Boşanma

Koca 2 ay geçmiş. Kurtu şu adamdan nolur. Seni rhatsız etmiyor işte. Her gğn kapına gelip aileni seni rahatsız etse tehdit şntaj vs ile uğraşsa daha mı iyi.. Neden kendine bela arıyorsun
İlk günlerde tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderiyordu sonra koruma kararı çıkınca birden sustu, maddelerden bir tanesinde ‘ korunan kişiye hakaret, aşağılama, küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunmamasına’ diyor. Yani bana saygı duyması için bu mu lazımdı bu durumlara gelmemiz mi lazımdı. Demek ki öyleymis. Sonra da bana dava açıp arkamdan esyalarımı yolladı. Buradaki uyarılardan sonra daha iyi hissettim o dönme isteğim geri gitti insallah kendimi toparlarım

Lütfen toparla . Allah muhafaza öldürür bile bu manyaklqr. Boşver ne gidecem diye uğraşıyosn

kusura bakma ama hala neden böyle sanki ayrılacağına pişmanmışsın gibi bir izlenim veriyorsun sen onun karısı değil de resmen yönettiği bir kuklamışsın böyle evlilikmi olur ketum bir adam sinirli bencil umursamaz elle tutulur bir yanı yokmuş ki ailesi bile açıkça söylemiş değiştiremezsin idare etmelisin falan iyide tek taraflı ilişki nereye kadar yürür o evlilikle devam etseydin artı bir de bebek doğmuş o ortam da nasıl sağlıklı büyürdü sürekli kavga dövüş bebek babasız kalmasın istemen normalde karşında ki adam normal değil Zaten öyle olsa gelir görür ilgilenirdi bebeğin suçu ne hadi inat etti gelmedi ailesi zorlamalıydı oğlum yapma böyle olmaz senin çocuğun demeliydi ,ne yazıkki insan değilmişler senin bir suçun yok kimse tahammül etmez öyle hapis hayatına o zulme

Başta beklentim yoktu ancak zamanla pismanlık hissettim. Öyle dik durdu ki suclu hissediyorum. Bebeğe bakıyorum minicik savunmasız hallerini gördükçe babasız bıraktım diye üzülüyorum
Inattir esinizin yaptigi. Inadin bir mantigi,felsefesi,empatisi yoktur. Kafasinin dikine gitmek deriz hani, karsisindakini zerre dusunmeden ego tatmini,baska bir sey degil. Sizin pusulaniz bozulmus. Baskasi bir yonde inat edince dik durdugunuz yon sizde acaba hissi uyandirmis. Esini ve bebegini umursamayan adamin iletisime gecmemesine dik durmak degil zulum denir. Cocugunuz ayni evin icinde de babasindan mahrum kalacakti. Cunku ortada babalik yapacak adam yok. Ama simdi normal bir aile ortami sunabilirsiniz cocugunuza. Belki ileride duzgun efendi biriyle bile evlilik yapabilirsiniz. Bu olasiliginiz var demek istiyorum. Yoksa evlenin anlaminda yazmadim. Sunu pesinen kabul edin bu cocugu yalniz dogurdugunuz gibi yalniz buyuteceksiniz. Evli olsaydiniz da durum ayni olacakti. Ama annesinin hirpalandigi bir evliligi gormeyecek cocugunuz. En onemlisi bu. Ilerde cocugunuz bunca zahmete sadece insan gibi yasamak istediginiz icin katlandiginizi anlayinca size daha cok baglanacak ve saygi duyacak. Artik geriye bakmayin. Ileriye ilerde yapacaklarinizi dusunun. Yapacak cok isiniz,dusunecek cok meseleniz olacak. Su insan musveddesi ve ailesini unutun.

Benden nefret etmiş bulunduğum ortama gelmezmiş, bebegi görmeme sebebi buymuş

Doğum yaptıktan birkaç gün sonra arkadaşlarıyla tatile çıktı, boşanma davası açmama öfkelenmiş güya ancak ben onu bir müddet bekledim ve hiç oralı olmadı, daha mı çok bekleseydim acaba diye içim içimi yiyor dunyanın en inatcı adamıyla evlenmişim ben

Her soylediginiz sozu evirip cevirip size suclama olarak dondururler. Onun icin muhattap olmayin. Dertsiz basiniza is acmayin. Bu sacmaliklar sirasinda sutunuz bile kesilir.
Aynen öyle oldu tek suçlu benmişim de evliliği idare eden oymuş, bırakıp gidince de oh kendi kaybetti moduna girdi

Inatci degil de seref yoksunu desem agir hakaret sinifina girmez. Cocugu sakat dogabilirdi, dogumda vefat edebilirdi. Hersey olabilirdi. Sizden ricam iyi bir uzman destegi alin lutfen. Kisinin her halti sonrasinda kendinizi sorguluyorsunuz. Karsinizdaki kotu. Kendi cocuguna bile. Cocuguna acimayan adama hic acimayin,muhattap kabul etmeyin. Nafaka verecek parasi olmayan adam tatile gidiyor. Belgelendirin mahkemede sunun.

Aynen öyle oldu tek suçlu benmişim de evliliği idare eden oymuş, bırakıp gidince de oh kendi kaybetti moduna girdi
Sonuna kadar hep bunu savunacak. Cocuga da ilerde bu yonde zehirleyecek. Siz daha yolun basindasiniz. En fazla bir sene sonra dugun haberi gelecek. Cok mutlu oldugunu,huzuru buldugunu soyleyecek. Ve cocugu oldugu aklina gelip babalik yapmaya calisacak. Hazirlikli olun. Daha bunlar ne ki. Onun icin kafanizda bu kisiyi bitirin. Yolunuza bakin.

Bu açıdan hiç düşünmemiştim, bana böyle davranıp başkası için değişirse ve daha yaşanılır bir insan olursa ağırıma gider gerçekten

Bu açıdan hiç düşünmemiştim, bana böyle davranıp başkası için değişirse ve daha yaşanılır bir insan olursa ağırıma gider gerçekten
Hayat. Ama sunu bilin ki kendi dengini bulacak. Belasini da diyebiliriz. Onun icin uzulmeyin. Erkekler isterlerse degisirler. Ama sizi ilgilendiren kisim cocugunuzla iletisimi. Gerisi bos. Elalemin maymunu olsa size ne. Kendi etti kendi buldu,der gecersiniz.

Öfkelenmek için her türlü bahaneye sığınmış, kötü ve kalpsiz bir adam.
Allah size kolaylık versin, ben boşan demekten imtina ediyorum genelde.
Ama ne denirki bazen.

Bebeğini görmeye nasıl gelmez bir insan?
Bebek için yeniden denemek istemeli sizi alıp evinize götürmeli ve hatalarını görmeliydi.
Ama normal olsaydı. Normal bir adam...

Ayrıca ailesi de normal değil.
Böyle büyüklük olmaz.
Oğullarına bir nasihat etmemişler, size sabır öğütlemişler anca. Ve bunların üstüne torun görmeye gelmemişler.
Hiç onları da savunmayın.
Bunca olumsuzluk içinde olumlu bir yön görmeye çalışmayın, yok çünkü.

Yazıkki bile bile evlenmişsiniz.
Ama yine de kimse hak etmez bu muameleyi.
Allah yardım etsin.

Böyle istenilmeyecek ne yaptım diye sorgulayıp onların açısından bakmaya çalışıyorum tek cevap terk edip dava açmam oluyor ağırlarına gitti. Etraftan duyuyoruz boşanma aşamasında vazgeçip barışan insanlar var benim eşim de arkamdan eşyalarımı yolladı iyi ki gittin der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…