• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Konunun birazını okudum. Allah yardımcın olsun. Şuan kimin yanındasın kim size bakıyor merak ettim. Burda ablalar kardeşler yazmış TEK BİR DOĞRUN VAR boşanma kararı. Ben de tesettürlü biriyim. Ama bu ailemleyken de eşimleyken de benim kararım.. Beni daha fazla kapatmak veya açmak kimsenin haddine değil. Hele bunu kıskançlık adı altında yapıp üstüne bir de şiddet varsa kaçıp uzaklaşman gereken en net insan. Korkma sahipsiz kalmazsın... Sevgi açlığın var bağımlılık gibi... bunu aşman gerekiyor ki evladına sağlıklı bir anne olabilesin. Çocuğunun adını bile bilmeyi hakketmeyen biri için çok çabalamışsın haber göndermeler vs vs lütfen kendine gel toparlan

Sağlam durmalisiniz bence. Karşı tarafa zayıflığı nizi belli etmryin. Ya duzelir yuvasını kurtarır. Ya da duzelmezse siz onun etkisinden kurtulur huzur bulursunuz..
Tavsiyelerim yürekten dileklerim sizin icin
Sancılı ve çok zor bir süreç.. yasadigim tüm tecrübeler i cevreme aktarmaya çalışırım hep bu yüzden

Canım Arkadaslarin da çok guzel yorumlar ı var. Son olarak okuduğum Acik Yeşil in yorumuna tamamen katılıyorum. Açlığın zayıflığı n seni mutsuz bir yaşantıya sürüklemesi.
Sana çok değer veren ve çok samimi bir arkadasinla sürekli sohbet etmeni tavsiye ederim

Canım Arkadaslarin da çok guzel yorumlar ı var. Son olarak okuduğum Acik Yeşil in yorumuna tamamen katılıyorum. Açlığın zayıflığı n seni mutsuz bir yaşantıya sürüklemesi.
Sana çok değer veren ve çok samimi bir arkadasinla sürekli sohbet etmeni tavsiye ederim
Canım özel mesaj gonderilemiyor mu sana

Konunun birazını okudum. Allah yardımcın olsun. Şuan kimin yanındasın kim size bakıyor merak ettim. Burda ablalar kardeşler yazmış TEK BİR DOĞRUN VAR boşanma kararı. Ben de tesettürlü biriyim. Ama bu ailemleyken de eşimleyken de benim kararım.. Beni daha fazla kapatmak veya açmak kimsenin haddine değil. Hele bunu kıskançlık adı altında yapıp üstüne bir de şiddet varsa kaçıp uzaklaşman gereken en net insan. Korkma sahipsiz kalmazsın... Sevgi açlığın var bağımlılık gibi... bunu aşman gerekiyor ki evladına sağlıklı bir anne olabilesin. Çocuğunun adını bile bilmeyi hakketmeyen biri için çok çabalamışsın haber göndermeler vs vs lütfen kendine gel toparlan
Evet genel olarak tek bir doğrun var boşanma kararı denildi, bana da karşı taraf olsun bazı orta yaş kadınlar olsun hayatımın yanlışı gibi hissettirdikleri için kafam çok karıştı hele eşim çok pişman olacaksın geri dönemeyeceksin dedi bu ruh haline gireceğimi anladı galiba önceden

Evet genel olarak tek bir doğrun var boşanma kararı denildi, bana da karşı taraf olsun bazı orta yaş kadınlar olsun hayatımın yanlışı gibi hissettirdikleri için kafam çok karıştı hele eşim çok pişman olacaksın geri dönemeyeceksin dedi bu ruh haline gireceğimi anladı galiba önceden

O anlamak değil
İnsanlar kadını o ruh haline sokuyorlar
Pişman olursun, kocandır, bilmem ne ister istemez etkileniyorsun
Verdiğin kararın doğruluğunu sorgulama, yolunu devam et sadece

Böyle bir adamdan çocuk yapmak valla büyük cesaret.Nefes alırken bile soracak duruma getirmiş sizi.Bazen şaşıyorum buradaki konulara ya.Neden biz kadınlar kendimizi sevmiyoruz,bu kadar mı başkasının sevgisine muhtaç yetiştirildik?

Bak ben kendimden örnek vereyim Benim eşim öyle asla şiddet uygulamaz annesine bir şey yapmaya mecbur hissettirmez git Onlar için şunu yap bunu yap asla demez benim Kayınvalidem Benim çocuğuma bakıyor buna rağmen hiçbir şekilde onlardan izin almam hayatım anlayacağınız hiç karışmazlar eşim hiç kıskanç bir insan değildir kıyafetime makyajımı hiçbir şekilde karışmaz İstediğim zaman İstediğim istediğin yere giden bir insanım yanında çalışan bir bayanla mesajlarını yakaladım aldım çocuğumu Evi terk ettim ve hiçbir şekilde pişmanlık duymuyorum duymam Ben senin yaşadıklarının yarısını yaşasaydım şimdiye çoktan boşanmıştım o kadar kapıma Geldi özür diledi ailesini gönderdi haber gönderdi gitmedim Beni nişanlıyken de aldatmış da affettim evlendim çocuğum oldu yine aldattı bu defa affetmem o kadar iyi mükemmel bir insanı terk ettim hem de pişman mıyım hiç değilim çünkü ben bu Dünyaya hiçbir erkek için gelmedim ve bundan sonraki hayatında hiç bir erkeğe de muhtaç değilim çocuğum yeter bana o kadar Bence siz de böyle yapın boşverin gitsin beş para etmez bir erkek için hayatımızı mahvetmeyin
O kadar iyi ve mükemmel olsaydı sizi aldatmazdı.Aldatan kişi mükemmel olamaz.Olsa olsa zaaflarına yenik düşen biri olur.

Böyle bir adamdan çocuk yapmak valla büyük cesaret.Nefes alırken bile soracak duruma getirmiş sizi.Bazen şaşıyorum buradaki konulara ya.Neden biz kadınlar kendimizi sevmiyoruz,bu kadar mı başkasının sevgisine muhtaç yetiştirildik?
Bana hep derdi ki başkalarının kocaları neler yapıyor içiyor dövüyor, sebepsiz dövüyor, eve gelmiyor filan. Ben senin için şunları bunları yaptım (hatrı sayılır seyler) senin bana daha cok düşmen lazım, gidersen s.git umrumda olmaz vs bunları duymaktan ilişkimiz kafamda normalleşmiş şimdi kendimi sorgulamam size garip geliyor toparlanamadım

Back