Boşanma süreci agrılı

kucukkust

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
45
5
29
eşimle boşanma noktasındayız ,olay şu bu arkadaş beni çok ıhmal etmeye başladı eve hep geç saatlerde gelıyordu bu böyle bır kaç ay devam etti .konuştum olmadı halıyle şiddetli kavgalara döndü en son ben annesine söyledim baya aılesı kızdı ,evıne girip cıkacaksın dıye bu arkadaş tabi yine dınlemedı hep bıseylerı bahane edıo evden kaçıyordu annesine demiş evde huzur yok ondan dıye yanı adam kendını hep dışarı atıyordu hastaneye gıdıyorum dıye çıkardı başka yerden cıkardı o kavgadan sonra aılesı kızdı oturdu ama ne oldu bilmiyorum sureklı boşanacağım dıyıp duruyor evlılık de gıttıgı yere kadar diyordu anlam veremıyordjum 15 gün boyunca bu sekıkde hıc bır adım atmadı en son yine hastaneye gıdıyorum dıye evden çıktı gece 1 de geldi ,eve görmeden bır numarayı çaldırıp girmiş ,neyse sabah gördüm sordum farklı cevaplar verdi kavga kıyamet aılemın zoru ıle oturuyordum zaten dedı ben çantamı aldım baba evine gıttım bu olayı söyleme anlattım kız kardeşlerim o numarayı aramışlar akşam beni aradı ,eve sakın gelme kadın bana döndü müşteriymiş dıye sonra annemi aradı ben boşanmak istiyorum dedı ertesi gün de aıleler gıdınce onlara da demiş ben bu olay sonrası dava açtım 20 gün ıletısım kurmadım sonra yazdım bana dedıgı şu o olayda ben ona güvenmeyip onu rezıl atmışım aıleme her şeyi anlatıyormusum ki yalan bu konuyu anlatmak zorundaydım anneme arkasından atıp tutuyormuşum ondan dolayı boşanmak ıstıyormus gel oturalım konuşalım dedım rahataz olduysan daha yapmam ama senin davranışlarından dolayı ben öyle düşündüm dedım hıc bır sekıkde barışmak istemiyor suçu bende buluyor Suan da mıhrımın yarısını istiyor mahkemeye kadar yoksa boşanmayacakmıs pişman olur mu sözce ne yapayım 1 ay var mahkemeye ben sevıyordum ama durumu bu noktaya o getırdı ..

Siz seviyorsunuz ama evde huzur yok. Adam belli ki boşanmaya yer arıyor. Size sürekli yalan söylüyor, eve gelmiyor. Üstelik gecenin bir yarısı kim müşterisini arar ? Her şey sevgi değil ve evlilikte duygular karşılıklı olmayınca bir taraf hep yıpranıyor. Sizde yıpranan tarafsınız ve bu evliliğe devam etmeniz demek daha çok yıpranmanız demek. Bütün bu olanlara rağmen barışırsanız eşiniz çok daha fazlasını yapacaktır. Yine de karar sizin, Allah yardımcınız olsun 🙏

Annesi hala baskı yapıyor kadın ağlıyor telefonda seni özledık dıye ama gel görelim adam kafasında silmiş 1 yıllık evlıyım kendisi 25 yaşında oku kere yazdım gel konuşalım dıye ama nafıle altın istiyor ben istiyorum pısman olsun ne yapacağımı şaşırdım..

