Boşanma

merve9327

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
27
3
24
Benim eşim annesidir sürekli tartısıyoruz bu yüzden hep duzelıcem dıyor aradan zaman geçmeden eski halıne dönüyor iyi davranmıyor hep benden bir beklentisi var benden ilgi bekliyor en ufak şeyde şiddet gösteriyor çok sinirli boşanma aşamasındayım ama hala belki duzelır dıye bekliyorum kararsızım ne yapmalıyım yardım edın lütfen çok kötüyüm

Şiddet varsa asla düzelmez... Çocuk var mı bilmiyorum ama inşallah yoktur, tertemiz kurtulursun bu dağ ayisindan

daha çok gençsin kendin değerini bil. bu adamı gönder gitsin. hayatına kaldığın yerden devam et. arkana bile bakma
huylu huyundan vazgeçmez.

daha çok gençsin kendin değerini bil. bu adamı gönder gitsin. hayatına kaldığın yerden devam et. arkana bile bakma
huylu huyundan vazgeçmez.
Şidettınde bile beni suçluyor sen susmadıgın için oluyor beni kışkırtıyorsun dıyor sigara içiyor dıyor senın yüzünden hastaneye gıdıyor sorun çıkınca senın yüzünden stresten oluyor dıyor bana dıyor istemiyorum seni dıyor ama dava da acmıyor ben anlam veremiyorum bırgun ağlıyor bırgun kötü ailem boşan dıyor ama ben onların yanında da iyi olmicam ne zaman bırsey yapsam pişman oluyorum acaba sussam duzelir mi dıye sadece beklemedeyım

Dıyor psikoloğa gıdıcem ztn ama kendim için dıyor senın için değil
Sevıyorsunuz anlaşılan ama unutmayın piskologa gitse bile o süreçte yine siz zarar göreceksiniz bu sefer sizi hasta edecek her tedavi ömürlük olmuyor maalesef kanser misali yeniden aynı huyları hortlayabilir . Tutulacak hıc bı yanı yok kendınız bilirsiniz ama kurtarın kendinizi çocuk yokken mis gibi önünüze bakın

Sevıyorsunuz anlaşılan ama unutmayın piskologa gitse bile o süreçte yine siz zarar göreceksiniz bu sefer sizi hasta edecek her tedavi ömürlük olmuyor maalesef kanser misali yeniden aynı huyları hortlayabilir . Tutulacak hıc bı yanı yok kendınız bilirsiniz ama kurtarın kendinizi çocuk yokken mis gibi önünüze bakın
Cesaret edemiyorum boşnmaya ya sonra pişman olursam çünkü hıc normal gıtmıyor hayatım

Şidettınde bile beni suçluyor sen susmadıgın için oluyor beni kışkırtıyorsun dıyor sigara içiyor dıyor senın yüzünden hastaneye gıdıyor sorun çıkınca senın yüzünden stresten oluyor dıyor bana dıyor istemiyorum seni dıyor ama dava da acmıyor ben anlam veremiyorum bırgun ağlıyor bırgun kötü ailem boşan dıyor ama ben onların yanında da iyi olmicam ne zaman bırsey yapsam pişman oluyorum acaba sussam duzelir mi dıye sadece beklemedeyım
aslaaa düzelmez. sürekli manipüle edilip sindiriliyorsun. yarın birgün çocuğun olur daha zorlaşır herşey. aklını başına topla
kendine bunu yapma. bu adamla kırk yıl geçiremezsin

Eşiniz çöp, değil susmak ne yaparsanız yapın düzelmez, hele çocuk olduktan sonra her şey daha kötü olur. Ailemi dinle ve yol yakın boşan.

Benim eşim annesidir sürekli tartısıyoruz bu yüzden hep duzelıcem dıyor aradan zaman geçmeden eski halıne dönüyor iyi davranmıyor hep benden bir beklentisi var benden ilgi bekliyor en ufak şeyde şiddet gösteriyor çok sinirli boşanma aşamasındayım ama hala belki duzelır dıye bekliyorum kararsızım ne yapmalıyım yardım edın lütfen çok kötüyüm
Size şiddet gösteren birinin düzelmesini asla beklemeyin bir yola çıkmışsınız devam edin

Niye düzelsin.Düzgün insan düzgün kalıyor zaten arada ufak tefek tartışmaları saymiyorum..Arada bir makine gibi bozulup düzelmiyor insanlar .Mesela benim pişirdîgim yemek yansa asla düzelmez Ya atarım yada öyle yerim.Bu öyle birşey .Siz kendinizi düzeltin düşüncelerinizi .Bu inanin hep böyledir neredeyse

kalkan el inmez boşanın.

Size şiddet gösteren eş, yine gösterir. Öfkesini dahi kontrol edemeyen birisiyle hayatı paylaşmak riskli. Kesinlikle daha fazla düşünmeden boşan. Öylesi düzelmez ne yazıkki.

X