Boşanma sürecindeyim,fikirlerinize ihtiyacim var

Bence boşanın bu adamdan. Anacı aileci erkek değişmiyor. Zaten cinsel hayatınız da uzun yıllardır yok. Direkt boşanma nedeni. Benim eşim de öyle. Değişmedi daha beter oldu. Ortak evden hak talep edin. Avukatsız iş yapmayın. Çocuğunuza da kimde kalmak istiyorsun diye sorar hakim. Çocuk için çalışır falan diye düşünmeyin. Okusun. Eşiniz anlaşmalı boşanmaya yanaşır mı bilmem. Benimki boşanma talebimi ciddiye almadı. Çekişmeli dava açtım. 3 ay oldu hala dilekçe aşamasındayız. Daha nafaka bile bağlanmadı.

Benimki de yanaşmıyor işte.Bu zamana kadar defalarca konuştum bak yıpratmadan bitirelim,cocuk etkilenmesin,bosanmak dünyanın sonu değil v.s..Ama eşime göre evliligimizde hiçbir problem yok.Ve kendisi asla bırakılacak Bi adam değilmiş!?! Öyle söylüyor. Bi evliligim bitmesi için dayak,aldatma falan olması lazımmış.Ve en bombası geliyor; herkesin evliliğinde cinsel hayat böyleymiş! Çağımızın problemiymis. Benim etrafımdaki evliliklerde böyle olmadığını,babam 70 yaşında öldü,öldüğü haftaya kadar her hafta en az 1 kere annemle birlikte olduğunu biliyorum.Ama işine gelmediği için inanmıyor tabi. Bende davayı açmadan asla ciddiye almayacak zaten boşanma konusunu.O yüzden tekrar anneme geldim ve davayı açıp tekrar evime gecmeyi düşünüyorum. Çünkü böyle uzayacagini bildiğim için oğlumun da ev değiştirerek düzeninin bozulmasını istemiyorum zaten ister istemez etkilenecek durumdan. Yalnız benim eşim asla cevap dilekcesi vermez.Hic sanmıyorum.Oyle olunca ne olacak peki??Bilginiz var mi?

Evin tam değerini bilmiyorum ama İstanbuldayım merkezi Bi yerde oturuyorum.Diger evde oraya yakın zaten dediğim gibi.Evin kirası 20 bin değerinde. Güzel sekilde defalarca ama defalarca konuştum inanın.Ama hasta Bi insana ne anlatsanız boş. Evliliği bitirmek istemiyor ama hiçbir şekilde bir mücadelesi de yok senelerdir..Ona göre ben sorunluyum ve dönem dönem boşanma atakları yaşıyorum!

eşimin boşanma teklifini 2 defa red eden bendim. Sonra sağda solda benim boşanmak istemediğimi, kendisi dava açsa da benim boşanmayacağımı, beni sevmediğini istemediğini, artık yataklarımızın da ayrı olduğunu kendime yazık etmemem gerektiğini belki evlenebileceğimi söylemiş. Hem de aileme. Ben de bu ve başka olaylar nedeni ile boşanmak istediğimi söyledim. Anlaşalım dedim. Avukata danışacağım, haftaya danışacağım diye oyaladı beni. Avukatım çekişmeli açalım bazen erkekler gelip anlaşıyor dedi. Çekişmeli açtım kendisine de dava açtığımı söyledim. Şaşırdı. İstediğim ortak oturduğumuz ev.Anlaşmıyor. 3 ay oldu. Hala anasının eteğinde. Yengesine abisine yeğenine kızından daha çok değer veriyor.
Bu durumda çekişmeli boşanma davası açacaksınız. Yıllar sürebiliyor. Çekişmeli dava açıldıktan sonra aynı evde olmanız uygun olmaz. Ortak evde kiracı mı var? Dava sonuçlanıncaya kadar ortak evin size ve çocuğunuza tahss edilmesini isteyebilir avukat. Dava sürecinde nafaka da bağlanıyor. Siz bir boşanma avukatı bulun. Zaten o da size gerekli açıklamaları yapar ve yönlendirmelerde bulunur.

