Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Pes doğrusu. Önceki akşam hüzünlü müzik çalıp ertesi gün denize girmek. Bu da iyiymiş. Siz başbaşa denize tatile gidermiydiniz peki? Yoksa en başından beri kendi arkadaşlarıyla mı takılır? O arkadaşları evli mi bekar mı? Canım çok zor böyle bi evlilik. Adam tamamen kayfine göre yaşıyor o yüzden bana değişmesi çok zor geldi

Özelden yaz canım sana bir tavsiyem var

eee benim eşdE öyle utanmaz

Şimdi babamla konuşmaya gidiyormuş canım

O arkadaşları bekar ve sanırım eş kişisi de bekar hayatını özlüyor. Bana da değişmesi zor geldi

Merhaba ben de ekonomik bağımsızlığa sahip olup boşanmaktan korkan zanlısı bir insanim dua ediyorum ya bu adami seveyim yeniden ya da boşanmak için cesaretimi toplayayım diye

Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındaken iki yıl görüştüğüm biriyle evlenmiştim Her şeyi tamam tamam derdi. Her şey çok güzeldi rüya gibi Nişanlılık dönemi işi uzaktaytı evimiz ayrı olacak diye konuştuk Evi yerleştirdik nişanlımla konuştuk işini yakında taşıdığını söyledim ama evlenene kadar uzakta devam edeceğini söyledi kaynana Kaynata kızı olmadığı için çok ilgiliydi Beni ve ailemi gün boyu sürekli ararlardı evimizi sürekli gelirlerdi bana Kaynatam etek bluz ayakkabı çanta Alırdı nişanlım kitaplar aralarında kolyeler çok güzel süprizler yapardı düğünümüz çok şaşalı güzel geçti ertesi günü balayına kapadokya’ya gideceğimizi biliyordum köye iş yapmaya gittik sabahın köründe ben çok kötü oldum söz hakkım olmadı beni peluş bebek gibi bir oraya bir buraya götürdüler nereye gidiyoruz diye sorduğunda sana hesap mı vericez diye cevap verdiler gittiğimiz mevlütlerde bebek mi cenaze mi bilmedim benim evime yerleştiler beşinci gün eşim İşine gitti bir daha gelmedi 2:30 ay ailesiyle kaldım her gün aradım mesaj attım cevap alamadım annesinin telefonunu bir gün gördüğümde yüzlerce arama Gördüm tutsak gibiydim tek başına babanın evine bile gidemezsin bu yaşına kadar onlarındın şimdi bizimsn Bir gün köyde bir gün benim evimde sülalece geziyorduk sokağa tek başıma adım atamıyordum attığım adımda nereye gideceğimi ben bilmiyordum önümde kiler biliyordu ismimi soranlara ben değil onlar cevap veriyordu Bir gün eşim geldi 1 hafta sonru geldi benim yirmilik diş ağrım vardı bana dediki sabahın sekizi kalk kadın saatte yatılır mı acıktım filmlerdeki gibi şaka sandım beni tekmeleyerek yataktan attı salak kadın dedi bana şaşırdım deliye dönmüştüm sonra gitti giderken ben ona demiştim ki benim hiç param yok çünkü olsa çalışmıyordum 50 TL yatağı üzerine atıp gitmiş bana mesaj atmış ya benimle Evin reisi benim evin adam benim reis benm uyuyacaksın uy yoksa babanın evine git Dedim ki ben reis istemedim ki ben hayat orta istedim ben ne diyorsam o ailemle yaşıycaz evi kapatacağız köyde oturucaz biz böyle konuşmadık imza yatana kadar koca attıktan sonra reis mi oldun dedm tam o sıra bana babam mesaj attı özledim seni kaynatanı söyliyim getirsin kaynatan eve götürdüm öylesine babam dediki nasıl gidiyor iyi gidiyor dedim Dört kere sordu babalar hisseder falan veriyorsa bundan sonra burdasın aranz düzeltirsiniz gidersin eşim aradı gel aranızı düzelt diye gelmedi Kaynatam geldi ağladı kaynanam o kadar kötü katındaki banyo yapıyordum banyoda ne yapıyorsun birimi geldi şu sofranın tekiydi her akşam benimle yatıyordu sımsıkı sarılıyordu bana dolabımda onu ve eşini kıyafetleri vardı hiçbir özel bir hayatım yoktu evime geldiğimde güler yüzle oh bana uyumadın der gibi bakıyordu bana Kaynatam yedikten ama sonra boşanma şey gelince çok kötü oldu Dedim ki oğlunuz neden evlendi bir anlık zevk için evleneceksin bir sürü otel vardı niye benimle evlendi ben beş dakkalık zevk için kimseyle evli kalamam ziynet eşyalarımı getireceklerini söylediler dava da güya benim teyzemler çalmış ya da ben çalmışım güzel iftiralar attılar ama hakim beni haklı kabul etti ve beş yılın sonunda bana bunu ödemesini yaptılar Beş yıl boyunca onları soyadını taşımak 20 yaşında dul olmak iş yerinde evli olarak kimlerin görünmesi hastanede doktor sana ilaç verirken gebelik var mi diye sorması ailem yanımda uzun süre kalamadım çalıştım kendi ayaklarımın üzerinde kaldım yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için ailem köyde barınamedı taşındı sülalemizde olmadan ben dul kalmıştım Bir amcam bana dediki b.k vardı evlendin erken o lafından sonra bir daha hiç konuşmadım Bir bekar çocuk sana yakışıyor dul olduğunu öğrendiği zaman Zaten kız Değilsn ilişkiye girsek bir şey olmaz diye düşündü Gerçek sevgi kimde var hiç bilemedim çok zordu her gün ağlattın kimliğimi soyismimi her gün istedim Şimdi yeni evliyim 26yaşındayım eşim Çocukluk arkadaşım beni her zaman sevmişti ama ben fırsat vermiştim bikar tek erkek evlindm Allah herkese mutlu bir evlilik versin

