Boşanma

Benim mesleğim olduğu için kendime yeni bir hayat kurdum. Terk eden ben oldum ve asla geri dönmedim. Çünkü gerçekten haketmediğim şeyleri tekrar yaşamaya hiç niyetim yoktu. Süreç sizin için daha zor belki. Mesleğiniz yok ve bebeğiniz küçük anlıyorum. Ancak aileniz arkanızdaysa çalışın bebeğe aileniz baksın. Ben çok verici ve yapıcı bir insanım. Ama onurum ve gururum çiğneniyorsa aç kalırım yine de ayakta dururum. Siz de kimseye boyun eğmek zorunda degilsiniz. Hele de böyle bir insan sizi istemiyorsa kurtulacağınız için kurban kesseniz yeridir. Inşallah her şey sizin istediginiz gibi olur.

Geri dönse ne değişecek ki ? İki gün sonra herşey başa saracak. Bu evlilikten size bir hayır gelmez maalesef. Çocuğunuz ve kendiniz için doğru bir adım bence boşanmak.

Dava devam ediyor, beni etkileyen sey insanların üzülerek bakması ve karşı tarafın hayatına devam edip beni anında yok sayması. Bir türlü yediremedim kendimi gücsüz caresiz hissediyorum
Lütfen insanların üzülerek bakmalarına aldırış etmeyin. Sonuçta ne çektiğinizi bir siz bilirsiniz. Bana da böyle bakan çok üzüldük diyen insanlar oluyor. Ben böyle daha iyiyim mutluyum üzülmeyin diyorum.

Anlattığınız durumda bir yanlışınız yok. Ki olsa bile insan evladını görmeye gelmez mi ? Evet evliliklerde idare edilir ama karşılıklı olur ve bir sınırı vardır. Çocuğunuz olunca gelecek gözünüzde büyüdü belki ondan şu an böyle düşünüyorsunuz.

Dava devam ediyor, beni etkileyen sey insanların üzülerek bakması ve karşı tarafın hayatına devam edip beni anında yok sayması. Bir türlü yediremedim kendimi gücsüz caresiz hissediyorum
Zaten insanlarin demesi bakmasi sormasi bitmez ki. Siz güçlü olduğunuzu bilin yeterli ömür boyu bu çileyi çekmek hak mi sizce. Kolay değil yasadiklariniz ancak geri dönüşü de yok unutmayın.

Kendi çocugunu zorla sevdirecek değilseniz,öyle yapmanız yüzünden kinlendi çocuğu bile gözü görmüyor.Anladığım kadarıyla bebeği şimdiye kadar hiç görmedi görse zaten bir daha ayrı kalmak istemez diye düşünüyorum.Bence siz kendinizde suç aramayın sonuçta bu hayat sizin kim ister bu kadar kısıtlama altında yaşamak açıkçası bu durumda ben de olsam yeter be deyip sizin yaptığınız gibi yapardım.

Bu kadar eziyetten sonra kapılarına gitmek ne demek? Sil at kafandan artıkk bu düşünceyi , önüne bak , hayatını yaşa. Babalık yapmıyorsa o onun günahı , çocuğun ilerde bunun hesabını sormaz mı sanıyorlar...Piskopatları çıkart hayatından tamamen.

Evet buyuk ihtimalle gelecek kaygısı, istenilmeme bu dusuncelere sebep oldu

Evet kinlendiği için bebeği de görmedi çok ilginç aklım almıyor ben olsam bebeği mutlaka görür sahiplenirdim eşimle sorunum olsa bile

Benim de bu yaptıklarınızdan ders çıkarmam lazım..

Benim de bu yaptıklarınızdan ders çıkarmam lazım..
Evet cikarin bencede. Ben de bosandim. Aynen sizinkiler gibi bir adim atmadilar ne arayip ne sordular. Burda bir arkadasin dedigi gibi inatlarindan aramadilar, gitti gibi gelsin düsüncesinden. Ben de bosandim beni merak etmeyen deger vermeyen insana benim de ihtiyacim olmaz. Bir kere geliyoruz dünyaya evli olcaksamda düzgün olsun. Olmazsada sorun degil. Güclü olun bana sorarsaniz adim atmayin, daha da degeriniz düscek gittigi gibi geldi bensiz yapamaz bu deyip iyice yaptirimlarina basvurcak. Gecicek ve her sey iyi olcak bak burda bir cok kisi ayrilmis kimse pisman degil, iyi erkek olsalardi pismanlik olabilirdi belki. Ona dönmeyin bu günlerinizi ararsiniz..

Sizin değeriniz yok ki bebeğinizin değeri olsun hangi devirde yaşıyoruz idare et ne demek siz tepenize çıkartmışsınız kendinize birleşmek için bahane aramayın hiç kendinize saygınız yok mu kocaman kadınsınız giydiklerinizi yapacağınız makyajı bile eşiniz seçiyor markete gitmeniz için bile izin almanız gerekiyor bu nasıl hayat aklım almıyo bide üstüne şiddet görüyorsunuz adam nerdeyse sizi kafese kapatacak bide geri dönme yolu düşünüyorsunuz kurtuldum diye sevinin bence

Şu an aynı evde yaşıyoruz ama iki yabancı gibi ve eminim 2,5 yaşındaki çocuğum bile bu uçurumun farkında. Ben biraz da kendi ailem de problemli diye cesaret edemedim. Sanki ayrılırsam da mutsuz olurum diye düşündüm

İlişki içinde katlanamadığım seyler şimdi aklıma gelmiyor onu tekrar isteme hissi beni boğuyor takıntı haline geldi galiba aksi halde dediğiniz gibi sevinmem lazım

Biz sana gtme diyicez ve sanki siz gideceksiniz gbime gelıyor ınsanın kendine yaptıgını kmse kmseye yapamaz

Bence kendinizi dizginlemeye çalışın onunla olursanız hem bebeğiniz için hem sizin için çok kötü olacağını zihninize yerleştirin siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez boşverin bulunmaz hint kumaşımı eşiniz burnu kaf dağında hem suçlu hem güçlü bebeğinize babalık bile yapmayan adamla ne diye birleşesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…