boşanma surecine girdik :(

Sana o denli şiddet uygulayıp ailesinin sözüyle seni aramayan adamdan hayır gelmez. Hakkında hayırlısı olsun. Bir an evvel resmiyete dök, üzerinden yükü kaldır.

Neden bu kadar geri kafali bir milletiz biz hic anlamiyorum. Bu erkekleri, erkek ailelerini kim bu kadar imtiyazli hale getirdi? Bu icine mıçılası gelenek goreneklerimizi kim cikardi? Hep soyluyorum butun aile sorunlarinin temeli bizim bu boktan geleneklerimiz. Baska da bisey degil.

eşin ailesinden yana seçim yapmış
Evliliği denge içinde yürütememiş
Bence dava aç yeterince ailecek yıpratmislar seni

Ben babanızın yerinde olsam bi temiz döverdim onu

Eşin arayı bulabilirdi. Nedense aileler işin içine girince böyle olabiliyor. Bence o döner sana. Aldatma şiddet gibi şeyler yoksa kesin bir dille ifade et. Ya sana sahip çıksın ya da ailesinin çenesini kapasin

bende o durumları yaşadın. Sana tavsiyem bir doktora görün bu olayı kolay atlatmak için psikolojik destek al. Depresyonda olabilirsin bende ariyim şuan çok zor yardımcımız olsun allah

Boşan kurtulda,
KIRIK ayakla nasıl koşup kaçtın ben onu anlamadım??
Ve yazın çoooook uzun paragraf yap, çok ayrıntı vermeden yazarsan daha iyi olur.

kaçar ya ilk an farkedilmeyebiliyor. oğlum kreş de düşmüş. bişeyi yok iyi dediler. ağlamadı da çocuk 2 yaşında falandı ancak. meğer dirsekten kırılmış kol.

kaçar ya ilk an farkedilmeyebiliyor. oğlum kreş de düşmüş. bişeyi yok iyi dediler. ağlamadı da çocuk 2 yaşında falandı ancak. meğer dirsekten kırılmış kol.
Kol kırıkken koşulur. Çünkü onun üzerine basıp koşmuyorsun.
Kıbırdatmazsan belki çok acıtmıyordur.
Ama kırık ayak çok acıtmazmı yahu
Üzerine basılıp nasıl koşacaksın.

bende o durumları yaşadın. Sana tavsiyem bir doktora görün bu olayı kolay atlatmak için psikolojik destek al. Depresyonda olabilirsin bende ariyim şuan çok zor yardımcımız olsun allah

Evet psıkolojık destek almayı dusunuyotum zaten yoksa bu yaptıklarını dusundukce deliricem cunku içimdeki öfkeyi bastıramıyorum

yok kol kırıkken koşulur ya da koşulmaz demedim zaten. hani çocuğun sesi çıkmıyordu. demek ki sıcağı sıcağına normal hayata adapte olunabiliyor. bir de can havli olunca olabilir yani.

Su kari koca arasina giren 3. 4. sahislari ve bunlarin ailesinin icine sokan kocalari anlamiyorum ya. Her sey kocada bitiyor. Esin karistirmasa hickimse ailenize karisamaz. Erkek dengede tutmali. ailesi karisinin hakkinda konusmaya cesaret bile etmemeli. esi konussa da napalim onlar yasli insanlar oyle kabul etmeliyiz demeli. karisindan da ailesinden de gaza gelen adam bi boka yaramaz. hele ki isin icinde siddet var. buna benzer bir olayi kuzenim yasadi.
Insan yakini olunca ortada cocuk olunca boşan diyemiyor. ona insallah yuvaniz yikilmaz dedim. o didindi ugrasti yuvasini kurtardi. sana da biraz zaman vermeni oneriyorum. siddet isi cok kotu tabi o yuzden asla bosanma da diyemiyorum. sadece anlik sinirle hareket etme... zamana birak..

