• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Daha cocuk dogmadan bosanma davasi acmissiniz ve adamin gelip cocugu gormeye bekliyorsunuz bence hic bir erkek bunu kaldirmaz kaldi ki aranizda nefret var uzaklastirma bence hataniz anlasamayacaginiz birinden cocuk yapmaniz hemde o cocuga buyuk haksizlik madem adam o kadar kotu biri ne diye cocuk yapiyorsunuz bunu anlamis degilim.Ayni durum erkek kardesimin basina geldi ki onlar 15 gun evli kaldilar vede bebek dunyaya getirdi kardesim bir kere dahi gidip gormedi zaten kardesim sonra gidip evlendi.yani olan cocuga oldu.Kendi keyfinize gore cocuklari dogurmayin aile olacaksaniz yapin
Kardeşiniz neden görmeye girmedi

evlilik bu anlattıklarınız değil
doğru karar verdiniz
ben bir bebek için arada duran insanların düşüncesinden değilim
çünkü o çocuk sağlıklı büyümüyor
ilerde çocuğunuz eşinizin karakteri olma oranı çok yüksek
eğer ki ararsanız bu gördüğünüz hal hareketin daha ağırını karşılaşırsınız

Bu forumda en üzüldüğüm ve gerçekten içimin sızladığı konulardan biri. Ama sen değerlisin, bugüne de kadar bunu sana hissettirmemiş o adam yüzünden lütfen üzülme. Aksine sen mutlu ol, Kayıp senin değil, onun.Ve de kazanç senin. Lütfen bebeğini ve kendini değeri zerre kadar hak etmeyen o adama kurban etme. Bak burada seni tanımayan insanlar bile duygusal açıdan sana kol kanat germeye çalışıyor.

evlilik bu anlattıklarınız değil
doğru karar verdiniz
ben bir bebek için arada duran insanların düşüncesinden değilim
çünkü o çocuk sağlıklı büyümüyor
ilerde çocuğunuz eşinizin karakteri olma oranı çok yüksek
eğer ki ararsanız bu gördüğünüz hal hareketin daha ağırını karşılaşırsınız
Asla geri dönüşü yok diyor ben de evimi düzenimi özledim nasıl kaldıracağım bilmiyorum:(

Eşim ve ailesi de sizin gibi düşünüyor demek ki cocugu düsünüyorsa gitmeseydi gibi
Walla kardesim ve ailemiz hic birsekilde onu affetmedik cunki cocugunu dusunse idi en azindan kardesimin evinde dogum yapardi ne hamileligi gorduk nede baska bisey 15 gun evinde kalan birisi icin ne dusunulur ki yani kimse cocuk var diye geri doner diye dusunme yazik olan cocuga olur bosan diyenler hic empati yapmiyor yikmak en kolayi yinede siz bilirsiniz sonradan binpisman olamayin

Walla kardesim ve ailemiz hic birsekilde onu affetmedik cunki cocugunu dusunse idi en azindan kardesimin evinde dogum yapardi ne hamileligi gorduk nede baska bisey 15 gun evinde kalan birisi icin ne dusunulur ki yani kimse cocuk var diye geri doner diye dusunme yazik olan cocuga olur bosan diyenler hic empati yapmiyor yikmak en kolayi yinede siz bilirsiniz sonradan binpisman olamayin
Ben de evden gittiğim için bebeği görmediler ve istemiyorlar orta yolu bulalım filan deselerdi kabul edecektim unutmaya calısıyorum simdi de😞 evden niye gitmis gelininiz