Şok oldum yaaa ilk evliliğine neler çekmişsin be canım yazık ya kadınlarımız Allahın emanetiyken yaptiklarina bak bunların Allahtan korkusu yok ahirette yatacak yerleri yok adi insanlar dilerim Allahtan yuva yıkan kaynana kaynata eşin birdaha yuvası olmasin kızlarından çeksinler aynılarını...evlilik bu mu ya bu erkek müsveddeleri kendilerini ne sanıyor anneleri oğullarını şımartıyor eşinden de aynı şeyi bekliyor veya kaynana kaynanasindan çekiyo gelinine cektiriyo yada eski kafali adetli töreli insanlara denk geliyoruz yeter vallahi bıktık bunlardan kadının ne kadar değerli olduğunu bilsinler KADINLAR ALLAH'IN EMANETIDIR!... şuan yüzünüz gülüyor ya ben çok mutlu oldum bizimle hikayenizi paylaştığınız için teşekkür ederiz inşallah yüzünüz hep güler.

Ailesi ve 6 ay önce bir kızla flortlesme mesajlarını yakaladım hicbirini unutamıyorum soğudum ve ondan nefret ediyorum
nasıl hala duruyorsunuz o pisliğin yanında bildiğiniz aldatma yani çocuğunuz varmı nekadar evlisiniz birde eşinize sordunuzmu bu mesajlar ne diye

İlk sayfadan itibaren hepsini okudum, insan öncesinde fark etmiyor bu hale geleceğinin.Kabullenemiyor ne emeklerle hayallerle kurduğu yuvanın yıkılacağını. Lakin görüyorum ki evlilikte de sıkıntıyı çeken hep kadınlar, boşanma sürecinde de Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben de boşanma sürecindeyim, dilekçemi bu hafta veririm ama dava ne zaman sonuçlanır hiç önümü göremiyorum somut bir delilim yok henüz elimde. Ama ne kadar sürerse sürsün artık vakti geldi.
Bu da konum, daha önce açmıştım BDV de. Bakmak isteyen olursa.

Okudum ve şok oldum eşiniz delirmiş heralde psikoljsi bozulmuş abisi ölünce böyle düşündüm ama çok kötü bi durum ya çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

ilk açtığında konunu okudum ama sonra takip etmedim. yenge olayına çok şaşırdım. bu adam acaba yengeyi senin kocaya mı ayarlamaya çalışıyor. Allah akıl fikir versin kocana. çok üzüldüm yaşadıklarına.

bu arada boşananlar haricinde yani boşanma sürecinde olanlarda en çok yolu almış olan benim herhalde :) bizim dilekçe safhası bitti ön inceleme duruşması için tarih vermiş hakim. Temmuz ayında ön inceleme duruşması var. adli tatilden sonrada ilk celse görülür herhalde. mart ayında açtım davayı seneye marta bitse keşke.

Okudum ve şok oldum eşiniz delirmiş heralde psikoljsi bozulmuş abisi ölünce böyle düşündüm ama çok kötü bi durum ya çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun
Ben de arkadaşlarımızda tanıyamıyor artık
Yok en azından bu süreçte yapamazlar onu ama artık be olacağını da kestiremediğimden kesin bir şey diyemiyorum.Allahından bulsun hepsi.bir ay olacak ailemin yanına geleli, oğlumu aradı bi kaç kez. Bayramdan önceki hafta ev bakmaya gitmişler yengesiyle, başka kim vardı bilmiyorum. Yengesi kaynımı ikna edememişti şehir merkezine tayin isteme noktasında ( kaynanamlar istemediği için) şimdi kadın kocamın desteğiyle yaptı bunu.Bu benim evlendiğim adam olamaz.Daha bir yıl önce abisinin kabri var diye o ilçeye tayin isteyelim diye beni sıkıştırıyordu.Şimdi kendisi de gider şehir merkezine.

Bu kadar uzun mu sürüyor bu işlemler ben de bir iki güne dilekçeyi vereceğim, sonraki süreç nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…