- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.483
- 1.123
Degismediginden korktuğun adamla sevişip hamile kalma riski de çok çokomelli kuzum ya hahaEvet oldu ki bunun sizi ilgilendiren bir tarafı olduğunuda düşünmüyorum. Ben o konuyu dahil etmek isteseydim onunla birleştirip bunu yazardım. Ha onu da gizlemek isteseydim hesabımdan o yazıyı silip bunu paylaşırdım. Bundan gocunmuyorum da Yorum yazmak için yorum yapmıssın bariz bir şekilde belli. Çevremizde o kadar yadırganacak şey varken bunu yadırgamak çok acı ne yazık ki.
Yaptığınız hem hukuki hem dini anlamda zina onu geçtim buna takılmam zaten ama çevremizde daha çok yadırgamacak şey var diye bu normalleşsin mi Allah akıl fikir versinEvet oldu ki bunun sizi ilgilendiren bir tarafı olduğunuda düşünmüyorum. Ben o konuyu dahil etmek isteseydim onunla birleştirip bunu yazardım. Ha onu da gizlemek isteseydim hesabımdan o yazıyı silip bunu paylaşırdım. Bundan gocunmuyorum da Yorum yazmak için yorum yapmıssın bariz bir şekilde belli. Çevremizde o kadar yadırganacak şey varken bunu yadırgamak çok acı ne yazık ki.
Hem catir catir seviş hem düzelmiş mi diye bize sor, gerçekten kafalar çok güzel :)Yaptığınız hem hukuki hem dini anlamda zina onu geçtim buna takılmam zaten ama çevremizde daha çok yadırgamacak şey var diye bu normalleşsin mi Allah akıl fikir versin
Ne barışması yahu kadın çatır çatır sevişiyor haha.Eğer iyi bir insan olsaydı, iyi bir eş, iyi bir baba olsaydı size bunları yaşatmazdı, bebeğini de görmeden duramazdı. Ömrümün sonuna kadar eziyet çekmek istiyorsanız buyurun barışın.
Eee zaten sevişmişsiniz adamla daha barışması mı kalmış?Hiç üzülmüyorum sizin gibiler kusura bakmayın kendi elinizle buluyorsunuz belayıBöyle bir şey oldu evet bunu saklanıyorum bir kaç kez yan yana geldik ve geçenlerde de böyle bir şey yaşandı ama ben bunu sormadım size.çok merak ettiyseniz 2-3 hafta önce oldu böyle bir şey
Hukuki olarak zina olan şey tam olarak nedir efendim? Hukuk okudum da hukuk da böyle bir madde iki kişinin reşit olduğu taktirde geçmiyor ki geçsede bu zina olarak geçmiyor. Herkes sizin gibi müslüman değil bunu da kabullenin artık. Herkesin kendi hayatı benim eski x şahısla bir şey yaşamam mı sorun oldu? Ya da siz dinin hangi bölmesinde yer alıyorsunuz da insanların yaptıklarını zina olarak yargılayabiliyorsunuz? Buraya bu konuyu yargılamanız için acmadım fikir almak için yazdım. Çok yargılamak istiyorsanız kendi içinizde bu durumu yargılayabilirsinizYaptığınız hem hukuki hem dini anlamda zina onu geçtim buna takılmam zaten ama çevremizde daha çok yadırgamacak şey var diye bu normalleşsin mi Allah akıl fikir versin
Niye bu kadar gerildin ki bu durumaNe barışması yahu kadın çatır çatır sevişiyor haha.
Barismadigi adamla sevişecek değil.
Amaaaaaan ne biliyim iyi düşünmek istedim, belki aklı başına gelir buraları okur da dedim, hatasından döner dedim, dedim de dedimNe barışması yahu kadın çatır çatır sevişiyor haha.
Barismadigi adamla sevişecek değil.
Konuya bu ayrıntıyı ekle ki insanlar boş yere akıl vermesinlerNiye bu kadar gerildin ki bu durumaya da bu noktası neden seni bu kadar ilgilendirdi bu ayrıntıyı anlayamadım?
