Boşanma sürecimde arkadaşımın benden isteği

Umarımm

Böyle düşüncesiz davrananlar için sessizce bitirin arkadaşlığınızı.

Aptal şey. Boyle gereksiz birini lütfen çıkarın hayatınızdan. Umarım kendinizi bir an önce toparlar daha güzel bir hayata kapı açarsınız.

afedersiniz ama bazı insanlara " hay senin beyin hücrelerini s.keyim " diye küfür etmek istiyorum
bu ne düşüncesiz ne aptal bi istektir
ne saçma sapan bi yorumdur
yakın zamanda bi cenaze oldu, ölen kişi arkadaşımın annesiyle de arkadaştı
neyse bu anne kişisi cenazeye gelmediği gibi bi de cenaze sahibine , "kırgın olduğumu söyle " gibi saçma sapan bi haber yollamaya kalktı
yani koyun can derdinde kasap et derdinde
ve bu iğrenç .

Gerçekten "ates düştüğü yeri yakar " sözü çok doğru bir söz...Arkadaşmış,akrabaymış benim bunlara artik inancım yok. Hayatta tek gerçek varsa 'evlat' ve 'anne' gerisi hikayeden ibaret. Ben bu gibi durumlarda acikca sorunumu söyleyip ilişkimi kesiyorum. Tahammülümü kaybettim.Yaptigim doğru ya da yanlış bilmiyorum ama böyle daha huzurlu hissediyorum.

Evet ateşin düştüğü yeri yaktığı doğruymuş...
Kötü günde belli oluyor insanlar.
Ben de cikariyorum hayatımdan çünkü bu samimiyetsizlikle nasıl normal iletişime devam edebilirim, artık hayatımı nasıl paylaşabilirim

İnanilmaz gerçekten empati yoksunu insanlar.
Bir gram hassasiyet bu kadar olmamalı

bana ulaşırsa falan yazarım sanırım dediğiniz gibi, en mantiklisi bu olacak.
ama şimdilik zaten kafamı toparlıyorum uzak olsun benden böyleleri ..

Sadece “gerçekten mi” yazardım.Ve son mesajım olurdu.HAKLISINIZ

Valla okuyunca bende bir kaldım be cevap verilebilirdi ki böyle bir durumda hakikaten. Bende sizin gibi yapardım heralde

Üzüldüm.. ana baba ve evlat..
Sanırım bu üçü dışında kimse gerçekten sahiplenmiyor kimseyi. Empati yoksunu değil sadece kötü biriymiş.bir insan bunu düşünemez mi? Cok kibar biri olmaya gerek yok. İyi bir insan bunu isteyemez.

Hemen bitir arkadasligi. Boylelerinden uzak dur

Benim de kaynım vefat etmişti,taziyenin ikinci gunundeyiz,kaynimi da çok severdim.Alkah rahmet etsin .Cok kalabalık taziye. arkadaşım başka şehirde ısrarla arıyor,dedim baş sağlığı için arıyor açayım telefonu,önce baş sagligi diledi sonra kendi kaynınin düğünü var mış hafta sonu benden elbise istedi kargoya goturup vermemi ,şok oldum o an.Yapamam dedim ama gerçekten çok şaşırdım,sonra beni ne aradı ne sordu.Hala yazınca bile çok tuhaf geliyor.Malesef insanlarin cogu duygusuz ve benciller artık empatiden yoksunlar,seni çok iyi anlıyorum ben olsam o arkadaşla gorusmrm mesafe koyarım arama.

aşiri bencilce ve de nispet yapar gibi geldi bana. sen kocandan ayriliyorsun biz de kocamla puro tutturup keyif yapacagiz der gibi. cok sinir bozucu. keske o an tepki verseymissiniz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…