Boşanma sürecimde arkadaşımın benden isteği

Bence kötü niyet yok davranışında ama empati dipte. Artık bunun için ekstra konuşmayın bence sonra olayı size döndürebilirler. Ama anlamış oldunuz bu arkadaşınız ve eşinin nasıl insanlar olduğunu siz de artık onlara buna göre davranırsınız.

Ben olsam arkadaşlıktan da çıkartmam çünkü öyle böyle derken sonra etrafımızda insan kalmıyor.

Canım Ziriltim ya, kalbimi dağladın yani akşam akşam. Umarım hayat sana güzellikler getirir, sapasağlam ayakta durmana hayran kaldım.

Gercekten cok yakinsam ve boyle biseyden rahatsizlik duyuyosqm ben olsam konuşurdum. Bu soyledigin beni kirdi derdim. Karşımdaki kisi de ayni sekilde benimle "yakinsa" empati kurup, geri adim atardi.
Acikcasi ben sizin cok yakin iki arkadas oldugunuzu sanmıyorum. Yinede tepkinizi gosterin, icinizde kalmasin derim

siz bu konuları sanal zeka yardımı ile mi yazıyorsunuz? yoksa sanal zekaya mı yazdırıyorsunuz?

Valla dümdüz zıkkım ye derdim şu durumda.

3 konunuz, 10 mesajınız var. 10 mesajin 3ünü olaylari anlatırken yazmissiniz zaten, ve 3 konuda toplam 7 mesajla mi insanlara cevap verdiniz?
Neden konu açıyorsunuz ki o zaman?

3 konunuz, 10 mesajınız var. 10 mesajin 3ünü olaylari anlatırken yazmissiniz zaten, ve 3 konuda toplam 7 mesajla mi insanlara cevap verdiniz?

Dertlesmek icin desem değil, çünkü yazmıyorsunuz.
E geriye konularin uyduruk olmasi kaliyor sadece.

Asla eskisi gibi görmüyorum arkadaşımı bakış açım değişti. Ayrıca gördüm ki insan zor zamanında yalnız aslında, insanlara çok koymuyor, derdimizle başbaşayız

Tatilden dönmüyorum alamam deseydiniz keşke anlardı belki o zaman

Acaba boşanma sürecine girdiğim için daha yeni, 1 haftadır olabilir mi?
Derdimi açıp insanlardan fikir alıyorum, yorumlara tek tek dönemesem de emoji bırakıyorum.
Kafamın içi zaten allak bullak, travmatik bir dönemdeyim. Buna mı takıldınız?

bence hepimiz günün sonunda derdimizle başbaşayız, bana öyle geliyor artık. Başkaları destek olsa bile, kendi içimizdeki güç ile kendi kendimize halletmemiz gerekiyor, o yüzden kendinizle mutluysanız boşverin gerisini :)

Evet buna takildim çünkü saçma insanlar kendi kendine yorum yapıyor, cevap veren yok, normal mi sizce?
Madem oyle, kendinizi daha iyi hissettiginiz dönemde girin bu işlere, karsilikli mesajlaşma ile daha iyi sonuc alirsiniz.
Arkadasiniz puro istemis, eeeeee?
Biz burda cik cik cik diyecegiz, siz de okuyup gececeksiniz, ne geregi var ki?

İnsanlar girmedikleri durumları anlamıyorlar gerçekten ben 30 yaşında bunu anladım, benim annemle babam boşandı ve duruşmalarına katıldıgım gün (bu da benim için tramvatikti) arkadaşım saçma sapan bişeye alınıp bana upuzun bir mesaj falan atmıştı. O günden sonra aynı olmadım arkadaşımla ve dostumdur yani aslında duygusal zekası oldukça yüksek biridir ama anlamıyorlar işte... bence aynı durum anne olmayanın anlayamadıgı gibi bir durum yani dışardan bakan bütün gün evdesin nasıl işler yetişmez diyor anlamıyorlar bunu da anne olanlar anlar mesela. Sen şuanbu konuya takılı kalma ama arkadaşına uygun bir zamanda kırgınlıgını belirtirsin. Ben öyle yaptım

İnanir misiniz bunu da düşünüyordum :)
Yani gerçek iyi niyetli insan yok mu, gerçek samimiyet.
Bu arkadaşım ile artık yapamam çünkü zor ve hassas bir dönemimde bu kadarını kabul edemem.

Ama dediğiniz de doğru onu çıkar bunu çıkar gerçek dostluklar bulmak zor hayatta

Çok haklisiniz aslında birebir benim hissettiğimi anlamasını bekleyemem.
Ama ölüm, hastalıklar , boşanma bunlar travmatik şeyler yani bir zahmet biraz daha anlasınlar, en azindan bir şey beklemesinler bu süreçte ve alınmasınlar...
1 gram empatiden bile yoksunlar demekki ne diyebiliriz, empati sahibi insanlarla karşılaşırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…