Evet efendim seviştik ama barışmadıkSeviştik ama barışmadık mı diyosunuz? Çocuğu görmeye gelmiyor ama haşna fişneye geliyor
Heh işte adamın çocuğunu iki sene görmemesi gururunuza zeval vermemiş hemen sevisivermissiniz çok da mühim değil yani barışın gitsin.Evet efendim seviştik ama barışmadık
Yok bebeğim 20 yıldır sevisiyorum evliyim.Evet efendim tam olarak öyle oldu. Sizinde tecrübeniz fazla sanırım bu konularda kuyruk acınızı benim sevişmemde çıkarttınız
Yadırgamıyorum bir kadınin bu kadar kendisine ve çocuğuna karşı dik duruşunun bir yatak muhabbetine gömülmesine sinirleniyorumYani sonuçta herkesin yatagı kendine. 20 yıllık yatağına girdiğin adamla yarın ne olacağı belli olmuyor maalesef insanın siz yinede yadırgamayın. Dilerim ki böyle bir şey yaşamazsınız.
Üstüne yorum yok ,sevıs sonra barışayım mıYok bebeğim 20 yıldır sevisiyorum evliyim.
Gerçi sizi dövmüş adamla, çocuğunuza iki yıl babalık etmemiş bir adamla, nafaka tazminat istememis olsanız bile vermesi gereken ama layık bile görmemiş bir adamla aynı yatagı paylaşabildiysen. buraya sorma diyorum senin gururun bunu omuzlamış, aşmış boş ver affet gitsin.
Çocuğuna ve kendine bictigin değeri bizim onaylamamiza ihtiyacın kalmamış
Cok gecmıs olsun canım ılk evlılıgımde bende boyle bır krıze maruz kaldım mecburen,eskı esımın annesı oyle cok kıskanıuodukı annesı oglunun yanımda ıc camasırıyla gezerdı vs...bence barısma derım basında neyse sonunda da o dur,bende cok sans vermıstım ama duzelen bısey olmadı olan bana oldu uzerıme bı dunya ıntıkam acısı kaldı,ıntıkam almak ıcın barısmıs meger benımle ıyı dusun derım,saglıksız ortamda buyuyecegıne babasız buyusun daha hayırlı emın ol buna,31 yasımdan benden ben kalmadı gerıye oglumuda tuzaklarla aldılar elımden dusman etttıler bana ıyı dusun derımÖncelikle merhabalar. Eşimle evlendik eşimin 1 hafta sonra annesin babası ve kız kardeşi bize geldiler bir ay boyunca bizde kaldilar. Ama sürekli evimin düzenini degistirdiler sürekli hayatımıza müdahale ettiler. Doğuda yaşıyorlar normalde. Ailesi 1 ay kaldı gitti kız kardeşi bizimle kalmaya devam etti ama bu süreç içerisinde eşimi benden çok kıskanıyordu dışarıya çıkıyoruz ilk benden önce o elini tutuyor koluna giriyor sürekli evin içerisinde de böyle kıskançlıklar. Daha sonra ben hamile kaldım doğum yaptım o surectede bizimle yaşamaya devam etti. Kıskançlık larıda hala devam ediyordu gece sürekli yatak odamıza gelmeler ikimiz yan yana otururken aramıza girmeler. Lohusa psikolojisi bir taraftan bebeğim kolik onun ağlaması bir taraaftan psikolojim bozuldu. Ve bu süreçte hep tek basimaydım. Daha sonra bunun gibi bir çok olay oldu. Çocuğu dahi benden kıskanıyordu. Bir gün biz esimle balkona çıktık oturmaya ikinci gün siz cok samimisiniz ikiniz balkonda oturdunuz gibi kelime kullandı bende lohusa psikolojisi ile yaşananlar ile zaten dolmuştum ben başka adam mı çevireyim yoldan oturmak için dedim ve eşim şiddet uyguladı direkt ailemin yanına gittim 1 hafta sonra boşandık. 2 yıl oldu çocuğu bir kez arayıp sormadı nafaka tazminat hiç bir şey istememiştim zaten çocuk iki yaşında hiç görmediler birbirlerini ve şimdi barışmak istiyor sizce ne yapayım lütfen yardımcı olun. Düzelmiş midir ya da çocuk içn baba yanında büyümek daha mı iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?