Duygularım öyle karışık ki nereden başlayacağımı bilemiyorum eşim aşırı kıskanç sinirli ve gergin bir karakter, malesef bilerek evlendim onsuz yapamayacağımı düşünüyordum. İlişkide onu hep idare etmek, haksız yere kızıp bağırsa bile alttan almak gerekiyor. Bir süre sonra sakinleşip dönüyor. Alttan alamayıp karşılık verirsen şiddet uyguluyor ve hakaret ediyor. Aşırı kıskanç olduğu için kıyafetler bol ve kapalı olmalı, hafif bir makyaj bile yasak yüze hiçbir şey sürülmeyecek, dışarı çıkmak çok kısıtlı yani haftanın bir günü arkadasınla bulustuysan diğer günler markete bile çıksan batıyor, ne kadar cok dısarı cıkıyorsun cıkma diyor izin vermiyor. Karşı gelirsen yaptırım uyguluyor. Kendisiyle haftada bir kez dışarı çıkıyorduk (uzun ugraslarım sonucunda). Ailesinin yanında benimle muhatap olmuyordu bunu saygı olarak görüyordu ama ailesi iyiydi beni üzmediler ancak oğullarının karakteri konusunda itaat edilmesi gerektiğini idare edilmezse onunla geçinilmeyeceğini söylediler. Eşime ara ara ben bunalıyorum bana biraz alan ver yine senin sınırların içinde olsun dedim, bu evlilikte bana saygı duyulmuyor zorlanıyorum dedim veremedi, beklentimi karşılayamadı. Birgun aklıma ayrılık düştü ona da söyledim gidersen biter dedi. Birkaç ay daha bekledim olmuyor bıraktım evi terk ettim Asla geri adım atmadı, ben de inatlaştım dava açtım çekismeli. Dilekçede şiddeti de belirttim koruma kararı çıktı. O da bana dava açtı. Bu sürede zarfında doğum yaptım çağırdım görmeye gelmedi. Ailesi de bana gıcıklandı yaptığım şeyler yüzünden, onlar da aramadı ve görmeye gelmediler. Hepsi de dimdik duruyor. Ben ise ne durumdayım biliyor musunuz kapılarına gitmek, aramak, mesaj atmak geliyor içimden. Kendimi zor durduruyorum. Güçsüz çaresiz istenilmeyen insan olarak görüyorum kendimi. Ben yanlış mı yaptım? Bana yol gösterir misiniz. Sizin evlilikleriniz nasıl,yani ben de idare etmeli miydim öfkesini sinirini. Hadi bana gıcıklandınız bebek size ne yaptı. Düsman iki aile gibi olduk o yuzden mi gelmiyorlar. Oysa ki ben doğum yapınca eşime haber verdim görmek istiyorsan gel dedim. Biz ayrılsak bile bebek babasız kalmasın istiyorum baba ilgilensin istiyorum bebeği neden sevmiyor olabilir? Bana bir seyler söyler misiniz😞
Bir ömür hep alttan alıp cocugunu babasiz birakmamak mi yoksa ailen yaninda destekcı ise ve sen kendin ozellikle hayatini bu sekilde devam ettirmek istemiyorsan boşanmak mı...hangisi.....zaten iki secenek var birini secmelisin belli ki bu adam değişmez senin amacin aslinda gelsin degissin sinirli olmasin o biraz kendini değiştirsin....ama arkandan gelen olmadi kimse takmadı bebegine bile bakmaya gelmediler sanki babasi degilmis gibi ..adamin inadını bebek bile kıramadıysa katiyen huyu değişmez...ya cekeceksin ya da bir soluk bu isi bitireceksin

