Merhaba hanımlar 1,5 yıllık evliyim ve aşırı bunaldım son zamanlar boşanma fikri aklımdan çıkmıyor eşimi seviyorum ama ailesi ile bağını koparamıyor artık kendi aile kurduğunun farkında değil annesi sürekli isteği arzusu derti bitmiyor gidiyoruz balık aldım bozuk çıktı sen önceden balık alırdın senin aldığın pirinç güzeldi tereyağ bitti sen bir yerden getirirdin her gittiğimizde bir şey katıyor araya artk bu beni rahatsız etmeye başladı sanki kıtlık var aç açıkta alamıyorlarmış gibi davranıyor en son bilezik istiyorum dedi eşim bunu dert etti kendine aldı kardeşi evli kocası ile sorunları bitmedi hep dip dibe yaşıyor gibiyiz bebeği oldu eşim sanki kendi çocuğu gibi hiçbirşeyi eksik etmiyor bu beni yıprattı hep kendimden ödün veriyorm yoruldum ve özgür olmak kendi hayatımı yaşamak istiyorum bence eşim mesafe koyamaz artık gibi geliyor belli başlı yılların verdiği alışkanlık var annem vefat etti babamda sorunlu zaten çantamı alıp çok uzaklara gidesim geliyor birde artık kendim için yaşamalıyım gibi sizce haksız mıyım boşanmalı mıyım ? Kendim için tek başıma bir hayat kurabilirmym başarabilir mym