- 22 Haziran 2020
- 733
- 1.040
- Konu Sahibi Papatyaakadiin
Günaydın Önceki konularımı bilen bilir. Boşanma sürecindeyim. Ailemden Allah razı olsun.Geldiğimden beri maddi manevi her konuda arkamdalar. Keşke her kadın benim gibi şanslı olsa. Aile büyük bir şans gerçekten. 26 yaşındayım iki üniversite okudum. Çocuğum yok. KPSS ye gireceğim.Adalet bakanlığı alım yapacak Gerçi sınava çok hazırlanamadım. Yaşadığım travmadan ötürü psikolojim çok bozuk, odaklanamıyorum derse ama temelim sağlam çok şükür. Babam ise neden dikey geçiş sınavına girmiyorsun kızım sen dedi ben ise kendime güvenmediğimi söyledim. Devleti kazanmam çok zor bu şartlarda çünkü. Ücretli hukuka gönderirim seni , ücretlinin puanını al sen yeter dedi. Ben senin için çalışıyorum kızım yeter ki okumak iste sen dedi. Hep istemiştim avukat olmayı. Ama kısmet olmadı nişanlılık,evlilik derken. Şimdi babam önüme böyle bir imkan sunuyor ama ben kendimi mahçup hissediyorum. Boşanma aşamasındayım ayrıca ailemi bu evliliğe ikna eden bendim . Kendimi suçlu hissediyorum, bana böyle iyi davranıp böyle imkanlar sunmasının altında eziliyorum sanki. Adam ,2 hafta önce hediye telefon aldı. Eşimin, kafamda kırdığı telefonumun aynısını almış o telefonu çok seviyordum diye Mahçup hissediyorum kendimi. Psikolog ayarlamış bana, kendimi toparlamam için .terapiye başlayacağım. Ayrıca cuma günü psikiyatride randevum var , ilaç tedavisine de başlayacağım. Geç oldu tedaviye başlamam biraz ama... Ben yük olmak istemiyorum aileme. Tabiki yük değilim onlara göre ama ben yinede devlet üniversitesini kazanmak istiyorum. Sınava 8 buçuk ay gibi bir süre var sizce başarabilir miyim? Temelim var. Türkçem çok iyi matematiğim orta. Psikolojik tedavim ne kadar sürede sonuç verir kestiremiyorum çünkü ciddi bir tedavi göreceğim, o yüzden korkuyorum ya başaramazsam sınavı diye. Yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim iyiki varsınız