Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nüfus müdürlüğünden değişir diye düşünüyorum ama benimki sadece tahmin.13 Haziranda boşanma davam gerçekleşti.. Fakat soyadım hala eşimin soyadı ... soyad kendılıgınden mı değişir bizim bir şey yapmamıza gerek var mı Avukatım yok dedı fakat 2 ay geçti boşanalı bir değişiklik olmadı
AAnlaşmalı mı boşandınız?13 Haziranda boşanma davam gerçekleşti.. Fakat soyadım hala eşimin soyadı ... soyad kendılıgınden mı değişir bizim bir şey yapmamıza gerek var mı Avukatım yok dedı fakat 2 ay geçti boşanalı bir değişiklik olmadı
çekısmelı davayı anlaşmaya çevirdik anlaşmalı boşandıkAAnlaşmalı m
e devlete bakıuyorum hala aynı soyadım değişiklık yok bir gideyim bıraz daha bekleyeyım olmadıNüfus müdürlüğünden değişir diye düşünüyorum ama benimki sadece tahmin.
E devletten başvuru yapın.Soyadi değişikliğinde.13 Haziranda boşanma davam gerçekleşti.. Fakat soyadım hala eşimin soyadı ... soyad kendılıgınden mı değişir bizim bir şey yapmamıza gerek var mı Avukatım yok dedı fakat 2 ay geçti boşanalı bir değişiklik olmadı
UYAP 'tan dosyanıza bakarsanız karara cıktı yazıyordur,şu an adli tatilde olduğu için karar kesinleşmiyor. Adli tatil bitince (eylülün ilk haftası) karar kesinleşir ve dosya kapanır sonra nüfustan yeni kimlik işlemlerinizi yapabilirsinizçekısmelı davayı anlaşmaya çevirdik anlaşmalı boşandık
teşekkür ederım tatil oldugunu unuttumUYAP 'tan dosyanıza bakarsanız karara cıktı yazıyordur,şu an adli tatilde olduğu için karar kesinleşmiyor. Adli tatil bitince (eylülün ilk haftası) karar kesinleşir ve dosya kapanır sonra nüfustan yeni kimlik işlemlerinizi yapabilirsiniz
Gerekçeli kararı almismiydiniz,onu da takip edin taraflarin alması gerekiyorteşekkür ederım tatil oldugunu unuttum
Tatildeymiş arkadasın bırı öyle yazmışGerekçeli kararı imzaladınız mı yoksa boşanma gerçekleşmemiş oluyor. Normalde otomatik karar kesinleşince 3-4 günde değişiyor soyadı.
Sizin karar kesinleşmemiş sanırım bir adliyeye sorun
Boşandıktan sonra kadınlar için sıkıntılı durum kımlık , ehliyet kredı kartları hepsını degıstırmek gerekıyor 10 Eylül se az kaldı teşekkür ederimBende henüz değiştiremedim kimliği bir ayı geçti e devlette aynı görünüyor. Ben ne zaman değiştirebilirim diye sorduğumda eylülün 10u gibi demişlerdi sanırım adli tatilden dolayı bu şekilde.
Kesinlikle öyle ben ilk etapta sadece kimliği değiştireceğim. Kredi kartları vs.zamanla değiştiririm zaten diye düşündümBoşandıktan sonra kadınlar için sıkıntılı durum kımlık , ehliyet kredı kartları hepsını degıstırmek gerekıyor 10 Eylül se az kaldı teşekkür ederim
bende kredi kartı için korkuyorum maaş zamanıma denk gelır gıdıp basvurup yenısını beklemek 1 hafta internet bankacılıgınıda kullanamıyorsun .. 1 yıl evli kalacagımı bilseydım kımlıklerımı hiç değiştirmezdım çok pişmanım soyadım degıstı diye koşa koşa gidip kimlik değiştirdiğimeKesinlikle öyle ben ilk etapta sadece kimliği değiştireceğim. Kredi kartları vs.zamanla değiştiririm zaten diye düşündüm