Boşanma sonrası kızımın babasıyla bitmeyen davalarımız

Ah benim annemde gecmisti bu zor süreçlerden, öncelikle sabır diliyorum. Bilmem içinizi rahatlatır mi ama çocuklarınız babasini böyle tanıyacak ve ondan uzaklasacaklar . Mesela biz her hafta sonu ağlayarak giderdik babamlara, annem çok üzülürdü . 18e bastıktan sonra babamızın adını bile anmadik evlendik nikahimiza çağırmadık. Sabrın sonu selamettir Allah sizinle olsun

İnsan olsaydı amacım hiçbir zaman uzaklaştırmak değildi benim tam tersi kızım baba sevgisinden eksik kalmasın diye de çok uğraştım
Bazen olmayınca olmuyor hersey yetersiz kalabiliyor
Teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için

Hiç korkmayın, çocuklarınız şuan anlamayabilir ama ilerde sizin yanınızda duracaklar , hersey geçip gidecek korkulariniz endişeleriniz. Çocuğunuzu babasız büyütmek sizin tercihiniz değil karşı tarafın tercihi bu konuda kendinizi eksik hissetmeyin . İnanın ilerde iyiki ayrılmışsin anne dediklerini duyacaksınız, çocuklarınız daha güçlü daha iradeli insanlar olacak eksik hissetmeyin

Umarım öyle olur umarım

Anlayış göstermeyin, mahkemeye herseyi sunun gerekirse çocuk pedagog tarafından dinlensin ve raporlansın her şey...

Ahhh ahh böyle tipleri sabah akşam dövsen rahatlayamazsın. Çocuğa iyi bakmadığına dair kanıt toplayın. Salağa bak çocuğu daha da perişan etmek için mi istiyormuş.
Büyük ihtimal evlendiği kadına sessiz ego kasma yapıyor. Onun oğlu var bak benimde kızım var eşitiz ayağına evladını perişan ediyor.

Konu sahibi; ne yap et tam velayet almaya çalışın. Yoksa Kızınız arada çok üzülecek

Bakmadığını ispatlamaya çalışın ve de kızınızın da ifadesi alınsın dinlensin

Tabiki öyle bütün derdi kadının oğlunun olması azıcık tanıdıysam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…