Kusurlu olan kendisi. Gerçekten seven insan yanlış anlaşılma olduğunu söylüyorsa bu tarz bir duruma müsaade etmez açıklama yapar, yalan söylemez, her tartışmada boşanmak istiyorum lafını ağzına yapıştıran birinden ne hayır gelir ki

Siz seviyorsunuz ama evde huzur yok. Adam belli ki boşanmaya yer arıyor. Size sürekli yalan söylüyor, eve gelmiyor. Üstelik gecenin bir yarısı kim müşterisini arar ? Her şey sevgi değil ve evlilikte duygular karşılıklı olmayınca bir taraf hep yıpranıyor. Sizde yıpranan tarafsınız ve bu evliliğe devam etmeniz demek daha çok yıpranmanız demek. Bütün bu olanlara rağmen barışırsanız eşiniz çok daha fazlasını yapacaktır. Yine de karar sizin, Allah yardımcınız olsun 🙏
Arkadaslar ben bu olayın üzerine aıleme anlattım aılem kestırıp attı anıden beni boşanma davasına zorladılar kendi aılesı de diyor inan ki müşteriydi adam suçu bana attı o gece 1 de bır numarayı aramasaydı ben ortalığı neden karıştırayım işin içinden cıkamadım annem benim en yakın sırdaşım

Annesi hala baskı yapıyor kadın ağlıyor telefonda seni özledık dıye ama gel görelim adam kafasında silmiş 1 yıllık evlıyım kendisi 25 yaşında oku kere yazdım gel konuşalım dıye ama nafıle altın istiyor ben istiyorum pısman olsun ne yapacağımı şaşırdım..
Ona inanma, aklı altında sadece. Sen kaç yaşındasın peki

Kusurlu olan kendisi. Gerçekten seven insan yanlış anlaşılma olduğunu söylüyorsa bu tarz bir duruma müsaade etmez açıklama yapar, yalan söylemez, her tartışmada boşanmak istiyorum lafını ağzına yapıştıran birinden ne hayır gelir ki
Açıklama yaoptı ama farklı cevaplar verdi ara yanımda dedım aramadı ben Arıcam dedım aratmadı sen boynuzu goreceksın bu saatten sonra aılemın zoru ıle oturdum dedı ben gıdıyorum dedım bana güle güle dedı benı hıc durdurmadı üstüme üstüme geldi..

Mihrin yarısını istemek mi? Saçmalığa bak. Kendisi eve geç saatlerde geliyor, yalanlar söylüyor. Eve gelmeden önce aradığı numara bir kadına ait. Kendi suçunu yok etmek için sizi bastırıyor üste çıkıyor, manipüle ediyor
Bana diyor ki sen bana güvenmedin aılene anlattın sana açıklama da yapmıştım benı rezıl ettin diyor açıklama yaptı ama bir yandan da sen boynuzu göreceksin diyerek

Hayatında başkası var bunu anlamak bu kadar güç mü? Gece 1’de neyin müşterisi çaldırıp kapatıyor. Eve giriyorum diye haber vermek için yapmıştır onu. Kadın yazmasın diye. Altın verme tabiki. Ne hakkın varsa al hepsini.
Annesı asla bırı yok hayatında diyor kadın svlıymıs güya kocası avukat Mıs kavga etmiş bununla,öyle bısey olsa senden önce ben parçalarım diyor merak edıp aramış bu kım benı arıyor dıye aılesını de çok güzel ıkna etmıs ne olduysa 1 ay ıcınde oldu aşırı seven sahıplenen üstüme tıtreyen bırıydı anlam veremiyorum arkadaşlar

Bana diyor ki sen bana güvenmedin aılene anlattın sana açıklama da yapmıştım benı rezıl ettin diyor açıklama yaptı ama bir yandan da sen boynuzu göreceksin diyerek
Siz ondan 4 yaş büyüksünüz. Erkekler zaten geç olgunlaşır bazen de hiç olgunlaşmazlar hep ana kuzusu kalırlar. Size güven verici şekilde davransaydi eve sürekli geç saatte gelmeseydi siz de böyle düşünmezdiniz

Adam suçu bana attı arkadaşlar ben onu rezıl etmısım aıleme anlatıyormuşum herseyı yalan bu olayı anlattım sadece ne yapsaydık çıkamadım ısın ıcınden bana dedıgı sen bana guvenmedın rezıl ettın

