- 24 Ocak 2012
- 377
- 278
180 iyidirİşin sırrı o kadar da döndürmemek diye anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
180 iyidirİşin sırrı o kadar da döndürmemek diye anladım
Herkese selam,
Başımdan geçen bu olayı evliliği maalesef bitmek üzere olan kişilere bir umut olması için paylaşmak istedim. Yaklaşık 15 yıllık evliyim, eşimle çok severek evlendik. Son 3-4 yıldır evliliğimiz maalesef cinsel hayat başta olma üzere eşimin kendisine önem vermemesinden dolayı sıkıntıya girdi. Psikolog tedavi alsak da bir türlü düzelmedi ilişkimiz. Ta ki 360 derece erkek dostu kliniğe gidene kadar, evliliğimiz de şuan neredeyse eski mutluluğumuzu yakaladık diyebilirim. Umut olması dileğiyle böyle yerleri bulun ve gidin derim arkadaşlar , Herkese musmutlu ilişkiler :)))))
Dönerken kesim yaptırıp Hamdi'den Hamdiye'ye dönmüş olmasın kocası kljdhdfkjİşin sırrı o kadar da döndürmemek diye anladım
Nasıl fena düşünüyorsunuz öyle mevzu başka kelliğe dış görünüşteki falsolu görüntülere son diyor üye, saç ekimi diş estetiği zayıflama vs vs adamlar “360” derece dönüşüyormuş.
Abla basta cinsellik diyince biz aganigi naganigi merkezi diye anladik.Cinsellikten başlayarak bir çok konuda dokunuşla kişinin özgüvenini arttırıyorlar
Neyse ki benim koca benden küçük daha kırkına var ldzkfkldgBen “40ından sonra azanı teneşir paklar” klinigine goturdum cok memnunum.
Etiketlerde dahi cinselliğe vurgu yapmış ama güzellik formülleri etiketi de yapmış, erkek dostu klinik denilince hemen aklınıza diğer şeyler gelmesin kel adamları düşünün :))) İstanbul’da çokça kelliğe son merkezleri var, Kadıköy’e gidin birkaç saat içinde kafası tentürdiyotlu elinde x saç ekim merkezi poşeti olan onlarca kel adam görürsünüz, benim jeton hemen düştü yakaladımAbla basta cinsellik diyince biz aganigi naganigi merkezi diye anladik.
Nasıl yani kellik dolayısıyla mı çekim yokmuş cinsellik olmuyormuş evlilik bitiyormuşEtiketlerde dahi cinselliğe vurgu yapmış ama güzellik formülleri etiketi de yapmış, erkek dostu klinik denilince hemen aklınıza diğer şeyler gelmesin kel adamları düşünün :))) İstanbul’da çokça kelliğe son merkezleri var, Kadıköy’e gidin birkaç saat içinde kafası tentürdiyotlu elinde x saç ekim merkezi poşeti olan onlarca kel adam görürsünüz, benim jeton hemen düştü yakaladım
Hıı döner gibi döndürüyorlarmış360 derece kliniğin adı mı döndüre döndüre mi düzeltiyorlar ne oluyor
Heşteg kocam mevlana olduHıı döner gibi döndürüyorlarmış