Boşanma Süreci.

Ohh ne güzel ya sıkıldım of pof bitir evliliği.
Benim eşimde çocuklarının yüzüne bakmıyor ama gelsin beni bahane etsin lafı ağzına tıkarım
Benimle evlenmeden öncede sahip çıkmıyordun şimdi ben mi suçlu oldum derim.
Bahane ya hepsi

Çocuğu bahane etmiş tamamen.
Alıp sizinle daha uzun vakit geçirmesini neden istemiyor teklifinizi e rağmen çünkü sorumluluk almak istemiyor.
Babaanesinin yanında yine asıl sorumluluk esinizde olmayacak, annesi yemesini,içmesini halledecek çocuğun, kendisi akşamları ne kadar görürse o kadar. Yanında oldum mu çocuğun oldum.
Bu adamın geri dönmesini neden istiyorsunuz? Böyle bir adamdan çocuk istemekte hata ayrıca. Asam var olan çocuğunuza ne babalik yapmış ki sizinkine de yapacaktı?

Farklı şeyler vardır içinde de bahanesi çocuk olmuştur gibi geldi bana.
Şimdi ayrılmasa gelse, yarın öbür gün çocuğu baba gel benle yaşa vs dese yine bahane edebilir gibi geldi.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, evlat sahibi olmak da olmamak da imtihan.
Her şey gönlünüzce olsun

Herkese yorumları için çok çok teşekkür ederim.

Dediğim gibi ben de ayrılma kararı aldım şuan iletişimimiz yok adli tatilden sonra anlaşmalı için konuşacağım.

Herhangi bir talebim olmayacak birleştiğimiz şekilde bitsin.

Canım seni çok iyi anlıyorum yapılması gerekeni söylemişsin gelsin kalsın çocuğun ailesi olsun demişsin kesinlikle konu çocuk değil. Gerçekten çocuk için bu boşanma konusu olsaydı çocuğu yanımıza alalım derdi. Olayın arkasında başka bir şey var kesinlikle.
Çocuk sadece işin kaçış noktası paravanı

Ben şunu anlamıyorum hiç mi biri çocuğun annesine yahu evladını neden bırakıyorsun dememiş?
Ben babanne olsam anneyle ciddi ciddi konuşurdum. Konu bakmakta değil bunun ötesinde her yavrunun anneye ihtiyacı olması..
Kv tabi ki de bakmak zorunda değil ama babayı dolduracağına kendisi de bir anne olarak bu yakınmaları keşke çocuğun daha çok ihtiyacı olan anneye yapsaydı

Bosanirken cocugu babasinin velayetine birakmayi aklimin ucundan dahi gecirmedim, oyle bi ihtimal olamaz. Hatta bunu bana sorma curetinde bile bulunamazlar, bulunurlarsa da cok net tartisma cikardi. Oyle bi dunya yok. Simdi ben boyle dusunuyoken ve hissediyoken cocugunu bırakmış bi anneye cocugunu al konusmasi yapmayi dogru bulmuyorum. Cocugu biraktigina göre ortada baska sorunlar var. Neyle karsilasir, ne yasar bilemiyoruz ki.

Bana kalirsa tabiiki cocugun yeri annenin yanıdır ama zorlamak dogru degil.

Değil geri dönmesini istemek o geri dönse bile sizin istememeniz lazım. Sevseydi gitmezdi. Bu kadar basit. Yorulduysa dinlensin artık beyefendi.

Bir sonraki hayatınız çok daha güzel geçsin...
O dengeyi ayarlayacak kişi babasıydı.

Klasik erkek davranışı ya. Ben de böyle bir kaç şey çektim. Eşin önceki cocugu ile alakali. Dünyanın en iyisi hatta yeri gelip annesinden daha samimi yaklaştım hepsi ters döndü bana. En güzeli dış kapının dış mandalı gibi davranmak. Karne mi tamam bak geç şeklinde.

