Offff. Okuma yazmaktan mı haberiniz yok, benim mi yanlışım var? Risk hep vardır. Sen 12 yıllık hemşireysen, teyzem de 16 yıllık hemşire. O da öyle söylemişti. Sen benim muhatabım mısın ki sana yazmadığım şeye cevap veriyorsun? Konu sahibi bir şey sormuş, ben görüşümü belirttim. Ayrıca isterseniz özelden link de atarım, orada paylaştığım yazıyı kaç senelik jinekolog yazmış. Siz mi daha iyi bilirsiniz o mu? Önceki yazdığım mesajı okumadan kendi kendinize hemşireyim diye havalara girmişsiniz. Siz hemşiresiniz, uzman jinekolog değilsiniz. Ben aynı şeyi hem jinekologdan duydum hem de alıntıladığım yazı da bir jinekoloğa ait. Bu durumda onlar da sizden bilgili olduğuna göre yorumuma atlayıp, polemik çıkarmayın lütfen. Konu sahibine yorumunuzu yapıp çıkın. Sanki uzman jinekolog da gelmiş beni küçümsüyor. İyi o zaman ben uzman gazeteciyim diye burada siyasi sayfalarda yalan yanlış yorum yapan herkese sataşayım. İşinize bakın lütfen. Ben arkadaşa kürtaj yaptırmak için gittiğimizde uzman jinekologun bize söylediği şeyi ilettim.