- 14 Ekim 2020
- 107
- 67
-
- Konu Sahibi marsupirami34
Hiç sormayın o konuya girmek bile istemiyorum evden çocuklarımla çıktım büyük oğlum görmek istedi babasını bende ona gönderdim.bir kaç günlüğüne daha da vermedi 1 aydir görmedim polislede alamiyorum ortak velayet olduğu için ve henüz boşanma olmaidgi içinevden nasıl ne şartlarda çıktınız bilmiyorum ama keşke çocukları da alarak çıksaydınız. yaşları küçük muhtemelen size verilir.umarım en kısa sürede kavuşursunuz bebeklerinize.
2.5 yasindaki ikizlerime ragmen bosandik. Cocuklarin velayeti bende. Zaten yaşı kucuk nasil alacakki.. suan 6.5 yasindalar, bendeler. Sozkonusu bile degil bu.Eşime boşanma davası açtım.anlasamadik. 2 oğlum var eşimdeler. Pazartesi dava açtım avukatım hakimle görüştü ve çocukların yaşı küçük olduğu için anneye verilmesi konusundaki isteğimizi dile getirdi. Hakim bakicaz demiş. Çocuklar 1 ve 3 yasinda . Geçici velayet bana verilsin istiyorum yavrularımdan ayriyim dayanamiyorum çok üzülüyorum. Size sorum geçici velayet hemen çıkıyor mu? Tensip zaptı ile hemen alabiliyor muyuz? Bu süreç ne kadar sürer bu konu hakkında.bilgi verir misiniz
Bende boşanmak istedim çocukları alırsam giderim dedi,vermem dedim,blöf tabi ki..nasıl bakacak boşanmada çocuklar bi kıymetli oluyor öküzlere..aynı evde 2 yabancı şu an çekip gitmiyorda bende evimi düzenimi bırakmak istemiyorumEşime boşanma davası açtım.anlasamadik. 2 oğlum var eşimdeler. Pazartesi dava açtım avukatım hakimle görüştü ve çocukların yaşı küçük olduğu için anneye verilmesi konusundaki isteğimizi dile getirdi. Hakim bakicaz demiş. Çocuklar 1 ve 3 yasinda . Geçici velayet bana verilsin istiyorum yavrularımdan ayriyim dayanamiyorum çok üzülüyorum. Size sorum geçici velayet hemen çıkıyor mu? Tensip zaptı ile hemen alabiliyor muyuz? Bu süreç ne kadar sürer bu konu hakkında.bilgi verir misiniz
Küçük nasıl gitti?Hiç sormayın o konuya girmek bile istemiyorum evden çocuklarımla çıktım büyük oğlum görmek istedi babasını bende ona gönderdim.bir kaç günlüğüne daha da vermedi 1 aydir görmedim polislede alamiyorum ortak velayet olduğu için ve henüz boşanma olmaidgi için
Annenin gayri ahlaki bir sorunu yoksa veya ciddi bir hastalığı anneye veriliyor demişti avukat. İlk mahkeme de size verilir diye düşünüyorum.Eşime boşanma davası açtım.anlasamadik. 2 oğlum var eşimdeler. Pazartesi dava açtım avukatım hakimle görüştü ve çocukların yaşı küçük olduğu için anneye verilmesi konusundaki isteğimizi dile getirdi. Hakim bakicaz demiş. Çocuklar 1 ve 3 yasinda . Geçici velayet bana verilsin istiyorum yavrularımdan ayriyim dayanamiyorum çok üzülüyorum. Size sorum geçici velayet hemen çıkıyor mu? Tensip zaptı ile hemen alabiliyor muyuz? Bu süreç ne kadar sürer bu konu hakkında.bilgi verir misiniz
Çocuklar bendeydi bende annemlerde kalıyorum bu süreçte büyük oğlum babasına çok düşkün olduğu için gidip odada tek başına oturuyordu baba diyordu ağlıyordu onlarda görmek istedi bende gösterdim. Küçüğü de verdim görsün diye bende o sırada zaten pskolojikmen çok kötüydum yaşadığım sorunlar nedeniyle. Kaç günlüğüne verdim kafayı dinliyim diye. Ama sonrasında babam aradı istedi vermediler . Bende hemen dava açtım adlı yardımlı olduğu için süreç geç işliyor merak ettiğim bu tenzip zaptı kararı çok geç çıkar mı?Küçük bebek nasıl gitti babaya?
Ben davayı bir çarşamba günü açmıştım pazartesi günü hem velayet hem nafaka kararı geldi ama kk da gördüğüm kadarıyla ben sansliymişim bu konuda.Sizinki ilk duruşmada verilir en geç,ki ilk duruşma dava tarihinden itibaren 5-6 ay sonraya veriliyor,çocuklarınizdsn ayrı kalmak için çok uzun bir süre..Bence avukatınız çocukların üstün yararı için bu kararın ivedilikle verilmesini isteyebilirEşime boşanma davası açtım.anlasamadik. 2 oğlum var eşimdeler. Pazartesi dava açtım avukatım hakimle görüştü ve çocukların yaşı küçük olduğu için anneye verilmesi konusundaki isteğimizi dile getirdi. Hakim bakicaz demiş. Çocuklar 1 ve 3 yasinda . Geçici velayet bana verilsin istiyorum yavrularımdan ayriyim dayanamiyorum çok üzülüyorum. Size sorum geçici velayet hemen çıkıyor mu? Tensip zaptı ile hemen alabiliyor muyuz? Bu süreç ne kadar sürer bu konu hakkında.bilgi verir misiniz
Çok hata etmişsiniz o kadar küçük iki çocuk verilmez hassas dönem.avukatınız ne diyor?Çocuklar bendeydi bende annemlerde kalıyorum bu süreçte büyük oğlum babasına çok düşkün olduğu için gidip odada tek başına oturuyordu baba diyordu ağlıyordu onlarda görmek istedi bende gösterdim. Küçüğü de verdim görsün diye bende o sırada zaten pskolojikmen çok kötüydum yaşadığım sorunlar nedeniyle. Kaç günlüğüne verdim kafayı dinliyim diye. Ama sonrasında babam aradı istedi vermediler . Bende hemen dava açtım adlı yardımlı olduğu için süreç geç işliyor merak ettiğim bu tenzip zaptı kararı çok geç çıkar mı?
Evet 23 ünde pazartesi açıldı dava tensiple çocukların verilmesini bekledim çıkmadı karar bende Perşembe günü adliyeye gidip kendim dilekçe yazdım çocuklar küçük duruşma gününe kalmadan ara karar verilerek çocukların üstün yararı için tarafıma verilmesini istiyorum diye inşallah önümüzdeki hafta karar çıkar çocuklarımı çok özledim kafayı yiycem artikAslinda cok kucukler gecici velayetin kisa surede size gecmesi gerekiyordu. Dava acildi dimi?