bosanmak care midir?

Hamileyken ruh halindeki bozukluklar nedeniyle eşinle Anlaşmazlık yaşayabilirsiniz bence bir aile danışmanına gidin

Allahın dağındaki hijyenik olmayan hastanelerde rahimde unutulan gazlı bezlerle savaş içinde olmak çok aşırı bir örnek, biz burda normal şartlarda olan kürtajlardan bahsediyoruz. Ben de kimsenin bebeğini aldırmasını istemem ama bu şekilde akıl da vermem. Yanlış çünkü.
Siz yazdıklarınızı dönüp bir daha okuyun, bir de hamilesiniz şaşılacak şey. Sıfır hassasiyet, sıfır empati. Yazık..
Tabi canım. Çankaya'daki klinik Allah'ın dağında oluyor. Yazdıklarımı okuyamıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ben çevresinde bu şekilde olaylar yaşanmış biri olarak arkadaşa tavsiyede bulundum. Herkes istediğini söylemekte özgür burada. Size yönelik bir sataşmam, hakaretim yahut saldırım var mı? Yok... O halde lütfen benim cevaplarımı alıntılayıp polemik çıkarmayın. Sitede biraz gezinirseniz kürtajdan sonra uzun müddet gebe kalamayan bir çok hanım var. Ben ilk kürtaj dedim ayrıca. Aynı kişi 2. çocuğundan sonra 2 defa kürtaj yaptırdı ve 5. kez hamile kalıp doğum yaptı. Riskten bahsediyoruz burada. Sizin bebeğinizin kürtajı mecburi olmuş. O mecbur değil şu an. Bebeği canlı...

Siddet olmadi ama kalkisti yani zatenn yaptiklari siddetten beter ... Benim ailemle olan gorusmelerimi sorun yapiyo nerdeyse olaylari artik paranoyak bi sekilde kendi senaryosuyla harmanlayip iftira edecek boyuta getiriyo anneme karsi bi kin besliyo kadin hic bisey yapmadigi halde ama sorumlusu kayinvalidem esimi doldurup ustume saliyo ... Esim artik kendi bildigini okuyan kendi dogrularindan baska hic biseyi kabul etmeyen adam oldu ... Hamilelikte nasilnoldu anlamadim simdi skintilarimi bilen bi arkadasim cocuknolsun degisir diyo ama ben cok karasizim beni ailemden koparmak isteyen hep kendi istedigi olsun isteyen bi adam napacagimi.bilmiyorum
demekki arkadaşın maskesi düştü.
önemli olan insan birlikte yaşayacağı insanı her yönüyle tanıması
genellikle bizim toplumumuzda evlenilecek insanın karakteri pek önemsenmiyor, parası varmı evi varmı işi varmı yakışıklımı, hoş sohbetmi karizmatik mi gibi özellikler aranır.
tabi birçok insan maskeyle dolaştığı için bunu anlamak çok zor. bir
bir insanı tanımak için onunla yaşamak veya yolculuğa çıkmak yeterli.
işte insanların çoğu burda hata yapıyor.
sizinde şuan hatalı bir evlilik yaptığınız anlaşılıyor.
maalesef çözümü ise tek taraflı olmuyor.
eşininiz de size destek olması gerek.
onu ikna etmeniz önemli size özel mesaj olarak bazı yazılar paylaşacağım dikkatle okuyun. eşinizde okusun mümkünse aranızı düzeltebilirsiniz bu sayede

Konu açmadım ben dikkatini çekerim. Konuşacak şeyi de sen açıyorsun. Eleştiriye açık olmayan konu sahibi konu açmayacak buraya. Ayrıca senin yaptığın da eleştiri değil resmen saldırı... Sen önce okumayı yazmayı, Türkçe'yi öğren, sonra gel millete sataş arkadaşım. İşimiz gücümüz yok senle mi uğraşacağız. O yazıyı sana yazmadığıma göre, sazan gibi atlamayacaksın. Sus artık. Lafı kıvıramayınca sağdan soldan sallayıp durmuşsun. Kendini daha fazla rezil etme.
agzını topla sazana benzetırım seni......ben nıye kendımı rezıl edeyım bılıp bılmeden konusup kendını rezıl eden sensın asıl terbıyesız

