- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.688
- 33
-
- Konu Sahibi Sunshine232
6Çocuğunuz kaç yaşında?
Koyuyor maalesef ben cekesiye bırakıp gittiMotorla getirirken video çek, kesinlikle tam velayet alırsın. Bu ne sorumsuzluk yahu 6 yaşında çocuk motora mı konur kaski maski da gectim zatenBen olsam çocuğu göstermem. Mutlaka kanıt topla.
İşi acil değil kızım söylüyor spor salonu açıyormuş boya badanasını yapmak için bırakmış alma madem çocuğu da perisan etmeGörüş günlerini bilemiyorum tabi babanon daha sık görmek istemesi normal geldş bana ne güzel ilgilenmek ve kendi hayatına adapte etmek istiyor kızını. Eğer çocuğa zarar verme vs gibi bir durum yoksa karşı çıkmanız gereken bir durum değil bence. Bir de kayımvalidesine bırakması da normal geldi. Boşanmış olabilirsiniz ama onların da bir hayatı var normal hayatlarında nasıl bir düzenleri varsa aynı düzende devam etmeliler zaten. İşi cıkmıstır acil olmasa bırakmazdı herhalde
Bilemedim. Tabii ki baba ile vakit geçirmesi önemli ama baba olmadan diğer aile fertleri ile de normal bir gün geçirip sağlıklı iletişim kurması gerekmez mi? Yani benim de abimin kızı var. Abim normal işe giderdi biz vakşt geçirirdik misafirlipe gider gezerdik vs. Ya da abim evlenince yine kızını aldığında işine giderdi eşi ve kızı beraber vakit geçirirlerdi. Eşinin de bir kızı var. Gezer tozar normal aile ortamı seklinde bir hayat yasarlardı. İlla baba olması şart mı bilemiyorum..?İşi acil değil kızım söylüyor spor salonu açıyormuş boya badanasını yapmak için bırakmış alma madem çocuğu da perisan etme
Normal şartlarda tabiki güzel ben şimdiye kadar hep fazla görüştürdüm zaten ama ilgilenmiyor kızımla
Benim nezdimde şart. Ona emanet ediyorum ben çocuğumu kendi ailesine bırakabilir ama bambaşka tanımadıgmız bir aileye nasıl bırakabilir ?Bilemedim. Tabii ki baba ile vakit geçirmesi önemli ama baba olmadan diğer aile fertleri ile de normal bir gün geçirip sağlıklı iletişim kurması gerekmez mi? Yani benim de abimin kızı var. Abim normal işe giderdi biz vakşt geçirirdik misafirlipe gider gezerdik vs. Ya da abim evlenince yine kızını aldığında işine giderdi eşi ve kızı beraber vakit geçirirlerdi. Eşinin de bir kızı var. Gezer tozar normal aile ortamı seklinde bir hayat yasarlardı. İlla baba olması şart mı bilemiyorum..?
Böyle tipleri dövmeyi bırakın onlar dövüyor üstüne bir de kadınlarıAhhh ahh böyle tipleri sabah akşam dövsen rahatlayamazsın. Çocuğa iyi bakmadığına dair kanıt toplayın. Salağa bak çocuğu daha da perişan etmek için mi istiyormuş.
Değil mi alma ya çok mu zorBen bile sinir oldum okurken. Madem işin var o gün alma ozaman yada kızını geri götür annesine.
Diğer çocukta sonuçta adamın çocuğu değil yani yeni eşinin çocuğu kardeş bile değiller kaynanasiyla kendi çocuğu arasında hiç bir bağ yok. Kendi annesine bıraksa neyse.
Adam çok gıcık biri, sanki sizi sinir etmek için inadına yapıyor gibi
Sizin konuyla bu bir mi Allah aşkına. Siz halasınız tabiki size çocuğun bırakılmasi normal. Kan bağı var.Bilemedim. Tabii ki baba ile vakit geçirmesi önemli ama baba olmadan diğer aile fertleri ile de normal bir gün geçirip sağlıklı iletişim kurması gerekmez mi? Yani benim de abimin kızı var. Abim normal işe giderdi biz vakşt geçirirdik misafirlipe gider gezerdik vs. Ya da abim evlenince yine kızını aldığında işine giderdi eşi ve kızı beraber vakit geçirirlerdi. Eşinin de bir kızı var. Gezer tozar normal aile ortamı seklinde bir hayat yasarlardı. İlla baba olması şart mı bilemiyorum..?
Yani aslında kızınız için iyi bir şey. Üvey kardeşine onun ailesine alışması güzel.ama ortam da çok kötü ya insan neler duyuyor.daha çok küçük kızınız ben anlıyorum sizi kötü bisey yaşarsa diye tedirginsiniz.Benim nezdimde şart. Ona emanet ediyorum ben çocuğumu kendi ailesine bırakabilir ama bambaşka tanımadıgmız bir aileye nasıl bırakabilir ?
Ne desem bilemedim ama çok haklısınız Allahtan kızınızın yaşı çok küçük değil de biri bişey dese gelip size anlatabilir.Değil mi alma ya çok mu zor
Beni sinir etmek için herseyi deniyor herseyi bunu yapabileceği de tek çocuk kaldı bunun üzerinden oynayıp duruyor
Niye siz evlenseniz guvenip kendi kv nize bırakmayacak mısınız kızınızı?Benim nezdimde şart. Ona emanet ediyorum ben çocuğumu kendi ailesine bırakabilir ama bambaşka tanımadıgmız bir aileye nasıl bırakabilir ?
Hiç istemiyorum inanınYani aslında kızınız için iyi bir şey. Üvey kardeşine onun ailesine alışması güzel.ama ortam da çok kötü ya insan neler duyuyor.daha çok küçük kızınız ben anlıyorum sizi kötü bisey yaşarsa diye tedirginsiniz.
Kendi evlense kv sine bırakamayacak mı cocuğu? Baba da o zaman sorun cıkarır mesela sizim mantığa göre.. Bence çok sorun edilecek bir mesele değil herkesim görüşü kendine tabiiSizin konuyla bu bir mi Allah aşkına. Siz halasınız tabiki size çocuğun bırakılmasi normal. Kan bağı var.
Bu konuda bırakılan aileyle arada kan bağı mi var Allah aşkına? Şu dönemde beraber yiyip içtiğimiz komşuya bile güvenemez olduk. Yeni eşinin ailesi ne alaka? Konu sahibi tanımaz etmez. Panik yapması gayet normal.
Allah Allah yaNiye siz evlenseniz guvenip kendi kv nize bırakmayacak mısınız kızınızı?