• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Hadi sen elin kızısin seni gözden çıkarmış. Ama öz be öz evladını görmemeye gelmemesi cok tuhaf bu şekilde sana ceza veriyor olabilir kendisine olan duskunlugunuzu biliyor olmalı çünkü halen sorguluyorsun.
Düskünlüğümün farkında, çok pişman olacaksın geri dönemeyeceksin dedi bana😔

Bakın malesef son 10-15 yılda sırf menfaat ve siyasi ranttan dolayı eşiniz kafasında bir güruh oluştu memlekette. Aslında kafa olarak dindarlıkla alakası yok ama sırf menfaat için kendini öyle gösteren sözde namaz kılan oruç tutan ama kul hakkı ne bilmeyen sözde müslümanlar diyorum ben onlara. Müslümanlık sadece namazla oruçla olmaz. Tamam bunlar farz ama kötü söz söylememek, harama bakmamak, kul hakkı yemememekte farz, namazın orucun eksik olsada Allahla kul arasındadır kalpten tövbe ettiğinde Allah belki affeder, ama kul hakkı yedinmi onun hesabını ancak hakkına gördiğinle helalleşince verebilirsin. Eşin hem senin hem çocuğunun hakkına girmiş. Boşver böyle kalbi kara bir adamdan belki de Allah seni korudu. Kendi yavrusuna merhameti olmayan adamın sana merhameti hiç olmaz. Şu kızlarla gezme mevzuna gelecek olursak, ben ona kişi kendinden bilir işi diyorum. Bak mesleğim gereği bir sürü boşanma gördüm. Tecrübeyle sabit eşini giyim kuşam ve dışarı çıkma konusunda fazla kısıtlayanlar %90 dışarda milletin karısına kızına bakanlar, eşine sürekli yok yere kendisini aldatacakmış gibi muamele edenlerde eşini aldatanlardır. Sen önüne bak artık, senin düşünmek zorunda olduğun bir evladın var. O adam kızının yanında olsada sana ettiği eziyetin bir benzerini ona edecekti belkide. Sen artık kızın için mücadele etmeye başla, kendi ayakların üzerinde durmaya çalış.
Yüzüme bir şey sürdüğümde sen kimin için süsleniyorsun diyordu. Bu sözün saygısızca bir söz olduğunu, tamamen kendim için ve iyi hissettiğim için sürmek istediğimi söylüyordum asla izin vermedi, şimdi de benim tam tersim bayanları takibe alıyor. Söylediğiniz gibi baskalarına bakan bi insanmıs demek ki :(

Yüzüme bir şey sürdüğümde sen kimin için süsleniyorsun diyordu. Bu sözün saygısızca bir söz olduğunu, tamamen kendim için ve iyi hissettiğim için sürmek istediğimi söylüyordum asla izin vermedi, şimdi de benim tam tersim bayanları takibe alıyor. Söylediğiniz gibi baskalarına bakan bi insanmıs demek ki :KK43:
Demekki kişi kendinden bilir işi. Size neyle ders vermeye çalışırsa bilin ki o kişinin orası problemlidir. Devamlı namustan bahsedenlerin kendilerinde namus eksikliği oluyor.
Adım atmamanızı öneririm. Böyle ömür geçmez. Evlilik bu değil. Bir markete gidememek, istediğini giyememek değil. Şimdi can acısıyla geri dönmeyi düşünüyorsunuz ama en büyük hatayı öyle yaparsınız. Bebeğinizle beraber güzel bir hayat kurun.

Guclu dur. Kendi evladina dahi kiymet vermeyen biri sana asla vermez, ne bugun ne yarin. Gururlarina bak, kendilerini ne saniyolar acaba. Hayatini bi duzene sok, bebeginle yeniden basla hayata. Sal gitsin onuda cayira.

