boşanma

Efsa0705

Velayet
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
436
359
Herkese merhaba arkadaşlar. Boşanma davamda şahitler kısmı dinlendi. sonraki duruşma ocakta acaba hakim hemen karar verir mi boşanmayı o duruşma da yoksa yine mi erteleniyor? avukat hakime bağlı kararda verebilir duruşmada atabilir dedi? yaşayan var mı acaba bu süreci

Avukatın dogru soylemis Efsa.

Senin oglun için bilirkisiler dinlendi mi ne oldu o durum?

Avukatın dogru soylemis Efsa.

Senin oglun için bilirkisiler dinlendi mi ne oldu o durum?
15 tatilde bir hafta yaz tatili 2 hafta ve ayda 2 görüşü var. çocuk alıştı ve iyi geldiğini düşünüyorum. babayı bildiği için özlüyor. en son gittiğinde baba bir ablayla tanıştırdı falan dedi. onun için uyardım sadece çocuğumu alet etme sen napıyorsan yap gibisinden

Artik icin rahatsa tabiki cocuk icin en iyisi babasina doyacagi kadar yanında kalabilmesi, sevindim durumlari duzeltmenize.

Bosanma sürecinide kolaylikla atlatirsiniz umarim

Artik icin rahatsa tabiki cocuk icin en iyisi babasina doyacagi kadar yanında kalabilmesi, sevindim durumlari duzeltmenize.

Bosanma sürecinide kolaylikla atlatirsiniz umarim
içim hiç bir zaman rahat olmayacak taa ki oraya gittiğinde oğlumdan haber alana kadar. ama ona iyi geldiğini bildiğim için bu beni az da olsa rahatlatıyor çok teşekkür ederim

Velayet sizde dimi? Çocuğunuz kaç yaşında? Bu süreci kolaylıkla atlatır , kendinize çocuğunuzla yeni güzel bir hayat kurarsınız umarım, her şey gönlünüzce olsun

Velayet sizde dimi? Çocuğunuz kaç yaşında? Bu süreci kolaylıkla atlatır , kendinize çocuğunuzla yeni güzel bir hayat kurarsınız umarım, her şey gönlünüzce olsun
çok şükür bende velayet. 4 buçuk yaşında henüz. hayatımızı kurduk çok şükür oğlum için ne iyiyse onu yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim

Ne kadar süredir devam ediyor ?

Benim arkadaşım 4 yıldır mahkemede. Üstelik ikisi de boşanmak istiyor. Şartlara anlaşamıyorlar. Çekişmeli boşanma. Mal paylaşımı davası da boşanma olmadığı için erteleniyor

Benim arkadaşım 4 yıldır mahkemede. Üstelik ikisi de boşanmak istiyor. Şartlara anlaşamıyorlar. Çekişmeli boşanma. Mal paylaşımı davası da boşanma olmadığı için erteleniyor
yok sürmez sanırım ya o kadar ya çok uzun bir süreç bizde istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…