Allahın dağındaki hijyenik olmayan hastanelerde rahimde unutulan gazlı bezlerle savaş içinde olmak çok aşırı bir örnek, biz burda normal şartlarda olan kürtajlardan bahsediyoruz. Ben de kimsenin bebeğini aldırmasını istemem ama bu şekilde akıl da vermem. Yanlış çünkü.
Siz yazdıklarınızı dönüp bir daha okuyun, bir de hamilesiniz şaşılacak şey. Sıfır hassasiyet, sıfır empati. Yazık..
arkadasın hamılelık hormonu tavan yapmıs bence fazla kaile alma dunden berıdır banada saldırıyor kendısı:)))bence ıpleme arkadasım

hamilesiniz. farkındaysan senin de annen seni dolduruyor. bırak gel eve diye... eşinle de konuşun oturup... ciddi güzelce... siz beceremeyecekseniz gidin danışmana çözün sorununuzu... ortada bebek var. boşanayım bebeği de aldırayım demek olmaz. kalıp içindeki canlı için savaşmalısınız. ha olmuyor daha da hiddetleniyorsa kavgalarınız; bebeğinizle güzel bir ömür sizi bekliyor. bekar bir anne olabilirsiniz...

Tabi canım. Çankaya'daki klinik Allah'ın dağında oluyor. Yazdıklarımı okuyamıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ben çevresinde bu şekilde olaylar yaşanmış biri olarak arkadaşa tavsiyede bulundum. Herkes istediğini söylemekte özgür burada. Size yönelik bir sataşmam, hakaretim yahut saldırım var mı? Yok... O halde lütfen benim cevaplarımı alıntılayıp polemik çıkarmayın. Sitede biraz gezinirseniz kürtajdan sonra uzun müddet gebe kalamayan bir çok hanım var. Ben ilk kürtaj dedim ayrıca. Aynı kişi 2. çocuğundan sonra 2 defa kürtaj yaptırdı ve 5. kez hamile kalıp doğum yaptı. Riskten bahsediyoruz burada. Sizin bebeğinizin kürtajı mecburi olmuş. O mecbur değil şu an. Bebeği canlı...
Allah yakinlariniza sabir versin.

Oturmamis bir evlilige cocuk yapmak gercekten cok dahice bir fikirmis sizi gercekten tebrik ediyorum. Cocugun evliligi duzelttigini soyleyen yakinlariniza da dusunmek icin bir taraflarini degil beyinlerini kullanmalarini tavsiye ediyorum. Site evliligi kurtarmak icin cocuk yapip elinde patlayanlarla dolu. Az akil fikir ya...

Lütfen üyelere yorum yapıp polemiğe zemin hazırlamayalım...

arkadasın hamılelık hormonu tavan yapmıs bence fazla kaile alma dunden berıdır banada saldırıyor kendısı:)))bence ıpleme arkadasım
İşin içinden çıkacak mantıklı cevap bulamayınca bahaneleri sıralamakta üstünüze yok. Çirkin çirkin sazana benzetirim seni falan yazmışsınız, yorum dahi yapmayacağım. Yapamayacağımdan değil ama... Sizin yüzünüzden yasaklandım siteden. Kendi işinize bakın. Hamilelik hormonlarım sizi hiç ilgilendirmez. Saldıran da sizsiniz. Dikkatinizi çekerim, ben değil, siz benim yorumuma yorum yaptınız. Millete tavsiye vereceğinize kale almanın nasıl yazıldığını öğrenin siz. İpleme falan... Tam kendinize yakışır kelimeler seçmişsiniz yazarken. Çalıştığınız hastaneye gelen hastalarınız üzerinde tatmin edin egonuzu. Ben sizi aşarım...

yasaklandın hala yorum yapma barı nasıl bıseymıssın valla çözemedim:)

Arkadaşın da ne güzel akıl vermiş... Çocuk olsun değişirmişmiş. Hamilelikte bunları yapan adam çocuk olunca değişir mi? Bu nasıl zihniyettir? Sakın çocuğunu aldırma. Sakınnnn! İlk gebelikte kürtajdan sonra bir daha hamile kalamama riski var. Şu an bebeğin canlı. O bunu hak etmiyor. Küçücük bebek yahu... Günahtır. Ha 10 yaşında çocuğunu öldürmüşsün ha 3 aylık doğmamış bebeği. Hiç bir farkı yok dinen bunun. Annemin babaannesi çok dindar bir kadındı. 89 yaşında ve çok hastaydı. Nasıl ölecem diyordu. Endişelenme babaanne sen abdestli namazlı temiz kalpli kadınsın, cennete gidersin diye gülmüştüm. O da nasıl gideyim kızım çocuk düşürdüm. O düşürdüğüm bebekler ne olacak demişti. Neden böyle bişey yaptın diye sordum. Bunlar ne yiyecek dedim demişti. Çok pişmandı. Ölmeden önce endişelendiği tek günahı buydu. İleride çok pişman olursun. Yapma... Boşanacaksan yine boşan.
cok cok cok haklısın

ay ortalık karısmıs burda.sonunu okumadan yorum yaparsam:)ins ortaya bıse atmamısmdir attm msjda.tam okumadm yazılanları

X