Guclu dur. Kendi evladina dahi kiymet vermeyen biri sana asla vermez, ne bugun ne yarin. Gururlarina bak, kendilerini ne saniyolar acaba. Hayatini bi duzene sok, bebeginle yeniden basla hayata. Sal gitsin onuda cayira.
Toparlamaya calıstıkca cevremdekilerin bana üzülerek bakması beni tekrar yıkıyor ihanet yok ise ayrılmasaydın diyorlar 😞

Toparlamaya calıstıkca cevremdekilerin bana üzülerek bakması beni tekrar yıkıyor ihanet yok ise ayrılmasaydın diyorlar 😞
Evin kapisi kapandiginda hic kimsenin umru olmaz icerde ne oldugundan. Cevrenizden cok etkileniyorsunuz. Kendi yataginizda aldatildiginizda bile erkektir yapar diyecek kadinlar var. Bu muameleyi istiyorlarsa cekebilirler,ama cocuklarini ortak etmeden. Esiniz anlayisli,evine bagli iyi bir babaydi mi ki ayrildiniz? Biz bunlarin tersini gordugumuz icin karariniz dogruydu,arkaniza bakmayin su adami da muhattap kabul etmeyin diyoruz.

Duygularım öyle karışık ki nereden başlayacağımı bilemiyorum eşim aşırı kıskanç sinirli ve gergin bir karakter, malesef bilerek evlendim onsuz yapamayacağımı düşünüyordum. İlişkide onu hep idare etmek, haksız yere kızıp bağırsa bile alttan almak gerekiyor. Bir süre sonra sakinleşip dönüyor. Alttan alamayıp karşılık verirsen şiddet uyguluyor ve hakaret ediyor. Aşırı kıskanç olduğu için kıyafetler bol ve kapalı olmalı, hafif bir makyaj bile yasak yüze hiçbir şey sürülmeyecek, dışarı çıkmak çok kısıtlı yani haftanın bir günü arkadasınla bulustuysan diğer günler markete bile çıksan batıyor, ne kadar cok dısarı cıkıyorsun cıkma diyor izin vermiyor. Karşı gelirsen yaptırım uyguluyor. Kendisiyle haftada bir kez dışarı çıkıyorduk (uzun ugraslarım sonucunda). Ailesinin yanında benimle muhatap olmuyordu bunu saygı olarak görüyordu ama ailesi iyiydi beni üzmediler ancak oğullarının karakteri konusunda itaat edilmesi gerektiğini idare edilmezse onunla geçinilmeyeceğini söylediler. Eşime ara ara ben bunalıyorum bana biraz alan ver yine senin sınırların içinde olsun dedim, bu evlilikte bana saygı duyulmuyor zorlanıyorum dedim veremedi, beklentimi karşılayamadı. Birgun aklıma ayrılık düştü ona da söyledim gidersen biter dedi. Birkaç ay daha bekledim olmuyor bıraktım evi terk ettim Asla geri adım atmadı, ben de inatlaştım dava açtım çekismeli. Dilekçede şiddeti de belirttim koruma kararı çıktı. O da bana dava açtı. Bu sürede zarfında doğum yaptım çağırdım görmeye gelmedi. Ailesi de bana gıcıklandı yaptığım şeyler yüzünden, onlar da aramadı ve görmeye gelmediler. Hepsi de dimdik duruyor. Ben ise ne durumdayım biliyor musunuz kapılarına gitmek, aramak, mesaj atmak geliyor içimden. Kendimi zor durduruyorum. Güçsüz çaresiz istenilmeyen insan olarak görüyorum kendimi. Ben yanlış mı yaptım? Bana yol gösterir misiniz. Sizin evlilikleriniz nasıl,yani ben de idare etmeli miydim öfkesini sinirini. Hadi bana gıcıklandınız bebek size ne yaptı. Düsman iki aile gibi olduk o yuzden mi gelmiyorlar. Oysa ki ben doğum yapınca eşime haber verdim görmek istiyorsan gel dedim. Biz ayrılsak bile bebek babasız kalmasın istiyorum baba ilgilensin istiyorum bebeği neden sevmiyor olabilir? Bana bir seyler söyler misiniz😞
Siddet uyguluyor ve piskopat kiskancligi var demissin ondan hayir gelmez bosver. Kac yillik evlisin. Ailen sana destek oluyor mu ? Cocuk olmasa iyi olurdu ama bisi olmaz nafaka vermek zorunda en azindan cocuk icin bebis biraz buyursede ise girer calisirsin. Sakin geri adim atma degerin iyice duser ve neden cekismeli oldu ?????