Duygularım öyle karışık ki nereden başlayacağımı bilemiyorum eşim aşırı kıskanç sinirli ve gergin bir karakter, malesef bilerek evlendim onsuz yapamayacağımı düşünüyordum. İlişkide onu hep idare etmek, haksız yere kızıp bağırsa bile alttan almak gerekiyor. Bir süre sonra sakinleşip dönüyor. Alttan alamayıp karşılık verirsen şiddet uyguluyor ve hakaret ediyor. Aşırı kıskanç olduğu için kıyafetler bol ve kapalı olmalı, hafif bir makyaj bile yasak yüze hiçbir şey sürülmeyecek, dışarı çıkmak çok kısıtlı yani haftanın bir günü arkadasınla bulustuysan diğer günler markete bile çıksan batıyor, ne kadar cok dısarı cıkıyorsun cıkma diyor izin vermiyor. Karşı gelirsen yaptırım uyguluyor. Kendisiyle haftada bir kez dışarı çıkıyorduk (uzun ugraslarım sonucunda). Ailesinin yanında benimle muhatap olmuyordu bunu saygı olarak görüyordu ama ailesi iyiydi beni üzmediler ancak oğullarının karakteri konusunda itaat edilmesi gerektiğini idare edilmezse onunla geçinilmeyeceğini söylediler. Eşime ara ara ben bunalıyorum bana biraz alan ver yine senin sınırların içinde olsun dedim, bu evlilikte bana saygı duyulmuyor zorlanıyorum dedim veremedi, beklentimi karşılayamadı. Birgun aklıma ayrılık düştü ona da söyledim gidersen biter dedi. Birkaç ay daha bekledim olmuyor bıraktım evi terk ettim Asla geri adım atmadı, ben de inatlaştım dava açtım çekismeli. Dilekçede şiddeti de belirttim koruma kararı çıktı. O da bana dava açtı. Bu sürede zarfında doğum yaptım çağırdım görmeye gelmedi. Ailesi de bana gıcıklandı yaptığım şeyler yüzünden, onlar da aramadı ve görmeye gelmediler. Hepsi de dimdik duruyor. Ben ise ne durumdayım biliyor musunuz kapılarına gitmek, aramak, mesaj atmak geliyor içimden. Kendimi zor durduruyorum. Güçsüz çaresiz istenilmeyen insan olarak görüyorum kendimi. Ben yanlış mı yaptım? Bana yol gösterir misiniz. Sizin evlilikleriniz nasıl,yani ben de idare etmeli miydim öfkesini sinirini. Hadi bana gıcıklandınız bebek size ne yaptı. Düsman iki aile gibi olduk o yuzden mi gelmiyorlar. Oysa ki ben doğum yapınca eşime haber verdim görmek istiyorsan gel dedim. Biz ayrılsak bile bebek babasız kalmasın istiyorum baba ilgilensin istiyorum bebeği neden sevmiyor olabilir? Bana bir seyler söyler misiniz😞
Yani kisa ve net adam adam degilmis adam olsa en basta kadina deger verirse seni sevmese bile esi olan bir kadina eziyet edip insan dısi davranislarda bulunmazdi. Boyle insanlarin gozunde kadin insan degil onlar mal olarak gorur kullanilmasi amaciyla dunyaya gelmis bir varlik olarak gorur esinizde sizi oyle gormus. Sizi sevmemis sevgi yoksunu biri anlasilan pisman olmayin bu kadar eziyet edipde hayla yaninizda degil hadi sizi sevmemis deger vermemis cocugun ne gunahi var boyle insanlardan uzak durun ve cocugunuzu de omur boyu sahiplenin onun size ihtiyaci var bunu unutmayin o adam icin uzulmeyin cocugunuzla dimdik ayakta durun maddi acidanda durumunuz yoksa calisin kadin isterse herseyi yapabilir mutluluk sizin elinizde mutlulugunuzu yok eden insanlardanuzak durun.

Ailesi agziyla soylemis zaten itaat et sen insansin insan kadini hor goren boyle zihniyetlerden nefret ediyorum. Bacim git calis et cocuguna hem ana ol hem baba geri donmek istiyosan niye ayriliyosun hadi herseyi gectim biraz aklinla hareket et sana cocuguna babalik yapamaz o adam... Etrafina don bak kadinlar sevilmek icin yaratilmis senin gibi vakalarda var ama guzel olan evliliklerde var adam dedigin karisinin sacinin teline hasret kalir bu adam kendi kanini canimi cocugunu sormuyor.

