Boşanma

zorkarar34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
20
1
28
Merhaba arkadaşlar. 2 kız çocuğu olup boşanan veya boşanabilen var mı? kimde kalıyorlar annede mi babada mı? süreç nasıl oluyor biraz beni aydınlatıp cesaret verir misiniz. Teşekkürler 🤍

Merhaba arkadaşlar. 2 kız çocuğu olup boşanan veya boşanabilen var mı? kimde kalıyorlar annede mi babada mı? süreç nasıl oluyor biraz beni aydınlatıp cesaret verir misiniz. Teşekkürler 🤍
2 erkek çocuk ile boşanmıştım,cinsiyet fark eder mi bilmiyorum.Cocuklar bendeydi 1,5 yıllık ayrılıktan sonra barıştık.Cicuklarimin yaşları küçük olduğu için tek başına her şeyle ilgilenmek zorluyordu,ama üstesinden geliyordum,sizde yaşlar kaç çocuklarin

Çocukların yaşı önemli. 11 yaşından küçükseler velayet anneye veriliyor. Büyükseler çocukların isteği de göz önünde bulundurularak velayet belirleniyor

2 erkek çocuk ile boşanmıştım,cinsiyet fark eder mi bilmiyorum.Cocuklar bendeydi 1,5 yıllık ayrılıktan sonra barıştık.Cicuklarimin yaşları küçük olduğu için tek başına her şeyle ilgilenmek zorluyordu,ama üstesinden geliyordum,sizde yaşlar kaç çocuklarin
6-2

Benim çocuklarım 8-1 yaşındaydı diyebiliriz ayrıldım ben de çocuklarım. Çok zor bir hayatım var ama ben mutluyum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Çocuklarla tekrar gençleşiyorum. Ortaokula gidiyor oğlum onla ergenleşiyorum 🤣 kızım kreşte onla çocuklaşıyorum. Bedenen çok yoruluyorum ama ruhen iyiyim. Kolaylıklar dilerim

Bütün boşanan veya boşanacak kadınlar burda eminim erkeklerde bu evlilik sitelerine kaydolup dert yanıyordur. Olan hep kadına oluyor.

Yaşları kaç? Annenin hayat tarzı nasıl babanın nasıl ? Örneğin baba anneden iyi bir ebeveyndir babada kalsin ama baba da babaanneye verip umursamayacak bir tipse annede kalmalı.

Tam dediğiniz gibi babada kalırsa babanne bakacak afedersiniz oda tam şamşeytanı çocuklarımı bunlardan kurtaramazsam çocuklarım için hayatımdan vaz geçicem ve katlanmaya devam edicem 😓 kendi basıma iki çocuklada nasıl baş edebilirim bilmiyorum çok korkuyorum herseyden bana zarar verebilecek bi adam daha önce şiddet gördüm
Yaşları kaç? Annenin hayat tarzı nasıl babanın nasıl ? Örneğin baba anneden iyi bir ebeveyndir babada kalsin ama baba da babaanneye verip umursamayacak bir tipse annede kalmalı

Mutlaka bir avukatla görüşün size ihtimalleri , gideceğimiz yolu anlatsın. Temel prensip şudur, mahkemesinin karar verilen çocuğun menfaatini düşünür. Hangisi çocuk için iyi ise ona vermeye yönelir. Küçük çocukların, anne bakım ve gözetimine muhtaç olduğu varsayılır ve anneye verilmesi yaygındır.

X