Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Aynı durumu yaşıyorum.. Normalde de mızmızlanırdı da bu sefer ortalığı yıktı.. Uykusu vardı, ondan dolayı ekstra mızmızlanmasına vermek istiyorum.. Yoksa bu şekil ne yapacağım bilmiyorum..
Sakin kalmaya calisin. Mumkunse goruntulu arayin babasini. Mumkun degilse baba kendi evinde, biz kendi evimizdeyiz. Bak yarin okula,parka,gezmeye,anneanneye gidecegiz hadi yatalim deyin. Hiim peki demeyecek ama yavas yavas kabul edecek. Belirsizlik cocuklari hirpaliyor. Yukaridaki tavsiyeleri psikologumuz tavsiye etmisti. Babam var, ama uzakta/calisiyor fakat x tarihinde gelecek. Bunu cocuklar kabulleniyor. Bizlerin sakin, sefkatli ve eglenceli olmasi gerekiyor.

Off çok kötü ya neden sen geldin demesi.. Allahım yardım et hepimize.
Ama çocuğu onu diyen arkadaşım da daha boşanalı 1 yıl olmadı. 1 yıl 1,5 yıl bu ağlama krizleri, kötü davranmalar sürebilir sonra geçiyor. Sana diyorum ama ben de ilerisi İçin korkuyorum. İnşallah bu süreçleri sorunsuz bir şekilde atlatırız. Allah mazlumun yanındadır. Hiçbirimiz bu yolu isteyerek seçmedik. Seçmek zorunda kaldık ve ben eskiye göre daha mutlu ve huzurluyum. İnşallah biz mutlu oldukça çocuklarımız da mutlu olacak mutlu anne=mutlu çocuk

Siz başandığınuzda çocuğunu/çocuklarınız kaç yaşındaydı ?

Eminim.ki benim es diye seçtiğim insan da gelmez asla bahanesi ise mutlaka hazır olur o An uyduracak bir şey bulur ve sıyrılır bence babalık bu kadar basit değil anne ne ise baba da o olmalı zaten yalnız başına çocuk bakmak çok zor olurdu es desteği sıfır ne diyeyim ki girdikleri kul hakki yakaların bırakmasın

Ne yaptınız haber varmi eş kişisinden haberdar edin
Canım haber yok. Babam sabah babasını aradı konuşalım diye. Kp geldi babamla konuştular. Babam anlattıkça adam simsiyah oldu çok mahcup oldu. Haklısın dedi hep babama. Ben onu kenara çekerim dedi. Çocuk oyuncağı değil bu dedi, bu zamana kadar keşke gelinimiz sabretmek yerine söyleseymiş dedi. Abisi karışamaz evine evliliğine bu çocuk değil dedi. Eşim dün akşam annesinde kalmış. Babası beni sormuş. O ablasında , eniştesi göreve gitti orda kalıyo demiş. Küsüz falan dememiş. Eminim kp de içinden haklı olarak bana kızmıştır bugün Pazar evinde yuvasında değil de ablasında diye. Her neyse ben soğudum ama..

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.bakalim babası konustumu bakalim gelcekmi acaba ne cevap vericek babasına merak ettim

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.bakalim babası konustumu bakalim gelcekmi acaba ne cevap vericek babasına merak ettim
Beyefendi arkadaslarıyla denize gitmiş canım.. umrunda değil yani.. babası akşam konuşurum dedi top onlarda artık ama ben hiç düzeleceğine ihtimal vermiyorum

Tam yerine denk gelen aradığım bi konuydu aslında düşünüp açtığınıza sevindim .. Eşimle boşanmak istiyorum geçimsizlik,şiddet,küfür herşey var saygı yok sevgi yok bişey kalmadı aramızda ama 2 tane masum küçük kızım var bunlara artık dayanamıyorum bitsin artık dediğimde hadi bitsin bakabilcen mi yada çocukları alabilcen mi diye kendince korkutan bi adam var ve malesef kendimi katlanmak zorunda hissediyorum tam da bu anda çünkü korkuyorum kızlarımdn olurum hayatları benimle birlikte mahfolur.. Çalışmaya şuan kalktığımda önüme birsürü engel koyan bi adam arkamda desteğini göremediğim var ama yok olan ailem ne yapacağımı bilmiyorum çocukları alıp çekip gitsem en yanlışı bu olur bende akıl isteyenlerdenim aslında ne yapacağını bilmeyenlerdenim aslında yapabileceğim şeyler var ama önüme serilen engeller var banada bi göz atın o zaman ..

Babası gittikten sonra denize mi gitmiş? Sizsiz nasıl gidebiliyoki hani eş olmak hayatı beraber yaşamaktı bu nasıl bi iş
Yok sabahtan gitmiş canım babası söyledi. Bir başka ilçede oturan arkadaşları gelmiş denize gittiler dedi. Ben bilmiyordum küs ayrı olduklarını dedi. eniştesi göreve gitti ablasında kalıcak demiş. Benden tırsar falan dedi hatta babası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…