Ay okudukça sinirleniyorum. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor ki ? Sorumluluğu olan burada baba yani. Gerçekten sizi görünce mi gelmiş aklına. 12 yıl sonra vicdan. Günah keçisi de var zaten siz. Ufff.

Bundan sonra çok Mutlu ol inşallah <3

Hayatımda bugüne kadar 40 boşanmış cift gördüysen bir tanesinde bile erkek istememişti. Hep bosayan kadınlardı. Erkek eğer bosanmayı istiyorsa ne olursa olsun geri dönmüyor. Ki 12 sene sonra babaanne evindeki çocuktan dolayı kimse bosanmaz. Bunu bahane ediyor. Evlilik totalindeki anlasmazlıkları tek tek anlatmak yerine tek bi madde öne sürmüstür .ki kavga olmasın diye.Ve bıkkınlık dediğiniz eğer 2 senede böyle olduysa bence sizinde biraz oturup düsünmeniz gerekiyor. Ben sizin evliliğinizde hatalı tek taraf oldugunu asla düsünmüyorum

Herkese tekrar merhaba,

Eşimle birkaç gündür görüşüyoruz dün tekrar denemeye karar verdik ve kendisi eve döndü. Stresten psikolojikman çöktüğünü kafasının çok karıştığını ve benim de fazla üstüne gittiğimi vs söyledi.

Çocuk konusuna gelince söylemlerinden anladığım kadarıyla annesi doldurmuş. Tahmin etmem gerekirdi aslında. Evlendin gittin çocuğun psikolojisi bozuldu seni hep yanında istiyor bu çocuğun psikolojisi perişan vs baya vicdan muhasebesi yaptırmış ama barışmamızdaki en büyük etken de çocuğun ''ben Bendis ablamı seviyorum evde tek kalmasını da istemiyorum'' demesi :)

Kayınvalidenin oğlunu oğluyla ilgili doldurarak evden uzaklaştırması adlı mükemmel planı çocuğun bu lafıyla bozuldu ve eşim çocuğun da beni sevdiğini duyunca sanırım kafasındaki taşlar yerine oturdu. Evlilik anlayışlı olunması gereken bir yol benim de hatalarım illa ki olmuştur diyerek tekrar deneme teklifini kabul ettim.

Zaten anneden eşyaları toplarken annenin yüzünden düşen bin parçaydı sanki oğlu evine değil de kore savaşına gidiyor

Şimdilik boşanma gibi bir sürecimiz yok, tekrar deniyoruz.

Bu konuyu bu şekilde burada açtığım için tekrar güncelleme yapma gereği de duydum.

Herkese teşekkürler.

Çocuk sizinle yaşamaya gelecek mi peki? O konuyu n’aptınız Bendis

Ben bu durumu anlamıyorum, çocuklu bir insanla evlenip çocuk her zaman kalmasın demek benve çok absürd. Birçocuğun yeri ebeveyninin yanıdır. o yüzden siz evliyken vocuk babaannede nasıl kalıyor anlamak güc.

diğper yönden de bakınca çocuğunu yeni evlendiği karısı icın ihmal eden karısına zaten ne kadar sahip çıkacak?

Çocuk sizinle yaşamaya gelecek mi peki? O konuyu n’aptınız Bendis
Daha sık gelecek ama bu konuyu çocukla konuştuğumuzda benim düzenim çevrem arkadaşlarım parkım herşeyim burada ben orada sıkılırım siz beni daha sık görmeye gelirsiniz gibi garip bir tepkiyle karşılaştık

Artık daha sık gelecek bakalım zaman neler gösterecek ama.

Valla çocuk herkesten daha aklı başında daha olgun çıktı ya siz gidersiniz çoğunlukla gönlü nasıl isterse

Yani kafası karıştı diye boşanmaya kalkan, hatta kafası karışan adamla da ne bileyim... Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cocugu annesi neden almiyor, bilginiz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…