- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 32
- Konu Sahibi Beyazolsun
Sana benzer durumlari bende yaşadım o psikolojik baskı nedir alasını bilirim 4 ay evli kaldim sadece o 4 ayda hayatımin en berbat ayiydi suan 2 yil olcak ,boşanma davam sürüyo hala çekişmeli malaseff,suan okadar rahatmki sknti ve sitres yok,seni anlamayan bir kocayla bir ömür geçmez, hele ailesini senden üstün tutuyosa tamamm o daha da zorKızlar benim ex aradı açmadım mesaj attı. Boşanmak istemiyor kısacası. Nolacak bakalım sonumuz. Sizde varmı gelişmeler. Benim genel problemler evliliğe kaynanamla aynı evde yaşayarak başlamam evi ayırdığımda sürekli laf sokması bana zorla psikolojik şiddetle eşimin bişeyleri yaptırmaya zorlaması. (Psikolojik şiddet evden kovma 40 gün ayrı yatma eşyalarımın bıçaklanmasına vardı en son olay o oldu.) fiziksel şiddet ve aldatma yok. Birde sürekli meslek takıntısı var başka şehre yerleşmeye ikna etmeye çalışırdı beni ama burda kendi annesiyle arasına asla mesafe koymayacak maksat ben annemden ailemde uzaklaşayım sığınacak kapım kalmasın beni istediği şekle yontabilsin. Ve annesi yüzsüz aynı mahallede yaşıyoruz kadın hergeldiğinde yatıyordu farklı şehirde bana sıksık yatılı emrivaki yapacakları ortada hiç sevmediğim şey. Asla ayrı şehre gitmem herkoldan sarıldım anlayacağınız bu evlilikte nefes alamıyorum. Herkeste tutturmuş boşanma sakın boşanma. Aldatma yok şiddet yok diyolar. Ama paikolojikte olsa şiddet şiddettir. Ben şiddet gördüm. Kabullenemiyorum olmuyor yani. Çok zor bir sınavdan geçiyorum. Dönsem yine mutsuz olucam biliyorum. Dönmesem boşanamıyorum senelerce yıpranırmıyım çekişmelimi olur ailem şans ver diyor çok kötüyüm. Tabi mesaj atmasnda bir sebepte ablası doğum yapıcak elaleme bakın karımla iyiyiz imajı vermek istiyo sanırım. Ama o iş öyle kolay olmayacak.