım deyin.
Evlenmeden önce rüya gibi bir ilişkimiz vardı hiçbir kötü davranışını görmedim. Dün akşam konuştum şu gün şu saatte psikolog randevum var seni de görmek istiyor ya benimle gelirsin ya da ben bu evliliği noktalarım senin söylediğin yaptığın şeyler çok terbiyesizce dedim. Ben asla gitmem beni tehdit mi ediyorsun diyor. bende terapiyi bekliyorum bu süre zarfında da hem ona hem kendime düşünme fırsatı tanıdım. Bu yüzden sizlerin de yorumu benim için önemli çok teşekkürler

Korkmayın ben 25 yaşındayım boşandım, toplum hiç de öyle kötü bakmıyor, hatta çoğu insan ayaklarınızın üzerinde oluşunuzu takdir ediyor. Ben de çok korkuyordum ama hiç de öyle değilmiş, boşandıktan sonra çok daha mutlu oldum. Yalnızca ben hiç saklamadım, bazı boşanan hemcinslerim saklardı mesela. Ben hiç saklamadım yaşadıklarımın arkasında durdum. Ben kendimle bu kadar barışık olunca insanlar da takdir ettiler. Ama ben böyle söylüyorum diye sizi yönlendirmek istemem. Elbette önce çözüm arayın. Bazen çözüm olmuyor bitiyor işte. Hakkınızda hayırlısı olsun

Aldattığınızı ima eden adamı nasıl sevebiliyorsunuz?
Sizi öz erkek kardeşinizden kıskanacak kadar pis kalpli biri nasıl iyi insan olabilir?
Bir de tüm bu kavgalar kendi aramızda dışarıya asla belli etmediğimiz şeyler ve eşim dışarıdan o kadar iyi biri ki benim ailem bile bayılıyor benden daha düşkünler diyebilirim. Eşimin anne babası yok, annem bana kimsesiz diye üzerine gitme sakın vs diyor siz düşünün...

Evet, öğretmenim.
Eee daha ne canım. Hem çocuk yok hem yaşın genç hem öğretmensin. Gerçekten kendine layık gördüğün hayat bu adamın yanı mı? Yapma, seviyorum deyip kabullenmen adamın sana yaptıklarından daha saygısızca olur.

Bir de tüm bu kavgalar kendi aramızda dışarıya asla belli etmediğimiz şeyler ve eşim dışarıdan o kadar iyi biri ki benim ailem bile bayılıyor benden daha düşkünler diyebilirim. Eşimin anne babası yok, annem bana kimsesiz diye üzerine gitme sakın vs diyor siz düşünün...
bence hemen annenize herşeyi anlatın
sizi aldatmayla itham ediyor ve kardeşinizden bile kıskanıyor

siz evlenmeden önce göbeği açık giyiyordum srun yoktu, rüya gibiydi ilişkimiz diyorsunuz
yüksek ihtimalle anneniz dahil herkes hala rüya gibi ilişkiniz var sanıyor. adamı modern düzgün biri sanıorlar.

normalde ilişkilerin ailelere taşınmasından yana değilim ama bu adamın psikolojik sorunları var ve siz boşanacam deseniz Allah korusun başka arızalar çıkartabilir. etafınızda bilen birileri olsun.

bence hemen annenize herşeyi anlatın
sizi aldatmayla itham ediyor ve kardeşinizden bile kıskanıyor

siz evlenmeden önce göbeği açık giyiyordum srun yoktu, rüya gibiydi ilişkimiz diyorsunuz
yüksek ihtimalle anneniz dahil herkes hala rüya gibi ilişkiniz var sanıyor. adamı modern düzgün biri sanıorlar.

normalde ilişkilerin ailelere taşınmasından yana değilim ama bu adamın psikolojik sorunları var ve siz boşanacam deseniz Allah korusun başka arızalar çıkartabilir. etafınızda bilen birileri olsun.
Bu iğrenç şeyleri terapiste bile anlatırken utançtan yerin dibine girdim. Yakın çevremden birine nasıl bahsedebilirim inanın bilmiyorum. En onur kırıcı tarafı benim buna neredeyse 2 yıldır maruz kalıyor oluşum

Kimsesiz olması bu sapkın düşüncelerine bahane olamaz. Erkek kardeşiniz bunu duysa neler olur bir düşünün.

