Boşanma

İnşallah öyledir bide bana borç kitledi şerefsiz. Arabamız vardı kredisi benden çekilmişti arabayı satmış para cebinde geziyor bende kredi taksidi ödemeye çalışıyorum 😔
Keske tedbir koydursaydınız arabalara ben öyle yaptırdım o yüzden satamadı

Keske tedbir koydursaydınız arabalara ben öyle yaptırdım o yüzden satamadı
Geç kaldım o işte adam direk mal kaçırmaya çalışmış bilemedimki 😔 sadece araba alınırken ona yaptığım eftnin kaydı var elimde

Geç kaldım o işte adam direk mal kaçırmaya çalışmış bilemedimki 😔 sadece araba alınırken ona yaptığım eftnin kaydı var elimde
Tazminat talep edin lütfen bu nasıl bir pisliktir böyle Allah’ın cezası herif çocuk var mı yüksek nafaka isteyin onun içinde

Merhaba, boşanma davası açılalı 2 ay oldu. 3 aylık bebeğim var hala nafaka bağlanmadı ve babasının görme izni çıktı. İcra yoluyla görmeye gelecekmiş bu konular hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi
Geçmiş olsun öncelikle.ben de üç ay önce dava açtım,5 gün sonra nafaka bağlandı,babayla görüş izinleri belirlendi.Herjeste böyle hızlı ilerlemiyor anladığım kadarıyla ama dava açtığınız aydan baskamsk üzere nafaka odeme zorunluğu başlıyor,diyelim ki 5 ay sonra nafaka bağladı 5aylik toplu ödeyecek.Neden icra ile göreceğini anlamadım

Benim bildiğim yakın zamnda sarılan mallar ğzerinde de hak iddia edebilirsiniz. Boşanmaya karwr berince gidip malları satna nir çok insan var. İnceleme başlatılır ve hak sahibi olursunuz. Avukatınızla görüşün lütfen

Kendisi çingene ve sonradan görme.ben çok şükür görmüş geçirmiş bi ailenin kızıyım ve yine şükür ki çalışıyorum ve onun parasına ihtiycm yok. Ama benmki iğne alsa büyütür abartır konuşur da konuşur.çenesini çekmekte istemiyorum insanlara ben bakıyorum ona şu kadr para yolluyorum bunu verdim ettim demesinden rahatsız ve sinir olurum diye..😶😒
Zaten almasanızda söyleyecek
İnşallah öyledir bide bana borç kitledi şerefsiz. Arabamız vardı kredisi benden çekilmişti arabayı satmış para cebinde geziyor bende kredi taksidi ödemeye çalışıyorum 😔
Dava acilmadan ne kadar once satmis?

Geçmiş olsun öncelikle.ben de üç ay önce dava açtım,5 gün sonra nafaka bağlandı,babayla görüş izinleri belirlendi.Herjeste böyle hızlı ilerlemiyor anladığım kadarıyla ama dava açtığınız aydan baskamsk üzere nafaka odeme zorunluğu başlıyor,diyelim ki 5 ay sonra nafaka bağladı 5aylik toplu ödeyecek.Neden icra ile göreceğini anlamadım
Çünkü ben ondan o da benden uzaklaştırma almış icra yoluyla görüşler nasıl oluyor hiç bi bilgim yok

benim dava açar açmaz tedbir nafakası hemen bağlanmıştı ayrıca babası 2 yaşından sonra görebilecek kararı çıkartmıştı avukatım sizin çok küçük bebeğiniz icra ile de gelse alma hakkı yok anne sütü aldığı için gelen memurlara böyle derseniz alamazlar. Avukatınızla görüşün fakirlik kağıdı çıkarttırın.

Çünkü ben ondan o da benden uzaklaştırma almış icra yoluyla görüşler nasıl oluyor hiç bi bilgim yok
Avukat da benim eşe uzaklaştırma aldı a normal yolla görüşüyor çocukla..icra ile görmek polis aracılığıyla görmek demek oluyor

Avukat da benim eşe uzaklaştırma aldı a normal yolla görüşüyor çocukla..icra ile görmek polis aracılığıyla görmek demek oluyor
Kendisi öyle görmek istiyormuş benimle iletişim kurmuyor ortak arkadaşlara öyle demiş her seferinde bir ücret ödeyecekmiş sanırım

Kendisi öyle görmek istiyormuş benimle iletişim kurmuyor ortak arkadaşlara öyle demiş her seferinde bir ücret ödeyecekmiş sanırım
Evet ücret de ödeniyor.Ne ilgincler ya bizimki de benimle iletişimi kesti ve çocuk için verdiğim ek görüşme izlerini de reddediyor.Hangi kafa acaba bu

Evet ücret de ödeniyor.Ne ilgincler ya bizimki de benimle iletişimi kesti ve çocuk için verdiğim ek görüşme izlerini de reddediyor.Hangi kafa acaba bu
Cidden böyle insanlar baba olmayı haketmiyor. Seninki kaç aylık nasıl görüşüyor canım

Cidden böyle insanlar baba olmayı haketmiyor. Seninki kaç aylık nasıl görüşüyor canım
2,5 yaşında.. mahkeme standart her ayın 1.ve 3.hafta sonları yatılı izin verdi ama oğlum yatılı kalamadiği için ve iki hafta içinde babayı özlediği için her cumartesi gör onun yerine dedim,öyle yapıyordu ama artık mahkeme kararına uyacakmis

2,5 yaşında.. mahkeme standart her ayın 1.ve 3.hafta sonları yatılı izin verdi ama oğlum yatılı kalamadiği için ve iki hafta içinde babayı özlediği için her cumartesi gör onun yerine dedim,öyle yapıyordu ama artık mahkeme kararına uyacakmis
Siz anlaşmalı mı boşandınız

X