Boşanma Süreci.

Bendiss24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
351
247
Merhaba.

Daha 1 hafta öncesine kadar aylardır burada hamile kalabilmek için forum okuyup yorumlar yazan ben malesef bugun boşanıyorum diye başlık açtım.

Malesef eşim evi terketti ve ayrılma konusunda kararlı. Eski evliliğinden olan çocuğu babannede yaşıyor ve çocuk babadan uzak kalmaya baya içerlemiş babayı da fazla görmeye vakti olmadığı için. Babanne bunu eşime söyleyince içine oturdu ben yanımıza alalım daha sık gelsin falan desem de kendisi gitmek istedi. Ve gitti.

İşin tuhafı çocukla fazla ilgilenmemesinin sebebinin ben olduğumu benim istemediğimi beni kırmamak için vs çocukla ilgilenmenin azaldığını falan söylemiş. İşin doğrusu atıyorum durum böyle bile olsa o sınırı çizecektin sen babasın. Neyse.

Toparlandı evden gitti en kısa sürede davayı açarım güzellikle ayrılırız kavgaya gerek yok dedi olur dedim. Helalleştik sarıldık ben tekrar biraz düşün git kafanı topla desem de düşünecek bişey yok bitti maleseff artık olmaz dedi peki dedim. Tabi halledebiliceğimizi çocuk için de güzel bişeyler yapabileceğimizi vs söyledim ama kendisi çok yorulmuş bu ilişkiden ve çok tükenmiş. Konu çocuktan oraya nasıl geldi anlamadım. Ya içinde çok şey biriktirmiş ya da kafası karışık saçmalıyor.

Yorulmuş tükenmiş bana laf anlatmaktan 21 aydır evliyiz sadece :)

3 4 gün oldu gideli bakalım davayı o açsın diye bekliyorum zaten zor bi süreç benim için anlaşmalı dilekçe getirsin imzalarım. Zorlayamam daha fazla söylemem gereken herşeyi söyledim kolay evlenmedik çabalayalım dedim istemedi.

28 yaşındayım müşterek çocuğumuz yok Allah'tan çok istemiştim ama olmamıştı sebebi varmış kaderim belliymiş.

Sizlerden akıl ve destek istiyorum. Geri dönmesini istiyorum ama dönse bile bugünleri nasıl unuturum nasıl beni yalnız bırakıp ilk günden ailesiyle parkta kahkahalar attığını unuturum bilmiyorum. Unutamam muhtemelen.

Seviyor muyum? Seviyorum. Çok seviyorum hala onu ama. Elimden gelen bir şey kalmadı buna fırsat da vermedi zaten.

Hakkınızı helal edin uzun yazdım. Yorum ve desteklerinizi bekliyorum benim için zor olan bu süreçte.

Bunun için giden adam geri gelse yarın yine gider. O yüzden bence dönmesi için uğraşmayın yol verin gitsin

Ayrilmayi kafaya koymuş gibi, siz elinizden geleni yapmiş siniz,olmuyosa zorlamayin boşayin gitsin

e çocuk baştan beri vardı
ne değişti
deneme tahtasımısınız çocuğum var 2. evliliğimi yaptım çocuk istemedi ayrıldım
e madem öyle niye bir başka insanın günahına girdin diye sorulmaz mı
şuan ki ruh halinizle ve var olan emek ve sevgi ile göeri dönmesini istemeniz çok normal
yalnız dönmezse sizin için çok daha iyi ve hayırlı olduğunu biraz zaman geçince anlayacaksınız buna emin olun
dönse yine gidecek çünkü
ama kendi çocuk büyüyünce yalnızlığı tam anlamaıyla yaşayınca ne kadar hata ettiğini sizin günahınıza girdiğini anlayacak
iyi ki ortak çocuk yok ona şükredin ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edin

Şöyle ki çocuk doğduğundan beri babaannede dolayısıyla benimle evlenince de bu düzen değişmedi. Son muhabbette çocuğun babanın ilgisizliğinden çok yakındığı söylenince gelsin kalsın daha uzun süre öyleyse psikolojisi düzelsin dedim temelli kalmasının imkanı zaten yok ikimiz de çalışıyoruz ben 1 2 hafta izin alırım benimle oturur baba evinde yaşamayı da görmüş olur annesiyleyken bile görememiş dedim. Bunu da kabul etmedi.

