Boşanma sürecimde arkadaşımın benden isteği

Son cümleye katılıyorum. Bence arkadaş vs artık hikaye, aile iyiyse aileye sarılmak lazım. Ben ergenken ailemi karşıma alıp dötü bokluların yanına gittim hep, şimdi yaşıyorlar mı ondan da emin değilim. Yaş ilerledikçe artık sadece aile odaklı oluyor insan.

Ay özür dilerim, soruya yine ne saçma bi dert okuyacağız acaba diye girdim de şok oldum. Kendi içmiyordur herhalde o yüzden kocası falan yandan yandan söyle seldaya demiştir ama onun düşüncesizliği tamamen. Keşke elim dolu falan demek yerine deli misin diyebilseydiniz. Üzüldüm çok

ne özürü nereden bileceksiniz :)
iyi zannettiğimiz insanların gercek yüzünü kötü günde görüyoruz

Arkadaşının kocasıyla arasında ki muhabbet;
  • Arkadaşım Selda vardı ya yurtdışında yaşayan kocasından boşanıyormuş Türkiye’ye dönecekmiş bikaç gün sonra..
  • Hadi ya üzüldüm. Ha söylesene bize puro getirsin ordan.
  • Tamam kocacım söyleyeyim.

Hiç tutarı yok.. Baştan aşağı saçma:) Gezmeye gelseydin tamamda boşanma aşamasında elinde valizler kafada yerinde değilken istenecek bir şey değil.. Empati yapamamış duygu durumunuzu tam anlayamamış. Böyle olunca da samimiyetle anlatamazsın artık ona içini.. üzücü.

Sizden farklı bir görüşüm yok. Ben terslerdim sizin yine iyi yanınıza denk gelmiş. Mesafeyi koru bence.bencil insanlara tahammülüm yok.

Arkadaşınız düşüncesiz öküzün tekiymiş görüşmeyin

Sandığınız kadar yakın değilmişsiniz demek ki. Keşke o an tepkili mesaj yazsaymışsınız, ama geçmiş artık. Bence bu arkadaşla samimiyeti kesin, sebebini sorarsa da söylersiniz.

Kızlar bu bana inanılmaz garip geldi. Eşinin veya kendi keyfi için, bu durumdaki benden puro istemesi normal mi? Sizlerin farklı görüşlerini çok merak ediyorum.
Hic normal degil oyle arkadas mi olurmus? Bunu bir insan istemeden yapamaz kasitli yapilmis. Artik hangi kafayla ne icin dediyse...

Puro istemişten sonrasını okumadım. Evet sizin acınızı sizin gibi derinden yaşamayabilir destek olsa da ama boşanma dolayısıyla kalkıp geldiğiniz yolculukta istemesi de aymazlık. Yani atıyorum cenaze dolayısıyla yola çıkan birinden istenmesi nasıl abesse bu da öyle abes. Üstelik de ultra lüks bir istek bereket kendisine de parfüm istememiş. Nasrettinin kübrasından sonra gördüğüm en garip konulardan biri bu arada ben böyle durumlarda direkt mesafemi koyuyorum ne kadar yakın olursa olsun.

Ne mutlu size. benim sarılacağım ailem malesef pek yok! annem terk etti. babamda keşke terk etseydi diyebileceğim tarzda biri. şükür erkek kardeşlerim bana düşkün. Yalnızım ama şikayetçi değilim. en azından kalabalıklar içinde yalnız değilim diyerek kendimi avutuyorum