- 6 Aralık 2019
- 8
- 5
- 32
- Konu Sahibi Mutluyarnlara
Herkese iyi aksamlar eşimle boşanma aşamasındayız bir buçuk yaşında bir çocuğum var ama bir süredir ayrı yaşadığımız için bebegim babası kim onu bilmiyor ve babasininda bu yönde bir çabası yok yani arayım sorayim bilsin beni diye önce kendisiyle konuştum ve çocuğunu daha sık görüntülü görürse çocuk öğrenir diye ama kendisi bu durumu önemsemeyince oluruna bıraktım sonuçta kimseye zorla babalık yaptıracak halim yok çocuğumu boşanma dışında tutup kesinlikle kendi aile tarafından da sakınmadım aradıklarında gösterdim bu arada farklı şehirlerde olduğumuz için telefonla iletişim sağlanıyor ama karşı tarafla artık iletişim halinde olmak istemiyorum çünkü ağzından çıkan kelimelerin farkında değil bana kişisel olarak hakaret aileme hakaret zorunlu haller dışında iletişim kurmak istemiyorum ailesiyle de öyle ancak boşanma davasında sorun çıkmaması adına şuan hicbir şey demiyorum boşanma sonrasında da tabiki çocuğu gostermemezlik yapmayacağım ama çocuk babasını bilmiyor ve kucağında bile zor duruyor nasıl bir iletişim izlemeliyim görüş günleri dışında iletişim sağlamak istemiyorum sizce bu durumda çocuğuma haksızlık yapmış olur muyum bu durumda olanlar nasıl bir yok izliyor