Çocuğum yokŞiddet varsa asla düzelmez... Çocuk var mı bilmiyorum ama inşallah yoktur, tertemiz kurtulursun bu dağ ayisindan
Net bosan, duzelmezÇocuğum yok
Çok şanslısın, hiç evlenmemis gibi hayatına devam edebilirsin. Allah aşkına canının, hayatının kıymetini bil, koy kapıya pisliği.Çocuğum yok
Şidettınde bile beni suçluyor sen susmadıgın için oluyor beni kışkırtıyorsun dıyor sigara içiyor dıyor senın yüzünden hastaneye gıdıyor sorun çıkınca senın yüzünden stresten oluyor dıyor bana dıyor istemiyorum seni dıyor ama dava da acmıyor ben anlam veremiyorum bırgun ağlıyor bırgun kötü ailem boşan dıyor ama ben onların yanında da iyi olmicam ne zaman bırsey yapsam pişman oluyorum acaba sussam duzelir mi dıye sadece beklemedeyımdaha çok gençsin kendin değerini bil. bu adamı gönder gitsin. hayatına kaldığın yerden devam et. arkana bile bakma
huylu huyundan vazgeçmez.
Dıyor psikoloğa gıdıcem ztn ama kendim için dıyor senın için değilşiddet asla düzelmez kurtulun bi an evvel. hangi biri düzelcek benci -bencil - öfke problemi var
Sevıyorsunuz anlaşılan ama unutmayın piskologa gitse bile o süreçte yine siz zarar göreceksiniz bu sefer sizi hasta edecek her tedavi ömürlük olmuyor maalesef kanser misali yeniden aynı huyları hortlayabilir . Tutulacak hıc bı yanı yok kendınız bilirsiniz ama kurtarın kendinizi çocuk yokken mis gibi önünüze bakınDıyor psikoloğa gıdıcem ztn ama kendim için dıyor senın için değil
Cesaret edemiyorum boşnmaya ya sonra pişman olursam çünkü hıc normal gıtmıyor hayatımSevıyorsunuz anlaşılan ama unutmayın piskologa gitse bile o süreçte yine siz zarar göreceksiniz bu sefer sizi hasta edecek her tedavi ömürlük olmuyor maalesef kanser misali yeniden aynı huyları hortlayabilir . Tutulacak hıc bı yanı yok kendınız bilirsiniz ama kurtarın kendinizi çocuk yokken mis gibi önünüze bakın
Hayatınızda normal olmayan tek şey eşiniz gibi gözüküyor suan ama . Çünkü başka bisey yazmamışsınız eşinizden bahsetmişsinizCesaret edemiyorum boşnmaya ya sonra pişman olursam çünkü hıc normal gıtmıyor hayatım
aslaaa düzelmez. sürekli manipüle edilip sindiriliyorsun. yarın birgün çocuğun olur daha zorlaşır herşey. aklını başına toplaŞidettınde bile beni suçluyor sen susmadıgın için oluyor beni kışkırtıyorsun dıyor sigara içiyor dıyor senın yüzünden hastaneye gıdıyor sorun çıkınca senın yüzünden stresten oluyor dıyor bana dıyor istemiyorum seni dıyor ama dava da acmıyor ben anlam veremiyorum bırgun ağlıyor bırgun kötü ailem boşan dıyor ama ben onların yanında da iyi olmicam ne zaman bırsey yapsam pişman oluyorum acaba sussam duzelir mi dıye sadece beklemedeyım
Şidettınde bile beni suçluyor sen susmadıgın için oluyor beni kışkırtıyorsun dıyor sigara içiyor dıyor senın yüzünden hastaneye gıdıyor sorun çıkınca senın yüzünden stresten oluyor dıyor bana dıyor istemiyorum seni dıyor ama dava da acmıyor ben anlam veremiyorum bırgun ağlıyor bırgun kötü ailem boşan dıyor ama ben onların yanında da iyi olmicam ne zaman bırsey yapsam pişman oluyorum acaba sussam duzelir mi dıye sadece beklemedeyım
Size şiddet gösteren birinin düzelmesini asla beklemeyin bir yola çıkmışsınız devam edinBenim eşim annesidir sürekli tartısıyoruz bu yüzden hep duzelıcem dıyor aradan zaman geçmeden eski halıne dönüyor iyi davranmıyor hep benden bir beklentisi var benden ilgi bekliyor en ufak şeyde şiddet gösteriyor çok sinirli boşanma aşamasındayım ama hala belki duzelır dıye bekliyorum kararsızım ne yapmalıyım yardım edın lütfen çok kötüyüm
kalkan el inmez boşanın.Benim eşim annesidir sürekli tartısıyoruz bu yüzden hep duzelıcem dıyor aradan zaman geçmeden eski halıne dönüyor iyi davranmıyor hep benden bir beklentisi var benden ilgi bekliyor en ufak şeyde şiddet gösteriyor çok sinirli boşanma aşamasındayım ama hala belki duzelır dıye bekliyorum kararsızım ne yapmalıyım yardım edın lütfen çok kötüyüm
Size şiddet gösteren eş, yine gösterir. Öfkesini dahi kontrol edemeyen birisiyle hayatı paylaşmak riskli. Kesinlikle daha fazla düşünmeden boşan. Öylesi düzelmez ne yazıkki.Benim eşim annesidir sürekli tartısıyoruz bu yüzden hep duzelıcem dıyor aradan zaman geçmeden eski halıne dönüyor iyi davranmıyor hep benden bir beklentisi var benden ilgi bekliyor en ufak şeyde şiddet gösteriyor çok sinirli boşanma aşamasındayım ama hala belki duzelır dıye bekliyorum kararsızım ne yapmalıyım yardım edın lütfen çok kötüyüm