Karşı gelirsen yaptırım uyguluyor.
Köpek olsa durmaz o evde. Yaptirim uygulamak nedir yahu? Böyle piskopatlara bir de cocuk yapiyorsunuz. Inanilir gibi degil. Cocuk olmasa, asla bir daha görmek zorunda kalmazdin, simdi ugras dur. Kararindan vaz gecme, hele bu son olaylardan sonra dönersen, degerin tam sifir olur (zaten öyle), ömür boyu hor görülürsün. Gerci ben kime ne diyorum ki? Siz adam dönsün diye, resmen bebeginizi manipülatif bir sekilde kullaniyorsunuz. Adam bes para etmez, sen de öyle. Midem bulandi bu konudan ve sizden.

Benim evliliğim böyle değil. Eşim sinirli ve panik olduğu için benim isteğim üzerine ve evliliğimize değer verdiği için şu an psikiyatriye gidiyor, aksatmadan ilaçlarını içiyor ve hiç tartışmıyoruz sevgili saygılı bi şekilde devam ediyoruz. Sordunuz diye yazdım. Adam çocuğunu bile görmeye gelmemiş. Sizi çözmüş ki kılını bile kıpırdatmıyor. Ben boşan diyemem ama değişin bambaşka bi siz olun derim..

Ben de evden gittiğim için bebeği görmediler ve istemiyorlar orta yolu bulalım filan deselerdi kabul edecektim unutmaya calısıyorum simdi de😞 evden niye gitmis gelininiz
Hem evden gittiniz hemde bosanma davasi acmisiniz bu kolay degil bir erkek icin aynisini bizde yasadik o yuzden zor bebeginizi bidaha hic gormuzler kimse yuvasini yikmak istemez bu erkek icinde gecerli biz hicbir zaman istemdik yuvalari yikilmasin bizimkisi evliligi istemdi kaldiramdi bide ailesinin surekli evinde olmasini istedi o yuzden evden gitti kaldiki kardesim getirmek icin denemeler yapti surekli bahane uretti cok sukur kurtulduk ondan simdiki gelinimiz cok iyi

Köpek olsa durmaz o evde. Yaptirim uygulamak nedir yahu? Böyle piskopatlara bir de cocuk yapiyorsunuz. Inanilir gibi degil. Cocuk olmasa, asla bir daha görmek zorunda kalmazdin, simdi ugras dur. Kararindan vaz gecme, hele bu son olaylardan sonra dönersen, degerin tam sifir olur (zaten öyle), ömür boyu hor görülürsün. Gerci ben kime ne diyorum ki? Siz adam dönsün diye, resmen bebeginizi manipülatif bir sekilde kullaniyorsunuz. Adam bes para etmez, sen de öyle. Midem bulandi bu konudan ve sizden.
Ben güclü durabilen bi karakter değilim içime kapanık sessiz bir tipim bir cesaret ayrılık kararı aldım ama aşırı zorlanıyorum. Bir ara ortak tanıdığa sordurdum haberim yokmus gibi ama istemiyorum dedi bir tüllü kabullenemedim göğsümde bir şey batıyor bebege de iyi bakamıyorum sütüm azaldı ona yazık ettim😞

Hem evden gittiniz hemde bosanma davasi acmisiniz bu kolay degil bir erkek icin aynisini bizde yasadik o yuzden zor bebeginizi bidaha hic gormuzler kimse yuvasini yikmak istemez bu erkek icinde gecerli biz hicbir zaman istemdik yuvalari yikilmasin bizimkisi evliligi istemdi kaldiramdi bide ailesinin surekli evinde olmasini istedi o yuzden evden gitti kaldiki kardesim getirmek icin denemeler yapti surekli bahane uretti cok sukur kurtulduk ondan simdiki gelinimiz cok iyi
Aramızdaki fark şu siz gelininizden şikayetçiymişsiniz bizim evliliğimizde sikayet edeceği bir sey yoktu öyle yani sizin kardesiniz bile geri getirme denemesinde bulunmuş bana hic yaklasmadılar

Back