- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Davayı açmadan hemen önce noterden araba ile ilgili işlem yapılırsa, davada bunu mal kaçırma olarak belirtirsiniz. Zaten heryere yazı yazılıp bilgi isteniyor.Bunu yapacağım ama avukat bulana kadar arada satışını yaparlar endişem var.
Noter açılır açılmaz soluğu orada alabilirler. Benim endişem ben davayı açmadan bunu yaparlarsa
ay nolur deme öyle şeyler.Ben kararların haklıdan yana verildiğini pek görmedim malesef.
İnşallah bir an önce vicdana gelir anlaşmalı devam edersinizay nolur deme öyle şeyler.
Şuan en çok paraya ihtiyacım olan zamandayım. Çalışma şansım yok
Çocuk yok. Açıkçası uzaması artık hiç umrumda değil.
Ben canımla uğraşırken, şuan çalışma ihtimalim % 0 iken , muhtemelen evlilikle uzun süre işim olmayacakken benden mal kaçırmaya çalışacak, hakkıma girmeye çalışacak bir adam ve ailesini yıllarca süründürmek şuan tek arzum diyebilirim.
Bari siz yapmayın. Bağış değil borç. Resmi olarak hibe derse belki elimden bir şey gelmez ama ben çalışırken maaşımı çekip ellerine saydık o paraları. reelde hakkım var ama vermemek için diretecek muhtemelen.Geçmiş olsun, adamın babasından aldığı bağışla aldığı arabada herhangi bir hakkınız yok. Parayı elden ödediyse borç olduğunu nasıl ıspatlayacaksınız?
Kanser öntanı. 2 kere ameliyat oldum. Son ameliyatım 2 ay önceydi. Daha yeni ayaklandım. daha bunun radyoterapi mi kemo mu ne olacak daha belli değil. Tedavimin bitmesini bile beklemedi. Teşekkür ederim iyi dileğiniz için.Hakkınızda hayırlısı olsun. Bir rahatsızlıkla mı mücadele ediyorsunuz ? Eğer öyleyse Allah şifa versin.
Bari siz yapmayın. Bağış değil borç. Resmi olarak hibe derse belki elimden bir şey gelmez ama ben çalışırken maaşımı çekip ellerine saydık o paraları. reelde hakkım var ama vermemek için diretecek muhtemelen.
Yine de ben şansımı denemek zorundayım. Vermezse boşanmamak için elimden geleni yapacağım :) annesine minnoş bebekler vermek istiyorsa benden çabuk boşanmalı.
Kanser öntanı. 2 kere ameliyat oldum. Son ameliyatım 2 ay önceydi. Daha yeni ayaklandım. daha bunun radyoterapi mi kemo mu ne olacak daha belli değil. Tedavimin bitmesini bile beklemedi. Teşekkür ederim iyi dileğiniz için.
Biliyorum geldiklerinde görürler belki.Her iki üye de banlı şu an.
Teşekkürler.Çok geçmiş olsun , umarım tez zamanda temiz tanısını almak nasip olur. Allah şifa versin.
Moralinizi düşürmeyin. İnşallah boşanma sürecinizde haklarınızı alarak ,anlaşmalı olur ve en kısa sürede tamamlanır.
İşte keşke ellerine saymasaydınız hesaptan göndereyim ben deseydiniz, burdan anlamamız lazımdı amaçlarını. Bi kaç taksit bile bankadan göndermediniz mi hiç, hakimin kanaatini etkilerdi belki
Evlilik Birliği içerisinde alınan hersey yarı yarıya..bnde aynı surecteyim bende de var aynı durum, ama araba benim üzerime o yüzden ne olur ne olmaz diye hemen baglattim arabayı..geçmiş olsun umarım en guzel sekilde atlatirsinizArkadaşlar merhaba,
Edit: İzmir'de sağlam boşanma avukatı öneriniz varsa lütfen yazın.
Avukat arkadaşlar ve boşanmada aşamasında bilgisi olan arkadaşlar yardım edin.
Evlilik süresince edinilmiş bir araba var.
Boşanmaya karar veren taraf arabanın sözünü bile etmiyor.
Bu arabanın boşanma davası açılmadan kasıtlı olarak elden çıkartmaları durumundan endişeliyim.
Aracın satışını engelletmem mümkün mü?
Fikir almam lazım. Yoksa gece rahat uyuyamayacağım.
Teşekkürler.
Nasıl düşürmeyeyim? Bilmiyorum.
Günlerdir evde yalnızım. Bu şehirde yalnızım. Aileme boşanıyoruz demedim. Bir yandan hastalığımı, tedavimi düşünüyorum. Bir yandan mal mülk kaçırmaları endişesi, 5 parasız olmam. Tedavim bitene kadar boşanmak istemedim ama bir an önce zorlamaya karar verdi. Beni kışkırtanda bu. Acelesi... Çekişmeli olmadan zor...
% 100 kanser dersem yalan olur. Ön tanı aldm. Testler devam ediyor. Ameliyat dşında tedavi kısmına geçemedik daha ama ada iyi olduğuma kanaat getirmiş.Bu adama insan bile demiyorum, kendisi kanser tedavisi olan birinden para kaçıran bir şerrefsiz. Hayvanoğluhayvan ortada hasta bir insan var, bu kadın neyle tedavi olur ne yapar parasız oturur bie düşünür cibilliyetsiz şerefsiz p.ç
Bunun gibi tipler boşanır çıkar bir de adamın diye geçinir yeni kadın arar. O.ç erkekleri ifşalamak için bir platform olmalı kesinlikle.
Avukatla anlaşın tazminat üstünden, hemen tedbir nafakası istesin amsraflarınız için. Acil şifalar dilerim. hangi şehirdeydiniz, ben tatildeyim çağırın valla gelirim bu şerefsizi benzetmek için yüzüne tükürürüm. Yine de insan gibi ifade etmişsiniz kendinizi, böyle şerefsizler zaten hep kibar kadınları mağdur ediyor ben olsam başını ezerdim.
% 100 kanser dersem yalan olur. Ön tanı aldm. Testler devam ediyor. Ameliyat dşında tedavi kısmına geçemedik daha ama ada iyi olduğuma kanaat getirmiş.
Diyecek bir şyim şuan yok. Boşanınca 2 çift lafım olacak.
Pazartesi ya da salı bir avukatla görşeceğim ama boşanma değil. En azında fikir alacağım.
Emin ol boşanınca hemen evlenip çocuk yapacak. Acelesi de ondan... erkek diye gezer ama yarım olduğunun farkında aslında.
Annesi zaten mesaj attı. Sözde dualı dualı allah bize bizim gibi nasip etsin temalı. Eve gelme diye mesaj atmış.
Ben kendimi öyle sanırdım.Özelden gelin bana verin o hanım ablanın numarasını ben ona gösteririm duayı. Bunlara fazla kibar davranıyorsunuz o yüzden tepenize çıkmışlar. Açın telefonu, ben canımla uğraşıyorum senin o sümsük oğlun benim umrumda mı o..u k.hpe diyin kapatın. Yazılı yazmayın sakın Ben bunlara toptan günlerini gösterirdim, sizde şöyle dişli bir arkadaş/akraba var mıydı?