Korkmayın ben 25 yaşındayım boşandım, toplum hiç de öyle kötü bakmıyor, hatta çoğu insan ayaklarınızın üzerinde oluşunuzu takdir ediyor. Ben de çok korkuyordum ama hiç de öyle değilmiş, boşandıktan sonra çok daha mutlu oldum. Yalnızca ben hiç saklamadım, bazı boşanan hemcinslerim saklardı mesela. Ben hiç saklamadım yaşadıklarımın arkasında durdum. Ben kendimle bu kadar barışık olunca insanlar da takdir ettiler. Ama ben böyle söylüyorum diye sizi yönlendirmek istemem. Elbette önce çözüm arayın. Bazen çözüm olmuyor bitiyor işte. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bende 25 yaşında boşandım ne kadar ortak noktamız var 😂😂
Ve kesinlikle boşanmada olması gereken duruş bu ve etrafın ağzınıda çok güzel kapatıyor bu dik duruş tecrübeyle sabit.

Yarın çocuğunuz olsa bu sapkın insan yılda bir DNA testi ister sizden. Sizin gibi bir yetişkine bunları yapan adam çocuğa neler yapmaz?
İnanın benim de artık tahammül edememe sebeplerimden biri bu çünkü ben esmerim eşim sarışın. Esmerlik daha baskın gen çocuğumuz olur da esmer olursa kimden bu çocuk vs der diye artık bir gelecek göremiyorum. Ve yarın bir gün kız çocuğumuz olursa nasıl yetiştiririz bu şekilde sürekli baskı sürekli korku...

Merhaba sevgili hanımlar. Kısaca bahsetmek istiyorum; ben 26 eşim 29 yaşında 2 yıla yakındır evliyiz çocuğumuz yok. Aklımda evlenme fikri yokken eşimle tanışıp 1 yıl içinde de evlendik fakat evlendikten kısa bir süre sonra anlaşmazlıklar yaşamaya başladık. Eşim aşırı kıskanç beni de sürekli olarak her konuda eleştirir ve son zamanlarda bu kıskançlık konusunu iyice abartmış durumda beni en yakın akrabalarımdan hatta kendi öz erkek kardeşimden bile kıskanıyor. Sürekli beni baskı altına almaya çalışıyor ve her konuda kavga çıkarıyor. Evlendikten kısa bir süre sonra psikolojik destek almayı aile danışmanına gitmeyi teklif ettim defalarca ama tamamıyla reddediyor asla psikologa gitmem diyor. Bende son zamanlarda gerçekten kendimi artık iyi hissetmediğim için psikologa gidiyorum. Psikolog sizin daha fazla yapabileceğiniz birşey yok noktalayın diyor ama eşimi de seviyorum sadece aşırı kıskançlıkları olmasa iyi biri lütfen bana yardımcı olun benimle fikirlerinizi paylaşın ne yapmalıyım? Devam edersek ileride daha da sorun yaşar mıyız ya da boşanan arkadaşlar pişman oldunuz mu?
26 yaş ve çocuk yok. Bu adamla olmaz diyorsan hemen boşanmalısın. 2 minnağımla 33 yaşımda boşandım. Pişman değilim açıkçası. Bu kadar ileri boyut kıskançlık ve durumu düzeltmeye hiç meyilli değilse canınıza yazık valla.

26 yaş ve çocuk yok. Bu adamla olmaz diyorsan hemen boşanmalısın. 2 minnağımla 33 yaşımda boşandım. Pişman değilim açıkçası. Bu kadar ileri boyut kıskançlık ve durumu düzeltmeye hiç meyilli değilse canınıza yazık valla.
Yorumunuz için teşekkürler.. bu yorumlar bana cesaret veriyor

Kimin ne dediği değil sizin.ne hissettiginiz önemli.Ailenizin yada elalrmin ne söyleyeceğini düşünmeyin.
Çocuk yaparsanız sizi iyice malı olarak görecek.Katlanabilecekmisiniz? ona göre karar verin.Hakkinizda hayırlısı olsun

X