Annesı asla bırı yok hayatında diyor kadın svlıymıs güya kocası avukat Mıs kavga etmiş bununla,öyle bısey olsa senden önce ben parçalarım diyor merak edıp aramış bu kım benı arıyor dıye aılesını de çok güzel ıkna etmıs ne olduysa 1 ay ıcınde oldu aşırı seven sahıplenen üstüme tıtreyen bırıydı anlam veremiyorum arkadaşlar
Hı tabi annesi oğlum seni aldatıyormuş diyecek zaten. Bu kadın olmasa bile başkası vardır. Hiç şaşmaz. Ailesi, eşin her türlü yalanı söyler onların dediklerine asla inanma.

Siz ondan 4 yaş büyüksünüz. Erkekler zaten geç olgunlaşır bazen de hiç olgunlaşmazlar hep ana kuzusu kalırlar. Size güven verici şekilde davransaydi eve sürekli geç saatte gelmeseydi siz de böyle düşünmezdiniz
Aynen öyle adam bu olaydan 15 gün önce ölü haftadır ızlıyorum ne kocalık yaptı nede eve geldi adam akıllı babası kızmasına rağmen adam yine evden bır şekilde kaçıyordu üstüne evlıkık gıttıgı yere kadar dıyordu

Bazen aklım almıyor nasıl gözünüz bu kadar kör olabiliyor. Bir erkek bu kadar ısrarla boşanmak istiyorsa yüzde yüz sevmiyordur. Yüzde 99 da hayatında başka bir kadın vardır. Boşanmak istemekle de kalmamış bu altınlarını da istemiş. Hala gidip konuşalım diyorsun. Birazcık dik dursanıza. Seni sevmeyenin adını dahi anma. Altın falan vereyim deme kanıp da. İnşallah çocuğun yoktur. Evine gelmeyen adamdan ne hayır gelir esas senin boşanmak istemen lazımdı en başında. Evlenmek de boşanmak da helal. Bu kadar korkmayın bundan. Hayata bir kere geliyorsun. İkinci öğretim ev arkadaşı gibi koca mı olur. Defolsun nereye gidiyosa gitsin. Sen de az gururlu ol. Sert ol. Bu şekilde kimse kıymet vermez sana.

Adam suçu bana attı arkadaşlar ben onu rezıl etmısım aıleme anlatıyormuşum herseyı yalan bu olayı anlattım sadece ne yapsaydık çıkamadım ısın ıcınden bana dedıgı sen bana guvenmedın rezıl ettın
Seni manipüle ediyor. Dik duracaksın. Onun seni yönlendirmesine, kendini suçlu hissettirmesine izin vermeyeceksin. Velede bak sen, kendini akıllı sanıyor.

Bazen aklım almıyor nasıl gözünüz bu kadar kör olabiliyor. Bir erkek bu kadar ısrarla boşanmak istiyorsa yüzde yüz sevmiyordur. Yüzde 99 da hayatında başka bir kadın vardır. Boşanmak istemekle de kalmamış bu altınlarını da istemiş. Hala gidip konuşalım diyorsun. Birazcık dik dursanıza. Seni sevmeyenin adını dahi anma. Altın falan vereyim deme kanıp da. İnşallah çocuğun yoktur. Evine gelmeyen adamdan ne hayır gelir esas senin boşanmak istemen lazımdı en başında. Evlenmek de boşanmak da helal. Bu kadar korkmayın bundan. Hayata bir kere geliyorsun. İkinci öğretim ev arkadaşı gibi koca mı olur. Defolsun nereye gidiyosa gitsin. Sen de az gururlu ol. Sert ol. Bu şekilde kimse kıymet vermez sana.
Çocuk yok :KK43: anlamadığım çok severdi benı 1 ayda degıstı üstüme tıtrer sırtında tasırdı

Boşanma davasında hattın arama detayını istesin bakalım hakim, neler çıkacak. Gece geç geliyor diyorsun, hesap hareketlerini de istet. Nerelerde gezmiş anlaşılır.

X