O an hastaneye gidene kadar bacagımın kırıldıgını bile fatketmedim gayet kostumda yurudumde hastaneye giderken agrılar basladı bacagım mor falan olunca dusmenın carpmanın etkısıyle diye dusundum o can havlıyle zaten bacagı gec vucudumu dahı hıssetmıyodum

O kadar zor ki bu süreç bende yaşıyorum 6 yıl oldu bu ayın sonunda 7 ye başlayacaktık. Başlayamadık ; olduramadık... Önümüzdeki ay son bulacak.Yabancılaştık ,daha da yabancılaşacağız ...Ne kadar zormuş ne kadar yıpratıcı .Yeni bir başlangıç için gücüm yok ama toparlayacağım kendimi.Allah sabır versin benimle aynı şeyleri yaşayanlara.Bir yanın eksik kalıyor hep,için acıyor,anılar canlanıyor gözünde.Geçecek diyorum geçecek sabret...

Üzülfüm canım sizin problemler neydi ????
Elbet geçicek canım hatta ilerde belki iyiki bitmiş diyebileceğimiz şeyler yaşanıcak ..
insan sadece emeğine acıyor o kadar yıl nasıl tanıyamamısım bu adamıda evlenmişim arkamda durmayı ,, yanımda olmayı bile beceremeyen ,, ailesinin onun bunun beyniyle haraket eden bu adam cok yabancı ,, evlenmeden oncekiyle cok farklı diyorsun ..
belki benimki biraz etken pes etmek oldu 1 bucuk yılda ,, ama ben son 3 - 4 ayda cok yıprandım, yoruldum . Şiddet göstermesi zaten acizliğini iyice gösterdi bana .. suan ne özluyorum ne sevgi kaldı sadece ona ve ailesine kocaman bir nefret var içimde geçmeyen !! Ama ilahi adalet diye bir şey var ve biliyorum yaşattıkları herseyi tek tek yaşıycaklar bana !!!

Bizim problemlerimiz canım,başlarda rahatsız etmeyen farklı bakış açılarının zamanla gözümüze batar hale gelmesiydi.Aslında aşkla,sevgiyle evlenmiştik fakat zamanla bu yerini mutsuzluğa ve tükenmişliğe bıraktı,koptuk iki ayrı hayatı aynı ev içinde yaşamaya başladık.Mücadele ettik; hatta o belki benden daha fazla mücadeleciydi ama olmayınca olmuyor işte.Kötü ayrılmadık ancak araya mesafe ve uzaklık girince daha iyi anlıyor insan nasıl yabancılaştığını, tükendiğini ve tükettiğini.Önümüzdeki ay duruşma için tekrar bir araya geleceğiz ve sanırım 10 dk içinde yaşanan kos koca yılları yaşanmamışcasına silip atacağız.Ben başka bir şehirde hayatıma devam edicem o anılarımızla o şehirde.Belki aynı evde değil ama aynı havayı teneffüs ettiğimiz o şehirde.Acıtıyor hala;kötü bir şaka gibi geliyor ama hayata da bir yerden de tutunmak gerekir,çok şükür ailem destek oldular her zaman bu süreçte de yanımdalar. Allah hepimizi korusun, sabırlar versin,hakkımızda hayırlısı olsun canım

Benimde ailem ve özellikle arkadaşlarımın desteği olmasa sanırım büyük bir depresyon içerisindeydim şuan olabildiğince düşünmemeye ve kendimi işe , spora , puzzlelara veriyorum yada dışarı atıyorum kendimi ..
Hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo zaten elimizden canım inş sabırla atlatıcaz bu günleri ..

Şuanda daha da güçlü olman gerekecek çünkü çekişmeli olursa duymadığın yalan iftira kalmayacak. Gardını al. Sen güçlü durdukça onları psikolojik olarak ezersin.

Bide içip içip kendini adam sanmış ş.refsz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…