Yüzüme bir şey sürdüğümde sen kimin için süsleniyorsun diyordu. Bu sözün saygısızca bir söz olduğunu, tamamen kendim için ve iyi hissettiğim için sürmek istediğimi söylüyordum asla izin vermedi, şimdi de benim tam tersim bayanları takibe alıyor. Söylediğiniz gibi baskalarına bakan bi insanmıs demek ki :KK43:
Ayni seyleri anlattigin ayynilarini ablam birebir yasadi ve onlarda bosanma asamasindalar. Siddetin dozu ne kadardi ve gittikce o sidddet artiyor emin olllll

Mahkeme devam ediyor, nafaka vermemek için direniyor gelirini az gösteriyor zor geciniyorum diyor vs.
O bebek ikinizin ama bebek icin mecbur verecek. Sen abmvukat tut ama biz tutmadik zararli ciktik. Bize de ne iftiralar atti karsi taraf sirf vermemek icin. Sen siddeti ve kiskancligi ispatlamaya calis ve bebegi ileri sur . Mahkemede. Ve sana şunu da diyeyim ablamda ilk aylarda inan o kadar ikilemde kalmisti ki donup donmemekte simdi nerdeyse 1 sene oldu iyiki donmemisim diyor o an duygusal bakion ama simdi mantikla hareket edince dogru yaptigini cok iyi anliyor .

Siddet uyguluyor ve piskopat kiskancligi var demissin ondan hayir gelmez bosver. Kac yillik evlisin. Ailen sana destek oluyor mu ? Cocuk olmasa iyi olurdu ama bisi olmaz nafaka vermek zorunda en azindan cocuk icin bebis biraz buyursede ise girer calisirsin. Sakin geri adim atma degerin iyice duser ve neden cekismeli oldu ?????
3 yıllık evliyim, kendisi anlasmalıya yanasmadı ve altınlarımı, nafakayı vermeyi reddetti bunları alabilmek için öyle açtım 😞

Ayni seyleri anlattigin ayynilarini ablam birebir yasadi ve onlarda bosanma asamasindalar. Siddetin dozu ne kadardi ve gittikce o sidddet artiyor emin olllll
2,3 kere ciddi dövdü yani morluklarım vardı, onun dışında karşılık verirsem üstüme yürüyordu susmazsam elini kaldırıyordu. O haksızken bağırsa bile yumusak davranmak gerekiyor sakinlesince geri geliyor ben de insanım bazen karşılık veriyordum dayanamayıp 😔 ablanızın şiddet boyutu neydi

O bebek ikinizin ama bebek icin mecbur verecek. Sen abmvukat tut ama biz tutmadik zararli ciktik. Bize de ne iftiralar atti karsi taraf sirf vermemek icin. Sen siddeti ve kiskancligi ispatlamaya calis ve bebegi ileri sur . Mahkemede. Ve sana şunu da diyeyim ablamda ilk aylarda inan o kadar ikilemde kalmisti ki donup donmemekte simdi nerdeyse 1 sene oldu iyiki donmemisim diyor o an duygusal bakion ama simdi mantikla hareket edince dogru yaptigini cok iyi anliyor .
Ablan nasıl atlattı ben su an cok üzülüyorum 😔

Boşandınız mı yoksa dava devam mı ediyor bilemiyorum ama kendine bu kötülüğü yapma. Neden bile bile göre göre evleniyorsunuz ömür nasıl geçer diye hiç sorgulamadiniz mı. Sınırları kendiniz çizin ve güzel bir hayat kurun kendinize kimse vazgeçilmez değil unutmayın.
Onlar da biraz vicdan ahlak varsa çocuk görmeye gelirler siz çağırmayın.