Çocuk ile ilgilenmemek 12 senedir kendinin de işine geldi şimdi elle evlenince günah keçisi beni ilan etti benim yüzümden göremediğini söyledi. Saçma geldi bana da tabi ben mi doğurup verdim babanne evine 12 sene evvel.

Abla olarak psikolojisinin baya bozulmuş olmasına üzüldüm izin alayım gelsin kalsın daha da sık alırız bundan sonra dedim.

Kendisi de çocukla pek uğraşmak istemedi ama bana dedi ki neden daha sık alalım demedin. Niye diyim mi senin demen gerekirdi. Senin işine geldi diyor Ben kimsem çocuk için

Velhasıl çocuğu 12 sene sonra vicdanına oturdu ve yanında olmak istedi oysa bana Bendis uzun bir süre bizle kalsın mı çocuk çok üzülüyormuş baya kötü durumda dese yine tamam derdim nitekim o söylemeden söyledim. Kabul etmedi yapmazsın sen bigün hastayım dersin dedi. Dedim ki olabilir hasta olamam mı Başım ağrır hasta olurum keyifsiz olurum bi zahmet sen yaparsın yapman gerekeni. Yok.

Uzun süreli kalmayı tabi istemedim iş güç vs olduğu için ama durumun kötü olduğunu gördüğümde madem öyle izne çıkayım gelsin kalsın dedim.

Çocukla bir düzen oturtamamış baba. Anladığım kadarıyla pek sizinle kalamamış. Bu çok büyük bir problem. Eşinizin sizinle oturup en başında bunu konuşup, hem ortak evinizde hem hayatınızda çocuğuna bir alan ayırması gerekirdi. Bu dengeyi kuramayan adamı baba yapmayın zaten. Önünüze baksanız sizin için daha iyi olur.

Evlenene kadar ailesinden yaka silkip, yüzlerine bakmayıp evlenince ailem de ailem diye tutturan, eşini ailesine düşman olmakla suçlayan tiplerden eşin belli ki, böylelerinden bi yol olmaz.

Üstünüze düşeni yapmışsınız, gelsin bizle kalsın bile demişsiniz. Bu çocuk yeni ortaya çıkmadı ya en başından beri vardı sonuçta şimdi mi sorun oldu beyefendi için? Üzülmeyin, vardır her şerde bir hayır. Umarım en kısa zamanda en rahat şekilde bu süreci atlatırsınız.

Tek tavsiyem, donuna kadar alın anlaşmalıda. Böyle yüzsüzlük yapan adama acımayın.

Dipnot: biz biliriz o bunalımları, kafa dinlemeleri. Kesin başka birini buldu. 3. Evliliğe koşacak yer arıyor

Bu anlattıklarınıza göre gayet açık ki adam çocuğu bahane etmiş, sizden sıkılmış. Siz niye hala geri dönmesini istiyorsunuz?

Bu anlattıklarınıza göre gayet açık ki adam çocuğu bahane etmiş, sizden sıkılmış. Siz niye hala geri dönmesini istiyorsunuz?
Yani bilemiyorum belki baba olduğu için yaklaşımım yanlış gelmiştir o benden daha fazla şey beklemiştir ama ben yapmamışımdır diye.

İyi niyetimden açıkçası ve sevdiğimden.

İçine ne oturmuş diyor ki çocuğun karnesine bakıp notlarına güldün. Baya kötüydü. Seneye daha iyi getirirsen sana bilmem ne alırım dedim çocuğa üstelik bunu çocuğun yanında da yapmadım ben her şeye gülüyorum zaten. O bile içime oturdu benim diyor. Alakasız şeylerde babalığı geliyor aklına.

Son iki senedir sizde diğer 10 sene aklı neredeymiş? Aslında çocuğun yaşı çok küçük de değilmiş, yanınıza alabilirsiniz siz çalışırken tek kalabilirdi.

eski eşine mi dönecek acaba
eğer öyle bir şey varsa Allah belasını verebilir bence. başkasının hayatına niye girmiş pis herif

çok üzüldüm ama belli ki, çocuğu bahane yapmış gibi geldi.evlilğini yürütmeye gönlü olsa orta yolu bulurdu diye düşünüyorum.sonuçta siz gelsin kalsın demişsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…