- 27 Temmuz 2024
- 20
- 1
- 28
- Konu Sahibi zorkarar34
Merhaba arkadaşlar. 2 kız çocuğu olup boşanan veya boşanabilen var mı? kimde kalıyorlar annede mi babada mı? süreç nasıl oluyor biraz beni aydınlatıp cesaret verir misiniz. Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 erkek çocuk ile boşanmıştım,cinsiyet fark eder mi bilmiyorum.Cocuklar bendeydi 1,5 yıllık ayrılıktan sonra barıştık.Cicuklarimin yaşları küçük olduğu için tek başına her şeyle ilgilenmek zorluyordu,ama üstesinden geliyordum,sizde yaşlar kaç çocuklarinMerhaba arkadaşlar. 2 kız çocuğu olup boşanan veya boşanabilen var mı? kimde kalıyorlar annede mi babada mı? süreç nasıl oluyor biraz beni aydınlatıp cesaret verir misiniz. Teşekkürler
Çocukların yaşı önemli. 11 yaşından küçükseler velayet anneye veriliyor. Büyükseler çocukların isteği de göz önünde bulundurularak velayet belirleniyorMerhaba arkadaşlar. 2 kız çocuğu olup boşanan veya boşanabilen var mı? kimde kalıyorlar annede mi babada mı? süreç nasıl oluyor biraz beni aydınlatıp cesaret verir misiniz. Teşekkürler
6-22 erkek çocuk ile boşanmıştım,cinsiyet fark eder mi bilmiyorum.Cocuklar bendeydi 1,5 yıllık ayrılıktan sonra barıştık.Cicuklarimin yaşları küçük olduğu için tek başına her şeyle ilgilenmek zorluyordu,ama üstesinden geliyordum,sizde yaşlar kaç çocuklarin
6-2Çocukların yaşı önemli. 11 yaşından küçükseler velayet anneye veriliyor. Büyükseler çocukların isteği de göz önünde bulundurularak velayet belirleniyor
Tehlikeli bir psikiyatrik rahatsızlığınız ya da ellerinde darp ispatınız yoksa velayet sizdedir.
Bütün boşanan veya boşanacak kadınlar burda eminim erkeklerde bu evlilik sitelerine kaydolup dert yanıyordur. Olan hep kadına oluyor.Merhaba arkadaşlar. 2 kız çocuğu olup boşanan veya boşanabilen var mı? kimde kalıyorlar annede mi babada mı? süreç nasıl oluyor biraz beni aydınlatıp cesaret verir misiniz. Teşekkürler
Yaşları kaç? Annenin hayat tarzı nasıl babanın nasıl ? Örneğin baba anneden iyi bir ebeveyndir babada kalsin ama baba da babaanneye verip umursamayacak bir tipse annede kalmalı.Merhaba arkadaşlar. 2 kız çocuğu olup boşanan veya boşanabilen var mı? kimde kalıyorlar annede mi babada mı? süreç nasıl oluyor biraz beni aydınlatıp cesaret verir misiniz. Teşekkürler
Yaşları kaç? Annenin hayat tarzı nasıl babanın nasıl ? Örneğin baba anneden iyi bir ebeveyndir babada kalsin ama baba da babaanneye verip umursamayacak bir tipse annede kalmalı
Mutlaka bir avukatla görüşün size ihtimalleri , gideceğimiz yolu anlatsın. Temel prensip şudur, mahkemesinin karar verilen çocuğun menfaatini düşünür. Hangisi çocuk için iyi ise ona vermeye yönelir. Küçük çocukların, anne bakım ve gözetimine muhtaç olduğu varsayılır ve anneye verilmesi yaygındır.Merhaba arkadaşlar. 2 kız çocuğu olup boşanan veya boşanabilen var mı? kimde kalıyorlar annede mi babada mı? süreç nasıl oluyor biraz beni aydınlatıp cesaret verir misiniz. Teşekkürler