Boşanma

ne yapmam lazım lütfen bir akıl verin lütfen
Hiçbir şey
Bu kadar susmuşsun
Burda ne kaldiki ömür
Hem belkide düzelir
Ailden olmuş
Defalarca en adisinden yakalamış
Alkolüne tahammül etmişsin
Bu kadar emeği çöp yapma yani
Bu kadar olumsuzluğuna karşı
Daha NE YAPMALIYIM diye soruluyorsa
Ne demeli bilemiyorum

Benim boşanmama nedenim kaynanam ve kayınpederim onlar o kadar iyiler ki sen kal oğlumuz gitsin diyorlar ama et tırnaktan ne kadar ayrılır ki onlarda biliyor oğullarını ne kadar mal olduğunu
Ya gözünü seveyim ne beni ne de kendini kandırmaya çalışma. Sen onlarla mı evlisin? Oğullarıyla mı evlisin? Onlar istedikleri kadar iyi olsun,oğulları iyi olmadıktan sonra ne anlamı var?

Hala bir sevginiz var yani ona karşı?

Alışmış kudurmustan beterdir derler. Sen yakalıyorsun o devam ediyor seni kaybetme korkusu olsa bininci kez aynı şeyi yaşatmaz sana. Bırakıp gidebileceğin aileni ezdigin için şuan bu yaşadıklarına katlanıyorsun.

Abilere selam çatışmaya devam.
Nasıl yaşıyorsunuz ya böyle kaosun içinde o telefonu kurcalarken ki kalp çarpıntısını yakından hissettim.
Niye yapıyorsun bu eziyeti kendine ayrılmayacaksın madem bakma, çatışma çıkaracaksın madem kaldıramıyorsun boşan.
Ne yapabilirsin ki başka.
Boşanmalısın biraz onurun gururun varsa çocuğunu sapık bir baba elinde büyütmek istemiyorsan…

Seni fiziksel olarak hiç aldatmadım diyor yemin ediyor ama ne kadar güveneceksin
Yemin ediyosa tamam. Yeminine çok güvenilecek bir adam çünkü. Ben ikna oldum şahsen.

Ya bacım kurcalama işte. Adam tek eşli olabilecek bir tip değil . Senin de boşanasın yok. Şu an yularını da salmışsın zaten eve bile doğru düzgün gelmiyormuş. Neler neler yapıyodur. Sen de madem hala seviyorsun boşanmam diyorsun görmezden geleceksin adamın zamparalıklarını. Başka çaren yok

Hâlâ seviyorsun demek enteresan
Sende içkiye kumara başla mesela tek birşey e bağlanmamış olursun... kayınvalide bu sefer eşinizi teselli etsin

Nasıl oldu da bu kadar kez affedebildiniz ki,insan affetse de unutamaz.

Benim boşanmama nedenim kaynanam ve kayınpederim onlar o kadar iyiler ki sen kal oğlumuz gitsin diyorlar ama et tırnaktan ne kadar ayrılır ki onlarda biliyor oğullarını ne kadar mal olduğunu
Kayınvalidenle mi evlendin bacım hani eşle beraber oluyorsun ya..
Bi kere bu adamda hiv miv ne ararsan vardır. Pisliğin içine batmış iflah olmaz artık !

Çocukla tehdit etmesi tamamen seni vazgeçirmek için bende duydum o lafları ama sen dik durursan bir halt edemiyorlar. Ayrıca bu evlilikte sevgi saygı hiçbişey kalmamış gidemediğiniz için seviyorum diye kendinizi kandırıyorsunuz.

Unutamıyorum işte şu an gözlerimin altı mosmor uyuyamıyorum yani şöyle söyleyeyim uyusam bile uykumda da kavga ediyorum
6 yaş altını babaya vermezler, sonradan da vermezler.Anne yeter ki bakmak istesin öncelik hep annede.

Gidemediğim için değil gidecek yerimin olmadığı için.. aslında hemen bir iş bulabilirim ama yaşadığım şehirde hiçbir tanıdığım yok çocuğuma kim bakar kafamda hep soru işaretleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…