Mrb. Ben almanyada yasiyorum bu sene 10 sene olucak burdayim 8 yasinda kizim var .malesefki cogu burda yasayan kisiler gibi esimle sorunlarimiz oldu kumar aldatma ilgisizlik son2015 senesinden diyebilirim zorluklar basladi.esimin paikolojik sorunlari vardi babasi vefat ettikten sonra bunalima girmis birz.sonrasinda borclar falan kaldiramadi sorumluluklari sanirim.kayinvalidemle birlikte yasiyorum sagolsun hep destek oldu.doktora gittim onla kizimin okul toplantilarina onunla.gezdim onunla.aslinda esim boyle bunlari yapicak biri degildi gozumde ama malesefki kumarla birlikte tartismalar basladi .sonrasi iki kez aldatma birincisinde affetim ama ikincisinde yine yakalayincaa artikk midem bulandi.ve suan 2 cocukli yabanci bir kadinla birlikte onla yasiyo.burda kalip.kalmama konusunda kendimle.cok cebellesiyorum.ailem.herkes turkiyede. burda bi tek kayinvalidem ve gorumcem var. Gorumcemin kendine gore sorunlari var .sagolsun bi sorun oldumu oda yardimci oluyo ama ben burda kendime guvenimi kaybediyorum.almanca cok.cok.iyi degil anliyorum cogu seyi ama konusmada sikinti var. Burda acikcasi durmak bana pek.mantikli gelmiyo.yeterinxe almanca yok burda temizkik yapiyorum cocugun drslerinde yeterince anlamiyorum onada dogru aktaramiyorum bunlar bana cok.zor gelio sanki ona yetemiyorum kendimede guvenim cok azaliyo.ne yapcahimi bilmiyorum.hergunum bunlari dusunmekle.geciyo.kayinvalidemlede bi iki ikikez birz sorunlarda yasadik hergun esim annesini ariyo konusuyoo ben boyle surekli onu duyuyorum evin icinde oda zor gelioo. Benim durumumda olSaniz ne yapardiniz cok.merak ediyorum .yanii turkiye icin kayinvalidem diyoki iate cocugu.mahfetcen turkiye cokmu iyi kendini dusunuyosun diyo ama.oyle.degil.bn sadece kendimi dusunmuyorum o benm.cocugum ben onun icinde istiyorum .burda cocugun sosyal hicbirseyide yok.ilerde dusunuyorum burda ne yapcaaz anne kiz herzaman kayinvalidem yabimsa olmucak.olsada yani bilmiyorum ben yapabilckmiyim esimin adini onun sikintilarini yaptiklarini herzaman duyucam.siz olsaniz napardinizzz .ailemle akrabalarimla konustum hepsi turkiye gelmem yonunde hemfikir.burda zzorluk.cekcegimi kendimi sikintiya sokcagimi uzulcegiimi soyluyorlar ki suan oyle gercekten.