Böyle bir adam dönünce daha da hirslanip eziyetine devam edecektir. Döndükten sonra değerin artmayacak onun için artık cocugunla kendi yoluna bakman lazım.

Boşandınız mı yoksa dava devam mı ediyor bilemiyorum ama kendine bu kötülüğü yapma. Neden bile bile göre göre evleniyorsunuz ömür nasıl geçer diye hiç sorgulamadiniz mı. Sınırları kendiniz çizin ve güzel bir hayat kurun kendinize kimse vazgeçilmez değil unutmayın.
Onlar da biraz vicdan ahlak varsa çocuk görmeye gelirler siz çağırmayın.
Dava devam ediyor, beni etkileyen sey insanların üzülerek bakması ve karşı tarafın hayatına devam edip beni anında yok sayması. Bir türlü yediremedim kendimi gücsüz caresiz hissediyorum😔

Karşindaki kişi seni yoksayiyorsa sende onu yoksayacaksin.hayatta insanın başına hersey geliyor.Bende aynı süreci yaşıyorum hiç kolay değil ama bu da bizim imtihanimiz.Bebeklerimiz sağlıklı biz sağlıklıyiz şükür edip hayatımıza devam edicez

Şuan duygusal boşluktasın bebeğin de var daha hisli olman onu düşünmen çok normal ama şiddet Ortamında, annesinin zerre değer görmediği bir evde o günahsız yavruyu büyütmek ister misin ?? Bebeğimi düşünüyorum diyorsun onu düşünüyorsan dönme geriye emin ol eve döndüğünde doğan minicik yavruyu görmeyen o adamın bebeğine olan alakasız hali devam edecek.Ve sen o evden bir kere gitmiş dönmüş olacaksın hep sana yine gidebilir gözüyle bakılacak hergün daha büyük bir kabusa uyanacaksın..
Senaryo bu maalesef şuan belki Burda istediğin cevabı sana kimse vermedi dön diyen olmadı ama söylenenlerin hepsi senin iyiliğin için.Şuan anlayamıyor olsan da ilerde iyiki diyeceksin,iyiki yavrumu o cehennemde büyütmedim..
Sımsıkı sarıl evladına mis kokusunu içine çek ve önüne bak geride bırak seni mutsuz eden herkesi.

Hem herşey yeni hemde doğum yaptın,lohusalık duygusallığıda eklendiği için böylesin. Şiddet var,hakaret var, kısıtlanma var sen kölemisin ne itaat etmesi? En doğru kararı vermişsin. Sizdeki olan evlilik değil sadece sen adama istediği gibi davrandığın için süren bir evcilik oyunu olmuş. Nerde saygı,nerde sevgi? Ailende arkandaysa at bu olumsuzlukları kafandan. Bence eşin olacak herif seni bildiği için döneceksin sanıyor,onu haklı çıkarma. Nafakanı talep et otur bak bebeğine. Sen çağırmışsın keyfi bilir gelmezse yol alsın. Allah sana bağışlasın bebeğini.

2,3 kere ciddi dövdü yani morluklarım vardı, onun dışında karşılık verirsem üstüme yürüyordu susmazsam elini kaldırıyordu. O haksızken bağırsa bile yumusak davranmak gerekiyor sakinlesince geri geliyor ben de insanım bazen karşılık veriyordum dayanamayıp 😔 ablanızın şiddet boyutu neydi
Surekli tokatlari ve hakaretleri var. Asiri kiskanc ve baskici .kiyafet ,makyaj ,disari cikma herseyi kisatliyodu

Back