Evet ortak evde su an kiraci var.Benimde öncelikli tercihim orda oturmak tabi en mantıklısı bu gözüküyor ama olmamasi ihtimaline karşı diğer seçeneklerden de bahsettim. Anne evinde oğlumla yaşamam imkansız.Annem,abim,eşi ve kızı yaşıyorlar. 3 katli bir ev.Onlarda beraber yiyorlar ama sonra kendi dairelerine çekiliyor herkes.Ben ancak dönersem tek başıma dönebilirim buraya.o da alt kata kendime göre eşya falan koyduktan sonra.Onlarada çok rahatsızlık vermeden..Başka türlü hayatta yapamam..Avukat tutma imkanım yok dediğim gibi.Bir isim yok zaten.Kenarda altinlarim var,onları da yanıma aldım gelirken ama onları da eğer ortak eve gecebilirsem evin içini döşemek için kullanmak istiyorum.Keske bosanmak bu kadar zor ve masraflı olmasaydı.. Nasıl bir handikap bu Ondan sonra Esra Erol,Müge Anlı bosanmadan başkalarıyla yaşayanlarla doluyor.

Size öyle geliyor demek istemiş.
Bence de boşanın, ama kesinlikle onların üst katında falan yaşamayın. Tazminat yerine diğer evi direkt talep edin bence.
Evet zaten en mantıklısı o.Ama işte mahkeme uygun gorupte kabul eder mi bilmiyorum.O yüzden buralara yazdim işte bilen varsa yanitlasin diye.Hakkimda hayırlısı insallah

Avukatsiz iş yapmamayı bende çok isterdim ama maalesef fiyatlar çok uçuk.Altinlarim var aslında.Onlari bozup avukat tutup kendim hiç ugrasmamayı da düşündüm ama onlari da sonrası için bir iş bulup çalışana kadar garanti parası olarak tutmayı,evin eşyalarını almayı düşündüğüm için saklıyorum.
Kvnin rahatsiz edeceğini düşünmüyorum ama eşim rahat vermeyebilir üst katta tabi.Ama ondan ziyade ben rahatsiz olurum onlardan.Benim bununla ilgili ihtimali değerlendirmem ancak medeni bir şekilde kavgasız gürültüsüz ayrilabilirsek olabilecek bir şey zaten. Eğer bosanmamak için cirkinlesirse zaten ben istemem orda kalmayı. En kötü oğlumu babasına bırakıp bağrıma taş basıp annemlerin yanına gecerim..

Kocam için yaptığınız tespitte de çok haklısınız daha geçen gün aynı şeyi aynı kelimeyi kullanarak düşündüm. Annemde kaldığım için ve boşanma konusunu kafamda netlestirdigim için nasıl rahatladiysam artık gittiğim ortamlarda birileri tarafından farkedilip enerjin çok farklı,sanki üstünden 100 kilo yük kalkmış gibi görünüyorsun diyenler oldu.Iste o zaman dedim adam nasıl bir ruh emiciyse evden ayri olduğum ilk dakika gençleştirme resmen bu kadar mı farkeder

Çekişmeli dava avukatsız zor. Önceliğiniz boşanmak olmalı o nedenle parayı o amaç için kullanın. Çekişmeli davada taksit yapıyor avukatlar. Üçte birini peşin verdim ben. Sanırım ikinci taksidi dava günü vereceğim. Eşinizi anlaşmalıya ikna etmeye çalışın ama olmazsa başak çareniz yok.

Çok özür dileyerek sizin yazdıklarınızı okuyunca sanki toplum baskısından kaçmak için evlenen cocuk yapan ama farklı eğilimleri olan biri mi acaba diye düşündüm. Hiç böyle birsey hissettiniz mi bu kadar uzun süre bir erkeğin eşine yanasmaması bende şüphe uyandırdı acıkcası

Çekişmeli boşanacaksanız avukat zaruri. Pişman olursunuz avukatsiz ilerlemeyin.

