• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma

tulpancik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
132
149
53
arkadaşlar tüm süreçler hakkında yazdım buraya şimdi sonrasını yazmak istedim.

henüz boşanmam gerçekleşmedi zaten covid yüzünden davalar baya ertelendi ama sorun değil.

kendime bir hayat kurdum çok şükür kendi evimde yaşıyor işime gidip geliyorum.

şunu söyleyebilirim ki dünya varmış

ayrıldıktan sonra kendime geldim resmen gençleştim güzelleştim yüzüm güldü okadar mutluyum ki ayrıldığım için o dönemlerde yaşadığım ikilemler ne kadar saçmaymış.
boşanmayı düşünüp cesaret edemeyen arkadaşlara sesleniyorum,inanın hayat çok çok daha güzelleşiyor. başlarda bilinmezlik düzeninin değişmesi insana korkutucu gelse de mutsuz olduğun bir ortamdan ayrıldığında kendini buluyorsun nefes alıyorsun.

mutsuz olduğunuz bir evliliğe katlanmayın size önerim ben 2 yıl katlandım hata ettim.

hepimiz herşeyin en iyisini hakediyoruz en önemlisi bizi hakettiğimiz gibi seven erkekleri hakediyoruz.

Çok güzel Yazmışsın ben de şu an davayı bekliyorum. Benim de gitgelerim çok oluyor. Sonrası da beni endişelendiriyor umarım dediğiniz gibi olur ve dünya varmış derim. Adınıza çok sevindim umarım kalan hayatınız geçen hayatınızdan daha güzel olur.

henüz boşanmam gerçekleşmedi zaten covid yüzünden davalar baya ertelendi ama sorun değil.

ayrıldıktan sonra kendime geldim resmen gençleştim güzelleştim yüzüm güldü okadar mutluyum ki ayrıldığım için o dönemlerde yaşadığım ikilemler ne kadar saçmaymış.
boşanmayı düşünüp cesaret edemeyen arkadaşlara sesleniyorum,inanın hayat çok çok daha güzelleşiyor. başlarda bilinmezlik düzeninin değişmesi insana korkutucu gelse de mutsuz olduğun bir ortamdan ayrıldığında kendini buluyorsun nefes alıyorsun.

mutsuz olduğunuz bir evliliğe katlanmayın size önerim ben 2 yıl katlandım hata ettim.

hepimiz herşeyin en iyisini hakediyoruz en önemlisi bizi hakettiğimiz gibi seven erkekleri hakediyoruz.
Ne kadar sürdü peki melankoli hali

Ay canım benim. Aynı ben. Gerçekten öyle kanatlarım çıkmış gibi huzura erdim. Nefes aldığımı hissettim. Bide kendi param varmış benim. Kendi paramı doya doya harcamanın tadı varmış. Acaba kavga cıkacak mı, acaba anası bir sey diyecek mi paranoyası yok.
Yok yok hiçbir şey yok 🥰 bundan sonra sadece beni merhameti sadakati ile seven bir erkekLe beraber olurum 🙏 yoksa böyle iyi 🌺

Boşandıktan sonra insanın cuzDani para görüyormuş onu anladim
Ne güzel demişsiniz. Ben de eşimden boşandım. Ailemin yanına geldim küçük bir araba aldım onu ödüyorum, çok şükür cebim de para görüyor. Evliyken sacma sapan Bi sürü borç öde, son kurusuna kadar eve ver ve bide üstüne hakaret. Hakkaten ben de boşandım diye fazlaca rahatlayanlardanım.

En çok fedakarlık eden, örselenen, kıymet görmeyen taraf kimse en sonunda o feraha eriyor. Kamburu atarsın sırtından, bir müddet yeri belli olur sonra doğrulursun. Ama attığın kambur kendine yeni bir sırt bulana kadar sürünür durur.
çok yerinde bir söylem kamburumu atmış gibiyim gerçekten bir yük kalktı üstümden

Çok güzel Yazmışsın ben de şu an davayı bekliyorum. Benim de gitgelerim çok oluyor. Sonrası da beni endişelendiriyor umarım dediğiniz gibi olur ve dünya varmış derim. Adınıza çok sevindim umarım kalan hayatınız geçen hayatınızdan daha güzel olur.
umarım hepimizin öyle olur. biliyorum bir düzeni bozmak yenisini kurmak hiç kolay değil bir süre zor olsada inanın sonrası harika. insan nefes aldığını hissediyor yenileniyor adeta.

Eski durumlarınızi okudum sizin için bosanmaniz iyi olmuş. Yalnız merak ettim sizden tazminat talep etmiş onu vermemissinizdir umarım
boşanma henüz sonuçlanmadı maalesef covid girdi araya zaten çekişmeliydi. tabi ki vermeyeceğim o yüzsüzlüğün ileri bir boyutu artık elbet hak yolunu bulacaktır birgün

Ay canım benim. Aynı ben. Gerçekten öyle kanatlarım çıkmış gibi huzura erdim. Nefes aldığımı hissettim. Bide kendi param varmış benim. Kendi paramı doya doya harcamanın tadı varmış. Acaba kavga cıkacak mı, acaba anası bir sey diyecek mi paranoyası yok.
Yok yok hiçbir şey yok 🥰 bundan sonra sadece beni merhameti sadakati ile seven bir erkekLe beraber olurum 🙏 yoksa böyle iyi 🌺
evet ben de onu hissettim aa ben para kazanıyormuşum dedim. çok şükür onun inandırdığı gibi beni o yaşatmıyormuş ben kendime bakıyormuşum daha iyi bakıyormuşum hatta.

Ne güzel demişsiniz. Ben de eşimden boşandım. Ailemin yanına geldim küçük bir araba aldım onu ödüyorum, çok şükür cebim de para görüyor. Evliyken sacma sapan Bi sürü borç öde, son kurusuna kadar eve ver ve bide üstüne hakaret. Hakkaten ben de boşandım diye fazlaca rahatlayanlardanım.
tebrik ederim allah daha iyilerini nasip etsin herşey gönlünüzce olsun. erkekler bizi aşağı çekmekten başka bir işe yaramıyor maalesef

Back