Bu işin sonu yok madde kullanımı türü her ne olursa olsun sonu yok .
Eşiniz sizle de iyi diğer herkesle de iyi olduğu için hataları basit geliyor size e bi de çocuk var deyip her seferinde golü kendi kalenize atıyorsunuz.
Bi tanıdık var bizim böyle, adam bi kadınla beraber oluyor kadın resim çekiyor adamın karısına yolluyor , kadin evi terkediyor adam bi daha yapmicam falan fistik 3 5 ay geçiyor adam yine aynı b.k hem maddeye hem başka kadınlarla birlikte olmaya devam ediyor , kadınla oturup konuşuyoruz kadın diyorki napim kaç defa çekip gittim köpek gibi yalvarıyor çocuğa kıyamıyorum dönüyorum diyor ben anladimki adam kadar kadın da sorunlu bunca rezilliği sineye çekebilecek biri safkan salak olmalı veya cidden ruh hastası olmalı diye geçirdim içimden kadın da sorunlu kıraathane ağzıyla küfür etmeler , yüksek tonajda konuşmalar ve geleneksel tabular .. hani kadınlık gururu diyoruz ya cidden kadına yakisan bazi seyler vardir tum zarifligiyle dik durmak gibi.
Siz bunlari yaşayıp görüyorsunuz ve adına başka böyle daha kabul edilebilir isimler koyuyorsunuz , adına çocuk olmasa diyorsunuz , adına çok seviyorum diyorsunuz , ve daha aklıma gelmeyen bi sürü saçmalık