Cinsellik olmadan çok zor . Eşinizde kendini nasıl tahmin ediyor , yani hiç mi isteği düşüncesi yok . Sizinle çocuk yapmak için evlenmiş öyle anladım . Ailenize ilk başta deseniz arkanızda olurmuydu . Anne baba evladın her zaman arkasında olmalı. Bana çok uyanık geldi kocanız . Sizde kusur yok kesinlikle . Allah boşanma sürecinizde yardımcınız olsun . Acele evlilik olmuş .

Bunu bende düşünüp sordum kac defa ama tabi hiçbir zaman kabul etmedi. İhtimaller arasında beni aldatması, karşı cinsten hoslanmasi ya da benden iğreniyor falan olması lazım birlikte olmamasi için.Bu süreçte hepsinin altını didikledim. Tabi ki hepsini reddetti.Cok sigara içtiğinden olabileceğini ima etti.Benim çok dominant olduğumdan olabileceğini söylüyordu bazen.Aldatma konusunda asla şüphem olmadı.Karsi cinsten hoşlanma olayı da çok düşük. Çünkü kendisi homofobik..Çok tepkili o tarz şeylere.. He tabi içten içe bunu hissediyor ve kendineb kiziyor oluşundan da bu kadar tepkili olması muhtemel ama bundan hiçbir zaman emin olamayacağım. Zaten artık umurumda da değil.Sebep ne olursa olsun ben düzeleceğine inanmıyorum bu ilişkinin ve sevgim de bitti.Umarim üstesinden gelebilirim de tekrar bu evliliğe mecbur olmam

Ne kadar ödeyeceksiniz peki siz

Amin çok teşekkür ederim..Eşim kendini ara sıra banyoda tatmin ettiğini söylüyordu bana.Onu da o kadar zaman birlikte olmayıp ben sinirlenince ve bundan yakininca yanima yaklasip seks istemesi,benim de reddetmem uzerine yaptigini soyluyordu . Yani aklinca her turlu beni sucluyordu kendisi.Bazen de rüya görüyor. Ruyada da benimle seks yaptığını görüyormuş sozde bilemiyorum artik.?! Kendisinin kaygı bozukluğu var demiştim ya aşırı hassasta bir insan.Biz uzun süre birlikte olmayıp sonra birlikte olunca benim canim yanıyordu.Bi kere ahhh desem hemen sertleşme bitiyor ve asla moda giremiyordu.Cogu zaman canım acısa bile öyle yaptığı için dişimi sıkmak zorunda kalıyordum.Yani anlayacağınız iki ucu değil her ucu bokluk değnek benimkisi...

Ailem önceden daha da arkamda olmazdı.Cocugum hem ufak,hem hastaydı malum..Onlara iyice külfet gelirdim.Simdi babam vefat ettiği için ve çocuğum da büyüdüğü için ailenin geri kalanına emri vaki yaptım Bi yerde en kötü ben buradayım haberiniz olsun diyerek...

Çok zor yasadıklarınız her türlü ihtimal zor. İnsallah biran evvel yeni bir baslangıca yol alır ve huzura erersiniz

1 yıllık evliyim kocam ve annesi de bana psikolojik sorunların var dedi şimdi çok iyi anlıyorum..

Yaptıkları tutarsizliklari sorgulayinca ve kabul etmeyince bu şekilde manipule ediyorlar işte.. Benim düştüğüm hataya siz düşmeyin,daha basindasiniz evliliginizin madem
Abla 6 haftalık hamileyim “riskli gebelik” eşimin erkek kardeşi gelecekmiş bu yüzden kavga çıktı aramızda çok büyük mide bulantılarım kaynaklı kendime bile yemek yapamıyorum buna ne gerek vardı dediğim için kavga çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…